Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe Google-meldingen te gebruiken om overwinningen in Sweepstakes te vinden


Als je een prijs wint, weet de sponsor je zeker dat je hebt gewonnen, toch? Soort van. Sommige methodes voor het notificeren van prijzen zijn moeilijk over het hoofd te zien, maar andere zijn veel subtieler.

Sommige sweepstakes kondigen bijvoorbeeld alleen winnaars aan op hun websites, en als u hun site niet bezoekt en niet spreekt om uw prijs te claimen, verbeurt u deze.

Of u ontvangt mogelijk een prijsmelding in uw e-mail, maar deze wordt naar uw map met ongewenste e-mail verzonden of u ziet de e-mail over het hoofd en de claimdatum verstrijkt voordat u deze vindt.

Oeps, daar gaat je prijs!

Als iemand je had verteld dat je naam als winnaar werd vermeld, toch?

Welnu, Google.com kan dat doen. Als u zich aanmeldt voor de gratis Google Alerts-service, kunt u op elk moment op de hoogte worden gesteld dat de zoekmachine uw naam op internet ziet. Dus als een bedrijf u op hun website als winnaar vermeldt, kunt u een melding ontvangen om u dit te laten weten.

Google Alerts zijn een zeer nuttige tool om ervoor te zorgen dat u nooit een win-melding mist. Ontdek hoe u ze in 7 eenvoudige stappen kunt gebruiken:

Hier is hoe:

 1. Ga naar de webpagina Google Waarschuwingen

  Ga om aan de slag te gaan naar de Google Alerts-website (google.com/alerts) in uw webbrowser.
 2. Geef een zoekterm op in het veld 'Een alert maken over...'

  Een goede plek om te beginnen is met uw volledige naam. Om ervoor te zorgen dat u alleen resultaten ontvangt die uw exacte naam bevatten, plaatst u uw naam tussen aanhalingstekens, zoals deze: "Sandra Grauschopf". Als u een gemeenschappelijke naam hebt, is dit een uitstekend idee.
  Omdat deze naam vrij zeldzaam is, laat ze de aanhalingstekens weg. Dit kan resulteren in valse positieven, maar het zorgt er ook voor dat ze het resultaat krijgt als een website een variatie op haar naam opgeeft, zoals Grauschopf, Sandra.
 1. Klik op "Opties weergeven"

  Nadat u uw belangrijkste zoekterm hebt ingevoerd, klikt u op 'Opties weergeven' om de resultaten te filteren die u ontvangt.
 2. Selecteer het type rapporten dat u wilt ontvangen

  U kunt kiezen om een ​​melding te ontvangen wanneer uw zoekterm verschijnt in specifieke soorten webpagina's. U kunt bijvoorbeeld alleen een rapport ontvangen wanneer uw naam wordt weergegeven op webpagina's, in de nieuwssectie, in Google Discussiegroepen of in blogs. Ik raad aan om de "uitgebreide" instelling te gebruiken, die uw resultaten verzendt, ongeacht waar ze online worden geplaatst.
 1. Geef aan hoe vaak u meldingen wilt ontvangen

  U kunt ervoor kiezen meldingen te ontvangen wanneer de zoekmachine referenties vindt, eenmaal per dag of eenmaal per week. Als u veel meldingen ontvangt, kunt u de dagelijkse of wekelijkse optie kiezen. Persoonlijk ontvang ik graag meldingen over prijswinnaars wanneer ze zich voordoen.
  U kunt er ook voor kiezen de meldingen te beperken tot een specifieke regio (als u alleen Amerikaanse sweepstakes opgeeft, wilt u mogelijk alleen meldingen ontvangen van Amerikaanse websites). Ik adviseer ook om aan de slag te gaan met de opties om "alle resultaten" te ontvangen en niet alleen de "beste resultaten" om ervoor te zorgen dat zelfs kleine websites die u noemen opduiken.
 2. Selecteer een e-mailadres

  Google stuurt een melding wanneer hij uw zoekterm vindt op een e-mailadres dat u opgeeft. Maak je geen zorgen, Google gebruikt dit e-mailadres niet voor advertenties of andere doeleinden, dus gebruik een adres dat je vaak controleert.
 3. Druk op Verzenden

  Nadat u op Verzenden hebt gedrukt, wordt u doorgestuurd naar een lijst met alle meldingen die u al hebt gemaakt.
 4. Maak meer meldingen

  Klik op de knop voor nieuwe meldingen rechtsonder op de pagina met waarschuwingslijsten om meer meldingen te maken. Afgezien van je voor- en achternaam, wil je misschien ook meldingen maken voor je e-mailadres voor sweepstakes, je voornaam en laatste initiaal, je straatadres en alle gebruikersnamen die je vaak gebruikt om sweepstakes in te voeren. Ik kan bijvoorbeeld de volgende Google-meldingen instellen:
  • Sandra Grauschopf
  • "Sandra G."
  • [email protected]
  • Contests.guide
  • Grauschopf Sandra
  • 123 Main Street
  Volg dezelfde stappen als hierboven voor elke melding.

Tips:

 1. Houd er rekening mee dat er een bedrijf is met de naam GoogleAlert dat dezelfde service tegen een vergoeding biedt. Ik raad dit bedrijf NIET aan. Google Alerts van de Google Search Engine zijn volledig gratis, dus zorg ervoor dat je de bovenstaande link gebruikt.
 2. Lees de pagina Zoektips van Google voor informatie over het gebruik van jokertekens, uitsluitingszoekwoorden en andere trucs om uw zoekopdracht te verfijnen en de resultaten te krijgen waarnaar u op zoek bent.
 3. Google Alerts kan ook worden gebruikt om jezelf op de hoogte te houden van onderwerpen die je interesseren. Als u bijvoorbeeld een waarschuwing instelt voor 'contests.com', ontvangt u per e-mail meldingen wanneer ik informatie aan de site toevoeg. U kunt ook meldingen voor uw bedrijf, uw favoriete filmster of televisieshow maken, ongeacht het onderwerp waarover u op de hoogte wilt blijven.
 4. Als Google Alerts niet zo goed werkt als u had gehoopt, raadpleegt u Hoe algemene problemen met Google Alerts op te lossen voor meer tips.

Wat je nodig hebt:

 • webbrowser
 • internetverbinding


Video Van De Auteur: SENS8 Smart All in One Home Security Device

Gerelateerde Artikelen:

✔ - TLC - Bridal Bracket Sweepstakes

✔ - BC Clark - Cadeaubon-cadeau voor $ 500

✔ - UPC-codes: wat ze zijn en hoe ze werken


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!