Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe u uw huis in een geld bezittend gebouw kunt veranderen

Je huis kan zowel een bron van inkomsten zijn als een plek om te wonen


Eigendom belasting. Utilities. Hypotheekbetalingen. Er zijn allerlei manieren waarop onze huizen ons geld kosten. Velen van ons hopen dat het op de lange termijn allemaal vruchten zal afwerpen als we ons huis en onroerend goed met winst verkopen.

Maar je hoeft niet zo lang te wachten. Waarom geen geld verdienen met uw huis nu met een van deze zakelijke ideeën?

Voeg een huursuite toe

Als u in een gebied woont waar het legaal is, kunt u een huursuite aan uw woning toevoegen. Als u geen ruimte binnen heeft voor een klassieke schoonfamilie of een keldersuite, overweeg dan om uw garage om te bouwen of zelfs, als ruimte en voorschriften dit toelaten, een afzonderlijke vrijstaande structuur te bouwen.

Zorg ervoor dat u de voorschriften voor legale suites in uw regio onderzoekt voordat u gaat renoveren of bouwen. Het komt vaak voor dat legale huursuites over een eigen ingang moeten beschikken, bijvoorbeeld over complete keukens en badkamers.

Zorg er ook voor dat je onderzoekt hoeveel inkomen je suite oplevert voordat je er een aanmaakt. Bereken hoe lang het duurt voordat je het geld terugkrijgt dat je aan je renovatie moet uitgeven voordat je geld gaat verdienen als verhuurder. Rentometer is een handig hulpmiddel om de huurprijzen op uw locatie te controleren.

Verhuur accommodatie

Het suite-idee werkt niet voor u? U kunt nog steeds een deel of al uw eigendommen verhuren als u ergens wilt wonen. En denk niet dat je in een resortgebied voor je huis moet wonen dat wenselijk is. Dicht bij een universiteit of hogeschool zijn, een ziekenhuis, een grote werkgever of zelfs wonen in een stad met een krappe huurmarkt, kan uw woning een plaats maken die iemand zou willen huren.

De eerste stap om geld te verdienen met uw huur is om te beslissen welke ruimte in uw woning u gaat huren. Slaapkamers met een eigen badkamer huren uiteraard voor meer dan een slaapkamer met gedeelde faciliteiten. Om het meeste inkomen te verdienen, zou u kunnen overwegen uw slaapkamer op te geven als deze een ensuite heeft. Onderzoek vervolgens waar uw accommodatie voor kan huren. Opvoeden als dat nodig is. Neem een ​​paar goede foto's en voila! Je bent klaar om je aan te melden als een Airbnb-host of je huurvermelding op je craigslist te plaatsen.

Als je op een plek woont die toeristen aanspreekt, kun je overwegen om je hele huis in het seizoen te verhuizen en te huren. Dit gaat ervan uit dat je ergens kunt wonen dat dit een positieve cashflowsituatie zou maken.

Run een Bed and Breakfast

Als u meerdere kamers beschikbaar heeft en uw huurinkomsten wilt maximaliseren, kan het een goed idee zijn om van uw huis een Bed and Breakfast te maken. De mogelijkheid om meerdere kamers per nacht of zelfs per week in uw huis te verhuren, kan per maand veel lucratiever zijn dan huren.

Bedienen van een Bed and Breakfast vereist meer van de gastheren dan alleen het verhuren van een kamer - en het verstrekken van ontbijt is nog maar het begin. Onderzoek wat er nodig is om een ​​BnB te starten en te bedienen voordat je die weg op gaat.

Huur opslagruimte

Maar wat als u geen gastheer of verhuurder wilt zijn, maar dat u nog steeds ruimte over hebt die u wilt omzetten in een vast inkomen? Als de grootte en de kenmerken van de ruimte kloppen, kunt u deze maandelijks als opslagruimte huren.

Veel mensen hebben voertuigen zoals boten, campers en motorfietsen die ze willen beschermen tegen winterweer, maar hebben geen ruimte om bij hen thuis te blijven. Sommige zijn op zoek naar opslagopties het hele jaar door. Iemand anders zijn voertuig in uw garage, schuur of schuur laten opslaan, zou een handig maandelijks inkomen kunnen opleveren. Heb je ruimte om te bouwen of te converteren? Er is een steeds groeiende vraag naar opslageenheden.

