Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe te stoppen met spammed worden wanneer u Sweepstakes invoert


Voelt u zich ooit overweldigd door spam en zou u willen dat u zou stoppen met zoveel e-mails te ontvangen? Als u sweepstakes invoert, ontvangt u e-mails. Sommige van die e-mails wilt u echt ontvangen, maar andere zijn ongewenste nieuwsbrieven, marketingupdates en spam. Als u veel marketing-e-mails ontvangt, is het verleidelijk om uw e-mail met sweepstakes te negeren in plaats van alles te doorlopen. Maar als u dat doet, kunt u win-meldingen missen en fantastische prijzen voor sweepstakes verspelen.

Het invoeren van sweepstakes betekent echter niet automatisch dat je inbox een overweldigend monster moet zijn. U kunt er eenvoudig voor zorgen dat u slechts enkele e-mails per dag ontvangt, waarvan de meeste invoerbevestigingen zijn en meldingen winnen. Volg deze tips om te stoppen met het ontvangen van zoveel spam.

1. Stel een speciaal e-mailaccount in voor het invoeren van Sweepstakes

Dit is de belangrijkste stap om uw sweepstakes mail beheersbaar te houden. Als je een gratis e-mailadres instelt om alleen voor je sweepstakes-items te gebruiken, kun je eenvoudig vaststellen welke spam-e-mails afkomstig zijn van vegen. Als je overweldigd raakt, kun je eenvoudigweg het oude account dumpen en een nieuw adres gaan gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken dat je al je vrienden en familie hebt gecontacteerd met de nieuwe contactgegevens. En u kunt een punt maken om dat adres regelmatig te controleren om ervoor te zorgen dat u nooit een winstmelding mist.

2. Lees het privacybeleid voordat u enige weggeefacties invoert

Legitieme weggeefacties hebben een goed privacybeleid dat beschrijft hoe het sponsorende bedrijf de informatie die zij verzamelen, zal gebruiken.

Denk twee keer na over het invoeren van prijsvragen die geen privacybeleid hebben of die aangeven dat ze persoonlijke gegevens die ze verzamelen, zullen verkopen of verhuren.

3. Afmelden voor het ontvangen van nieuwsbrieven op Entry Forms

Veel sweepstakes geven u de mogelijkheid om u aan te melden of ervoor te kiezen geen aanvullende informatie te ontvangen van de sponsors van sweepstakes en hun marketingpartners.

Als u geïnteresseerd bent in deze informatie, dan kunt u zich er zeker van houden. Als u de sponsors helpt hun marketingdoelen te bereiken, moedigt u hen aan meer prijsvragen aan te bieden. Zorg er anders voor dat u zich afmeldt voor het ontvangen van marketing e-mails. U zult uw kansen om te winnen niet verlagen als u zich afmeldt, maar u zult de spam die u ontvangt verminderen.

4. Afmelden voor nieuwsbrieven die u niet wilt

Veel mensen zijn bang om zich af te melden voor ongewenste e-mail, uit angst dat ze meer spam zullen ontvangen. Een afmelding bevestigt dat het e-mailadres actief is en gewetenloze bedrijven kunnen deze informatie aan spammers verkopen. Het is dus een goed idee om te voorkomen dat u zich afmeldt voor willekeurige spam-e-mails.

Als u echter weet dat het e-mailadres afkomstig is van een gerenommeerd bedrijf omdat u hun weggevertje hebt ingevoerd, kunt u doorgaan en u uitschrijven, wetende dat uw informatie niet zal worden misbruikt. Hiermee wordt voorkomen dat u aanbiedingen met spam ontvangt en vermindert de overbelasting in uw inbox.

5. Rapporteer de spam die u ontvangt

Overheidsinstanties reguleren spam, maar ze kunnen het niet stoppen als ze er geen weet van hebben. U kunt helpen door de spam-e-mail te melden die u ontvangt. (Opmerking: gelieve GEEN nieuwsbrieven van legitieme bedrijven te melden. Gewoon afmelden zoals hierboven beschreven.

Hier zijn een paar plaatsen waar je spam kunt melden:

  • Het nationale informatiecentrum voor fraude ontvangt fraudnerapporten.
  • De Securities and Exchange Commission behandelt voorraadgerelateerde spam.
  • De FTC controleert en behandelt spamklachten.
  • SpamCop volgt ook en bestrijdt spam.

6. Gebruik e-mailadressen die spam filteren

Veel e-mailprogramma's filteren spam voor u. Wees voorzichtig met het gebruik van spamfilters om ervoor te zorgen dat uw winmeldingen niet in de prullenbak worden gesorteerd. Zinnen als "winnen" en "gratis" zetten veel spamfilters in, dus het is een goed idee om regelmatig je spammappen te controleren en eventuele legitieme e-mails te verwijderen die verkeerd zijn gefilterd.

7. Gebruik Anti-Spam-programma's

Het toevoegen van een antispamprogramma aan uw sweepstakes-e-mail kan de hoeveelheid ongewenste e-mail verminderen die u ontvangt. Een goed anti-spamprogramma leert om e-mail op een intelligente manier te filteren, waardoor je ervoor zorgt dat je win-meldingen ontvangt terwijl je de e-mails buiten houdt die je niet nodig hebt.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u doorgaan met het vinden van legitieme e-mails en notificaties van prijzen voor sweepstakes, zonder dat u overweldigd raakt door een stortvloed aan spam.


Video Van De Auteur: WATCH THIS IF YOU’RE STRUGGLING TO MAKE CONTENT

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Trivento - MLS All-Star Experience Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Kia - Kia Soul Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Jetsetter - #LikeAJetsetter Costa Rica Reis Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!