Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe de loterij te winnen: 7 tips die echt werken


Als je boeken leest of op internet zoekt naar hoe je de loterij wint, vind je veel tips die niet werken. Loterijfrequentieschema's (elk nummer heeft een gelijke kans om te winnen, ongeacht hoe recent het werd getekend), software die geacht wordt beter te zijn in het kiezen van getallen en andere vormen van wishful thinking in overvloed.

Er is geen manier om de cijfers te voorspellen die in de loterij zullen opduiken. De tekeningen zijn volledig willekeurig, dus het beste wat je kunt doen is proberen ongebruikelijke getallen te kiezen, zodat je niet hoeft te splitsen voor het geval er een gelijkspel is.

Dat betekent echter niet dat er geen manier is om je kansen om te winnen te vergroten. Hier zijn enkele tips van gezond verstand die je echt helpen de loterij te winnen.

 • 01

  Verbeter je kansen om de loterij te winnen door het spelen van de juiste spellen

  Afbeelding van een supermarkt met verschillende loterijkaartjes

  Mensen praten over het winnen van de loterij alsof het maar één spel is. Maar elke staat heeft een selectie van loterijspellen met verschillende winkansen. Lees de kansen voordat u uw geld uitgeeft om ervoor te zorgen dat u uw winkansen maximaliseert.

  Vergeet niet dat loterijspelen zoals Powerball en MegaMillions nationale loterijen zijn, dus ze hebben een veel bredere inboekingspool. Staatsloterijen, waar spelers fysiek in die staat moeten zijn om een ​​kaartje te kopen, hebben meestal betere kansen. En schrijf geen afkickspellen af, die misschien kleinere prijzen hebben, maar een hogere kans om in het algemeen te winnen.

 • 02

  Ontvang meer gegevens zonder meer geld te spenderen aan loterijpools

  De eenvoudigste manier om uw kansen op het winnen van loterijen te vergroten, is eenvoudigweg om meer tickets te kopen. Maar dat kost natuurlijk geld, en zelfs als je veel geld in tickets investeert, zijn je kansen om te winnen nog steeds slecht.

  Maar loterijpools geven je de mogelijkheid om je kansen te verbeteren zonder meer geld uit te geven. Overweeg om deel te nemen aan de loterijpool van uw kantoor of een eigen loterij te beginnen om betere winkansen te krijgen zonder uw budget te breken.

 • 03

  Mis niet een loterij Win: controleer je getallen!

  Stel je voor dat je echt een grote jackpot wint... maar je geld misloopt omdat je bent vergeten je nummers te controleren. Het gebeurt vaker dan je denkt. Bijvoorbeeld, een MegaMillions loterijticket ter waarde van bijna $ 300.000 ging niet geclaimd. Laat dat jou niet overkomen.

  Als je een lot koopt, bewaar het dan ergens waar je het gemakkelijk weer kunt vinden. Noteer de datum en tijd van de tekening in je agenda als je bang bent dat je het misschien vergeet. Controleer de nummers tegen uw ticket en controleer ze voor de zekerheid. Zorg er ook voor dat u naar de cijfers kijkt voor de juiste datum.

  Sommige mensen willen graag winkelbediende loketten verifiëren hun tickets om zeker te zijn dat ze geen fout maken bij het controleren van hun nummers. Als u besluit dit te doen, volgt u de onderstaande tips om oplichting te voorkomen.

 • 04

  Vermenigvuldig uw kansen op het winnen van de loterij met herkansingsspelen

  OK, dus je nummers kwamen niet in de tekening. Dat betekent dat het tijd is om je lotenkaart te gooien, toch? Fout!

  Op 8 juni 2010 meldde een lezer een grote loterijwinst. Maar ze won niet vanwege de cijfers die ze speelde toen ze het kaartje kocht, maar omdat ze het tweedekansspel in de Kentucky Lottery was begonnen. Haar naam werd willekeurig getrokken als de winnaar, en ze nam naar huis $ 120,610.70 na belastingen.

  Dus geef niet op, alleen omdat je de eerste keer niet hebt gewonnen. Als je loterijspel een tekening met een tweede kans bevat, kan binnenkomen je ticket zijn om te winnen.