Net als bij gehuurde ruimtes, maak goede foto's van uw ruimte voor reclamedoeleinden en let op speciale kenmerken (zoals een verwarmde ruimte) die uw verhuur zullen opvallen.

Als je een areaal met ongebruikte ruimte hebt, kun je het ook gebruiken voor opslag buitenshuis.

Word een Market Gardener

Zelfs als u op een standaardterrein in de buitenwijken woont, kunt u voldoende fruit, groenten of bloemen laten verkopen. Als je op een areaal woont, heb je nog meer groeimogelijkheden. Op veel plaatsen is het gebruikelijk om kantelfietsen te zien die in het seizoen verse bloemen, fruit, noten en lokale producten verkopen.

Nu steeds meer mensen zich steeds meer zorgen maken om de veiligheid en de gezondheid van het voedsel dat ze eten (getuige de groei van de biologische voedingsindustrie), is de markt voor vers, lokaal voedsel in aantocht. Dus als je er een hebt, waarom zou je je groene duim niet aan het werk zetten en verkopen wat je uit je eigen bezit en mogelijk op een lokale boerenmarkt hebt gegroeid?

Houd evenementen vast

Als u eigenaar bent van een areaal of een kleine boerderij, kunt u misschien geld verdienen door evenementen te houden. Je hoeft geen grote concerten of muziekfestivals te houden om dat te doen (hoewel je natuurlijk wel kunt als je de juiste eigenschap hebt en de wens hebt om een ​​dergelijke gebeurtenis te houden.) Veel kleine boeren en landeigenaren verdienen een vaste winst van agrotoerisme, het opzetten van seizoensgebonden doolhoven en labyrinten, het verstrekken van hayrides, boerderij tours en demonstraties en het aanbieden van speciale diners.

Outdoor bruiloften in mooie, landelijke locaties zijn altijd populair in het seizoen. Als u echter landbouwgrond bezit, vergeet dan niet om te controleren en te zien welke commerciële activiteiten zijn toegestaan ​​op landbouwgrond waar u woont voordat u met de activiteiten begint. Sommige activiteiten kunnen beperkt zijn, verboden zijn of speciale vergunningen vereisen.

Start een thuisbedrijf

Alle bovenstaande ideeën om geld bij u thuis te verdienen, zijn in het binnenland gevestigde bedrijven, maar het zijn niet de enige mogelijkheden, hoe dan ook. Of u nu thuis wilt werken of uw huis wilt gebruiken als de basis van uw nieuwe kleine bedrijf, met een thuisbedrijf (in plaats van een bedrijf dat niet thuis is) heeft voordelen.

Uw bedrijf buitenshuis uitvoeren, bijvoorbeeld, helpt de overheadkosten van uw bedrijf laag te houden, heeft voordelen voor de belasting van de inkomsten en als u thuis kunt werken, kan dit een geweldige manier zijn om thuis te blijven met uw kinderen terwijl u een inkomen verdient.

Ben je klaar om een ​​bedrijf aan huis te starten? En als u dat bent, maar niet precies weet welk bedrijfsidee u wilt nastreven, zijn hier de 10 beste kansen voor thuisgebruik voor nu en morgen.

Voordat u uw huiseigendom omzet in een inkomenseigenschap

Er zijn twee belangrijke punten die u moet overwegen voordat u de ophaalbrug van uw kasteel naar beneden gooit. De eerste is het verzekeringsrisico. Als u de woning gebruikt op manieren die niet zijn vermeld in uw verzekeringspolis, kan uw verzekering (en zal waarschijnlijk) ongeldig worden gemaakt in het geval van een brand, overstroming of een andere catastrofe. U beslist echter om uw eigendom te gebruiken, u moet een goede verzekeringsdekking verkrijgen.

De tweede is om ervoor te zorgen dat je niet meer opneemt dan je aankan. Renovaties kunnen zowel lichamelijk als duur zijn. En niet iedereen is uitgekozen om de gastheer te zijn van een Bed and Breakfast of trouwlocatie.

Maar als je goed over beide dingen hebt nagedacht, waarom zou je wachten en kijken of je geld uit je huis verdient als je er nu geld aan kunt verdienen?


Video Van De Auteur: HISTORY OF IDEAS - The Renaissance

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Verdien geld zonder een cent te besteden

✔ - De beste gratis e-books voor bedrijven

✔ - Redenen om uw bedrijf te integreren


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!