Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Basisvoedselproducten omzetten in perfecte voedselgeschenken

Gebruik deze eenvoudige ideeën om uw eten en drinken cadeau aan te bieden


Er is tegenwoordig een tekort aan niet-eetbare vakantiegeschenken, laat staan ​​de vele prachtige chocolaatjes.

Dus hoe kan de 80 procent van de niet-cadeau-georiënteerde voedselproducenten zich op de weelderige cadeaumelding wagen? (Valentijnsdaggevers geven gemiddeld $ 199 uit voor online aankopen.)

Goed nieuws. Het ambacht en de doe-het-zelver beweging hebben het dagelijkse voedsel veranderd in geschenken - niet alleen voor Valentijnsdag, maar voor elke gelegenheid waar eten en drinken bij de rekening passen.

Plan vroeg: Winkeliers winkelen voor de feestdagen zes maanden of langer op voorhand. Voor uw eigen winkel of online winkel, zet deze ideeën meteen in actie, analyseer resultaten en pas uw aanpak aan op basis van feedback.

 • 01

  Alles is beter in een gestreepte linnen tas

  Ambachtelijke geitenmelk karamelt Valentijnsdag geschenk van Big Picture Farm

  Big Picture Farm laadt hun met de hand genaaide linnen tassen met hun bekroonde karamellen van geitemelk. Overhandig dit eenvoudige, land-chique cadeau aan elke snoepliefhebber, en je zult voor altijd een Valentine worden genoemd.

  Voor food crafters die niet handig zijn met de naaimachine of gewoon niet de tijd hebben, veel kant-en-klare, milieuvriendelijke geschenkzakken in doek, jute, gerecyclede zadelkoffers, kraftpapier en andere composteerbare (en verzamelbare) materialen zijn er tal van online catalogi voor het leveren van geschenken.

 • 02

  PapabubbleNY Slaat Heart Candy over voor hartvormige verpakkingen

  Pappabubble New York leidt afgestudeerden van kunstacademies op om suiker, natuurlijke smaken en natuurlijke kleuren om te zetten in artistiek hard snoep dat er vaak te mooi uitziet om te eten. Voor Valentijnsdag pompen ze vanzelfsprekend hartvormige snoepjes uit, of beter gezegd vorm, trekken en hakken. Wat ook interessant is, is de gepatenteerde hartvormige glazen fles van het bedrijf met een stop die lijkt op een vrolijke pet.

  Pappabubble's Love Potion # 9 doet op enkele manieren een beroep op liefhebbers van natuurproducten en ambachtelijke hipsters:

  • De mooie pot kan worden hergebruikt in de keuken of in bad.
  • Vertrouwde kaneel roodgloeiende snoepjes gemaakt met natuurlijke rode kleur en smaak komen als een verademing voor oude snoepliefhebbers die de kunstmatige dingen hebben opgegeven.
  • De handgemaakte aard van Pappabubble's snoep, die ze in hun winkels laten zien, maakt het cadeau echt speciaal.
  De les: Exclusiviteit en uitstekende uitvoering kunnen van eenvoudige producten een geschenk maken die niet bijster past.

 • 03

  Het is geen Frank Sinatra, maar deze zingende pasta heeft veel Amore

  In 2014 verheugde een zingende lasagne klanten van de Britse supermarkt Waitrose. De verkoop van de kant-en-klaarmaaltijden van chef-kok Charlie Bigham is meer dan verdriedubbeld als gevolg van een nieuw lasagne-pakket met romantiekthema: bij opening begint Marvin Gaye's "Let's Get It On" te spelen.

  De pastagerecht kwam met een unieke geld-terug-garantie voor klanten die de limited-edition lasagne scoorden: Krijg geluk of je geld terug. Dat is een brutaal kant-en-klaar gerecht en een luchthartige Valentijnsdag-draai.

  Iedereen kan aangepaste muziek of berichten toevoegen aan geschenkverpakkingen

  Zelfs de meest ambachtelijke producenten van kleine series hebben de technologie binnen handbereik om de geest van een ontvanger te blazen. Bedrijven leveren programmeerbare geluidsmodules voor ongeveer $ 10, wat natuurlijk minder zou kosten als ze met een hoog volume worden gekocht.

  Met een cadeauverpakking die hoog genoeg is, of een cadeaumand, wat kost nog eens $ 10 om een ​​aangepast nummer of bericht toe te voegen? Onbetaalbaar.

 • We kunnen geen genoeg krijgen van harten. Hoe afgezaagd ook, liefde maakt de wereld rond en verandert alledaags voedsel in ervaringen.

  Neem de HeartBaker (snap je wel?) Van de populaire pizzaketen Papa Murphy's. Ken Calwell, president en chief executive office van Papa Murphy's, zegt dat deze seizoensgebonden pizza al meer dan 30 jaar een favoriet is bij personeel en klanten. Pizzeerdeegverkopers kunnen klanten inspireren voor een diner met Valetines-ize met hartvormige zelfgemaakte pizza.

  Maar wat als uw bedrijf geen pizzapastei of suikerkoekjes maakt?

  Ga de hartvormige koekjesvormer binnen. Alles wat u kunt snijden, kunt u snijden en in een hartvorm snijden. Vul je eten aan of gebruik de koekjesvormer als een stencil voor labels of hang tags van verpakkingen. Deze kleine wending kan je helpen je voedsel zowel op kinderen als op zoekers te richten.

  Val terug op de rode voedselkleurstof. Harten vertellen een verhaal in allerlei kleuren. Op dezelfde manier voegt het kleuren van voedsel rood een Valentijnsdag-twist toe. Dat gezegd hebbende, zelfs bij het gebruik van natuurlijke kleurstoffen, kan de associatie met slecht voor je kunstmatige kleurstoffen klanten uitschakelen.

 • 05

  Aphrodesiac Foods Gift Basket

  Valentijnsdag of bruiloften bieden foodmakers, restaurants en gespecialiseerde voedingsbedrijven met voedingsmiddelen of dranken op basis van legendarische of vermeende aphrodesische voedingsmiddelen zoals vanille, honing, gember of rozemarijn, een ongelooflijk eenvoudige mogelijkheid om een ​​beroep te doen op geschenkgevers:

  1. Het is gemakkelijk om een ​​cadeaumand vol voedsel te maken die door u of andere voedselbedrijven zijn gemaakt. Voeg wijn of sterke drank toe en de romantische aantrekkingskracht van je mand (en aphrodesiac effect) neemt alleen maar toe.
  2. Voeg aphrodesiac-voedselrecepten of suggesties voor creatief gebruik toe.
  3. Breng uw 'liefdesmand' onder de aandacht als een uniek interactief geschenk dat blijft uitgeven.

 • Hoe kun je Valentijnsdag omzetten in een inkoopevenement?

  Zoals je hebt gezien, kan het meeste voedsel op Valentijnsdag worden verpakt of in een cadeaumand worden verpakt voor onmiddellijke aantrekkingskracht. Meer seizoensgebonden verkoop is slechts zo ver als uw verbeeldingskracht en uw bereidheid om uw hart een beetje creatief te herpositioneren. Wat je bedenkt voor Valentijnsdag kan worden vertaald naar huwelijks-, jubileum- en andere romantische gelegenheden om iets cadeau te geven.

  Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Big Event Planning Fouten die u kunt voorkomen

  ✔ - Voorbeeldmenu-ideeën voor Moederdag in het restaurant

  ✔ - Koelkasten, koelers en diepvriezers voor uw restaurant


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!