 • 05

  Iemands anders verlies kan uw loterij ticket winnen

  Veel mensen gooien hun loten weg na een tekening, maar dat betekent niet dat de tickets waardeloos zijn. Misschien namen ze niet de moeite om de cijfers te controleren, of controleerden ze de verkeerde tekening of begrepen ze de winnende nummers verkeerd. Als u een afgedankt lottokaartje vindt, is het de moeite waard de tijd te nemen om te controleren.

  Zelfs als het afgedankte ticket een verliezer is, bestaat de kans dat je er nog steeds mee kunt winnen. Als er een tekening met een tweede kans is gekoppeld aan het loterijspel, kun je gevonden tickets gebruiken om deel te nemen, waardoor je meer kansen hebt om te winnen.

 • 06

  Neem stappen naar beveiligde winnende loten

  Als je het geluk hebt om de loterij te winnen, is het laatste wat je wilt doen de prijs door je vingers glippen.

  Om jezelf te beschermen, is het eerste dat je moet doen nadat je een lot hebt ontvangen, nog voor je weet of het een winnaar is of niet, het ondertekenen. Uw handtekening op de achterkant van een loterijticket kan helpen te bewijzen dat hij van u is als deze wordt verloren of gestolen.

  Overhandig ook nooit een kaartje aan een griffier bij een loterijlocatie en vraag of je hebt gewonnen. Gebruik een computerterminal om te bepalen of u een winnaar bent, vraag de verkoper om de winnende nummers en verifieer deze zelf, of kijk online of in de krant om de winnende nummers te vinden. Het is gemakkelijk voor een gewetenloze bediende om je ticket in te geven en je te vertellen dat het een loser was.

  Als u van plan bent een lot per lot te verzilveren, zorg er dan voor dat u kopieën maakt van beide kanten van het ticket, voor het geval het tijdens het transport verloren gaat.

 • 07

  Win een grotere uitbetaling door zeldzamere nummers te kiezen

  Hoewel het niet mogelijk is om te voorspellen welke nummers in een bepaalde loterijtekening worden gekozen, kan het kiezen van bepaalde nummers een klein voordeel hebben, niet voor uw winkansen, maar voor uw uitbetaling.

  Als je een loterij jackpot wint, is er een kans dat je de uitbetaling moet splitsen met andere mensen die dezelfde nummers hebben gekozen. Dus als alle dingen gelijk zijn (in die zin dat alle nummers even vaak worden gepickt), kun je net zo goed proberen zeldzamere nummers te selecteren om je kansen te vergroten om meer van de pot voor jezelf te houden.

  Dus hoe weet je welke nummers zeldzaam zijn? Sommige mensen proberen statistieken te gebruiken om erachter te komen welke nummers het minst vaak worden gekozen. Anderen kijken naar combinaties die andere mensen vaak vermijden, zoals opeenvolgende nummers. Het gebruik van een loterij-app kan u helpen bij het selecteren en onthouden van nummers om te spelen.

 • 08

  Pas op voor loterijzwendel

  Soms is het winnen van de loterij niet zo belangrijk als het niet verliezen. Helaas proberen veel oplichters te profiteren van de droom van mensen om de loterij te winnen. Hier zijn een paar tips om jezelf te beschermen en loterijzwendel te voorkomen:

  • Koop alleen kaartjes bij erkende loterijwinkels.
  • Het is niet legaal om loten over nationale grenzen te verkopen. U kunt meestal kaartjes kopen als u zich in het land bevindt, maar aanbiedingen om internationale loten via de post of via internet te verkopen zijn meestal illegaal.
  • Als je geen lot hebt gekocht of niet hebt deelgenomen aan een loterijspel met een tweede kans, heb je niet gewonnen.
  • De loterij laat je niet weten wanneer je wint; je bent verantwoordelijk voor het controleren van je winnende tickets.
  • Je hoeft nooit vooraf geld te betalen om een ​​winnende loterijprijs te ontvangen.


 • Video Van De Auteur: Weddenschappen die je ALTIJD WINT! (2) || How To Prank #9

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Baby Sweepstakes - Win gratis babyspullen en prijzen voor kinderen

  ✔ - BC Clark - Cadeaubon-cadeau voor $ 500

  ✔ - Op je gewicht letten? McDonald's Monopoly Game Pieces door Calorie Count


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!