Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe QuickBooks Budgetten en Prognoserapporten te gebruiken


De QuickBooks-begrotingen en prognoserapporten laten u zien hoe goed uw bedrijf presteert en vergelijken uw werkelijke inkomsten en uitgaven met de gebudgetteerde bedragen van uw bedrijf. U kunt deze rapporten gebruiken om kostenbesparingsmogelijkheden, uitbreidingsmogelijkheden voor omzetbronnen en fouten of weglatingen voor onjuiste boekingen met deze rapporten te identificeren.

U zult een lijst met QuickBooks Begrotingen & Prognoses Rapporten vindensamen met een beschrijving van de informatie in het onderstaande rapport.

begrotingen

QuickBooks Begrotingen Rapporten geven u informatie over uw gebudgetteerde inkomsten en uitgaven.

 • Budgetoverzicht: het Budgetoverzichtsrapport geeft u uw bedrijven gebudgetteerde maandelijkse inkomsten en uitgaven.
 • Budget versus werkelijk:Met het rapport Budget versus werkelijke kunt u de werkelijke inkomsten en uitgaven van uw bedrijf vergelijken met de gebudgetteerde bedragen van uw bedrijf en krijgt u uw variantie, zodat u weet of u te veel of te weinig budget hebt.
 • Winst- en verliesbudgetprestaties:Het prestatierapport van de winst- en verliesrekening is vergelijkbaar met het budget versus het werkelijke rapport, behalve dat de werkelijke inkomsten en uitgaven worden vergeleken met de gebudgetteerde bedragen voor de huidige maand en het huidige jaar.

 • Budget versus werkelijke grafiek:De Budget versus Werkelijke grafiek geeft u een grafische weergave van uw budget-tot-werkelijke inkomsten- en uitgavenvariaties.

Voorspelling

QuickBooks Forecasting geeft u rapporten om te helpen bij de prognoses van uw bedrijf over toekomstige inkomsten en uitgaven.

 • Overzicht van prognoses: in het rapport Overzicht van prognoses ziet u wat de door uw bedrijf maandelijks voorspelde inkomsten en uitgaven zijn voor een bepaalde periode die u selecteert.
 • Voorspelling versus werkelijk:Het prognose- versus werkelijke rapport geeft u de budget-tot-werkelijke inkomsten en uitgaven of rekeningsaldi in vergelijking met de voorspelde of geprojecteerde bedragen.

Meer QuickBooks-rapporten

Als een van de meest populaire boekhoudsoftwareprogramma's voor kleine bedrijven heeft QuickBooks een uitgebreide reeks boekhoud- en financiële rapporten om aan uw rapportagebehoeften te voldoen.

QuickBooks heeft rapporten beschikbaar op de volgende gebieden:

 • Bedrijfs- en financiële rapporten vertellen u hoe uw bedrijf het financieel doet.
 • Customer & Receivable Reports laten zien hoeveel uw klanten u verschuldigd zijn.
 • Verkooprapporten geven u informatie over verkopers, verkooporders en openstaande verkopen.
 • Taken, tijd en kilometragerapporten geven informatie over uw taakschattingen, inclusief tijd, bestede hoeveelheid en aantal kilometers voor elke taak.
 • Vendor & Payable-rapporten tonen u hoeveel geld uw bedrijf aan zijn verkopers verschuldigd is.
 • Inkooprapporten en inventarisrapporten geven u informatie over de aankopen van uw bedrijf en de openstaande inkooporders, inclusief inventariswaarde, voorraad en onderhanden werk.

 • Medewerkers & Payroll-rapporten tonen informatie over uw werknemers en loonkosten.
 • Bankrapporten geven u informatie over uw banktransacties.
 • Accountant- en belastingrapporten geven u informatie over uw basisboekhoudrapporten en informatie die nodig is om uw aangifte inkomstenbelasting voor te bereiden.
 • Lijsten Rapporten tonen telefoon-, contact- en klantenlijsten die u nuttig zult vinden.

U kunt deze rapporten ook aanpassen of binnen QuickBooks uw eigen rapporten maken om aan uw specifieke rapportvoorkeuren te voldoen. De meeste eigenaren van kleine bedrijven zullen echter merken dat QuickBooks voldoende kant-en-klare rapporten heeft om aan hun behoeften op het gebied van boekhouding en financiële rapportering te voldoen. Gezien het feit dat QuickBooks een goedkope boekhoudsoftware-oplossing is, met meer versies beschikbaar tegen een extra vergoeding, is het een uitgebreide boekhoudsoftware-oplossing voor de eigenaar van een klein bedrijf.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De 9 beste Chicago Coworking Spaces voor gebruik in 2019

✔ - De 10 geboden van marketing

✔ - Het verschil tussen primair en secundair onderzoek


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!