Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe een kleine papiervernietiger te starten


Met verhoogde regelgeving gericht op het verminderen van het gevaar van identiteitsdiefstal biedt papiervernietiging een prachtige zakelijke mogelijkheid voor iemand die een winstgevend klein bedrijf wil vestigen. Zoals bij het starten van een recyclingbedrijf, zijn er een aantal overwegingen.

Stap één: maak een businessplan

Het is nooit een goed idee om een ​​bedrijf te starten zonder de huidige spelers in een markt te kennen. Analyseer lokale concurrenten. Identificeer eventuele niches die mogelijk te weinig worden gebruikt. Is er ruimte in de gemeenschap voor een nieuwkomer? Voordat u op zoek gaat naar financiering, is het van cruciaal belang eerst een bedrijfsplan op te stellen. Mogelijk zijn er in dit opzicht gratis middelen beschikbaar, zoals het lokale economische ontwikkelingsbedrijf. Ze kunnen financieringsideeën aanbieden, waaronder het aanvragen van een SBA-goedgekeurde lening via een lokale bank of andere bronnen.

Wanneer u overweegt om een ​​nieuw bedrijf te starten, is het ook een goed idee om contact op te nemen met de relevante brancheorganisatie - in dit geval de National Association of Information Destruction en ook om relevante branchepublicaties te lezen, zoals Security Shredding & Storage News. Handelsverenigingen kunnen u helpen om contact te leggen met kleine operators in andere delen van het land, terwijl casestudies in vakpublicaties nuttig kunnen zijn.

Stap twee: begrijp investeringsvereisten

U hebt apparatuur en ruimte nodig. Als u een vernietigingsbewerking op basis van faciliteiten hebt, is een commerciële locatie nodig, maar zelfs met een mobiele service heeft u nog steeds ruimte nodig voor balen en opslag en een laadperron.

Wat personeel betreft, zeggen veteranen van papierversnipperde startups dat het altijd goed is om te beginnen met ten minste twee personen die alle activiteiten uitvoeren. Men kan de marketing doen en nieuwe bedrijven vinden die op zoek zijn naar papiervernietigingsdiensten en de ander kan andere activiteiten uitvoeren. U hebt op zijn minst een bestelwagen, een kleine vrachtwagen, een shredder, een papierpers, pallets, papierbakken en een palletkrik nodig.

Prijzen voor mobiele shredderwagens variëren per model en jaar, en u kunt geld besparen door een tweedehands voertuig te kopen om aan de slag te gaan. Een tweedehandse 2000 International 4700 uitgerust met een Shred-Tech MDS-25 die in staat is om 3.000 pond papier per uur te vernietigen, kost ongeveer $ 56.000, terwijl een kleinere tweedehands Freedom Freedom-2002, uitgerust met een Shredfast MCTT, ongeveer $ 27.000 kost. Een nieuwe truck is echter $ 200.000- $ 300.000. De klus kan worden gedaan met behulp van een shredder op basis van planten. De kosten zijn iets minder. Bovendien is het mogelijk om een ​​shredder van een derde partij te gebruiken en per ton te betalen.

Stap vier: wettelijke voorschriften

Hoewel normaal zakelijk advies van toepassing is in termen van vergunningen voor kleine bedrijven en vergunningsvereisten, benadrukt één auteur dat "een papiervernietigersbedrijf zich echt op het gebied van veiligheid en beveiliging bevindt, dus u moet mogelijk bepaalde vergunningen of licenties van uw gemeenschap hebben om te kunnen werken legaal."

Stap vijf: Start uw bedrijf en concentreer u op marketing

Marketinginspanningen zijn vereist om uw bedrijf op gang te helpen. Gebruikelijke best practices voor het op de markt brengen van kleine bedrijven moeten worden overwogen. Zorg ervoor dat je iets unieks aanbiedt en streef ernaar om langdurige relaties op te bouwen. Een potentieel punt van differentiatie is het ontvangen van Certified Secure Destruction Specialist Accreditation van NAID.

Nuttige tips: De algehele Amerikaanse papiervernietigingsmarkt is zeer concurrerend met neerwaartse druk op de kosten. Beveiliging en vertrouwelijkheid zijn de sleutels tot succes bij papiervernietigers. In feite zouden deze twee woorden de belangrijkste verkoopargumenten moeten zijn. Zorg dat u op de hoogte bent van de lokale wetgeving met betrekking tot identiteitsdiefstal en een goed vernietigingsattest aflevert aan het einde van elke vernietigingsbewerking.


Video Van De Auteur: Precious Plastic - Build the shredder

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Dekking van bedrijfsinkomsten

✔ - Calvin Klein Quotes over marketing seksualiteit

✔ - Marketingcarrières met de beste toekomstvooruitzichten


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!