Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe start je een kortingsbon of dagelijkse dealsite?

10 stappen voor het bouwen van een kortingsbon of Daily Deal-website


Twee van de beste manieren om thuis geld te verdienen, is mensen helpen geld of tijd te besparen. Met een kortingsbon of dagelijkse dealsite kunt u beide doen.

Hoewel het internet bezaaid is met spaarsites, kunt u het goed doen als u uw niche kunt vinden en een geweldige service kunt bieden. Hier zijn tips om uw eigen kortingsbon of dagelijkse dealsite te starten.

Voordelen van het hebben van een coupon of dagelijkse deal website

 1. Betaalbaar om te beginnen. Het enige dat u nodig hebt, is een webhost en een domeinnaam om uw site te bouwen. De programma's die u gebruikt om kortingsbonnen aan te bieden, zijn meestal gratis om mee te doen.
 2. Snel in te stellen. Met behulp van een blogplatform zoals WordPress, kunt u binnen enkele uren de basis hebben voor een kortingssite.
 3. Flexibel om uit te voeren. U kunt altijd en overal een kortingsbon of dagelijkse dealsite beheren. Je kunt het rond een baan leiden of kinderen opvoeden, of terwijl je de wereld rondreist.
 4. Bespaar veel. Omdat u deals vroegtijdig ontvangt, kunt u besparen op uw eigen aankopen.

 1. Grote markt. Iedereen houdt ervan om geld te besparen, dus uw bedrijf zou een grote aantrekkingskracht hebben.

Nadelen van het hebben van een coupon of dagelijkse deal website

 1. Er is veel concurrentie. U moet niet alleen concurreren met andere dagelijkse deal- en kortingssites, maar de inkomsten hiervan, zoals affiliate marketing, gebruiken cookies en als uw cookie niet de eerste is die een consument krijgt, kan een andere site de commissie krijgen.
 2. Het is tijdrovend. Dit is geen passieve inkomstenbron. Mensen zijn elke dag op zoek naar de nieuwste kortingsbonnen en deals, dus je moet elke dag nieuwe of nieuwe kansen krijgen, of zelfs meerdere keren inspraak.

Hoe start je een kortingsbon of dagelijkse dealsite?

Als u klaar bent om geld te verdienen door anderen te helpen geld te besparen, kunt u hier aan de slag met een kortingsbon en een dagelijkse dealsite.

1. Bepaal wat u wilt aanbieden.

Couponsites bieden coupons of middelen voor kortingsbonnen, terwijl dagelijkse deals aanbiedingen voor een product of service bieden. Door een kortingssite uit te voeren, kunt u bronnen van partners of aggregators gebruiken en betaalt u een percentage. Dagelijkse deals, vooral diegene die u zelf onderhandelt, kunnen tot 50% betalen. Het is mogelijk om een ​​site te hebben die beide biedt.

2. Bepaal een niche.

Tegenwoordig is het te moeilijk om een ​​generalist te worden, vooral in de competitieve coupon en de dagelijkse dealmarkt. Kies in plaats daarvan een markt die u ook wilt verzorgen. U kunt bijvoorbeeld kortingsbonnen of aanbiedingen voor gezondheid, wellness en fitness verstrekken. Of focus op aanbiedingen voor babyproducten.

3. Zet uw bedrijf op.

Bepaal uw bedrijfsstructuur, maak een bedrijfsnaam en ontvang een bedrijfslicentie zoals vereist door uw stad of provincie. Voordat u uw bedrijfsnaam registreert, moet u ervoor zorgen dat deze beschikbaar is als een websitedomein. Controleer ook of de naam niet al is gebruikt of tradmarked.

4. Plan uw website.

Het is gemakkelijk voor een website om onpraktisch te worden zonder een plan. Uw doel is om een ​​website te maken die uw bezoekers gemakkelijk kunnen gebruiken. Dat omvat een schone lay-out en duidelijke navigatie.

5. Koop uw domeinnaam en webhosting.

Probeer niet te scrimpen en op te slaan door een gratis webhost te gebruiken of door geen domeinnaam te hebben. Het ziet er onprofessioneel uit en ze hebben beperkingen die je succes kunnen afremmen. Voor minder dan $ 100 kun je een domeinnaam en een jaar aan hosting kopen.

6. Bouw uw website.

Overweeg een kortingsbon te krijgen voor de sjablonen voor dagelijkse dealwebsites om uw taak eenvoudiger te maken. Als u bijvoorbeeld uw website bouwt op WordPress, kunt u een coupon of een dagelijks dealgerelateerd thema krijgen. Vergeet niet dat het uw doel is om een ​​gemakkelijk te gebruiken site te maken die geld verdient, dus vermijd te veel toeters en bellen die uw bezoeker kunnen afleiden of uw site kunnen vertragen. Vergeet niet om een ​​privacyverklaring en beleid toe te voegen voor zowel klanten als bedrijven. En zorg ervoor dat uw website responsief is naarmate meer en meer mensen hun telefoons en tabellen gebruiken om deals te zoeken.

7. Voeg een aanmelding toe.

Terwijl u gratis uw coupons en informatie wilt aanbieden, is een deel van wat de programma's tot een succes maakt een lidmaatschap of een gerichte lijst. De gemakkelijkste manier is om een ​​e-maillijst te hebben. Een e-maillijst vergroot aanzienlijk het gebruik van uw kortingsbonnen en deals. Hiermee kunt u speciale aanbiedingen en deals naar uw lijst e-mailen en kunt u geloofwaardigheid opbouwen met coupon- en dealbronnen.

8. Meld je aan voor kortingsacties en dagelijkse dealprogramma's.

Lees de servicevoorwaarden aandachtig en volg de regels. Sommige bronnen om uit te checken zijn onder andere:

 • Coupons.com Brandcaster
 • CentsOff.com
 • DailyDealBuilder.com
 • Savings Deal Pro Network

Ook bieden veel coupon- en spaar-apps, zoals Ibotta, Ebates en Swagbucks, verwijzingsbetalingen aan, waardoor ze ideale bronnen zijn om aan te bevelen aan uw lezers.

9. Onderhandel over je eigen deals.

Er is geen regel die zegt dat je bedrijven niet kunt benaderen om met hen samen te werken aan een dagelijkse deal. De kunst is om goed verkeer naar uw website en een omvangrijke e-maillijst te hebben, zodat u zeker weet dat het bedrijf resultaten heeft. Entrepreneur.com heeft een goed artikel over wat u moet vermijden en hoe u uw zakenpartners tevreden kunt houden bij het doen van een dagelijkse deal.

10. Markt.

Zonder marketing is er niets. Alleen omdat je gratis dingen aanbiedt voor een hongerige markt betekent niet dat ze je zullen vinden, vooral omdat er veel andere kortingsbonnen en dealsites online zijn. Zoekmachines kunnen helpen, maar verwacht niet dat ze al het zware werk doen.

Ontwikkel een online marketingplan om uw doelmarkt te bereiken. Gebruik sociale media, zoals Facebook, Twitter en Instagram om uw deals te delen. Vergeet ook niet om off-line marketingstrategieën te overwegen.

Mensen willen graag geld besparen en gebruiken internet om de beste deals te vinden. U kunt een waardevol hulpmiddel zijn voor deze markt door een eenvoudig te gebruiken kortingsbon of deal-of-the-day website te maken.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat is een bedrijfsklaar bedrijf?

✔ - Wat u moet weten over de etiquette voor zakelijke wenskaarten

✔ - PayPal versus streep: welke betalingsprocessor is het beste?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!