Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe Sweepstakes te winnen - Het geheim om fantastische prijzen te winnen


Geloof je dat je sweepstakes kunt winnen? Veel mensen vermijden het deelnemen aan wedstrijden en sweepstakes omdat ze voelen dat ze nooit echt zullen winnen. Sweepstakes hebben tenslotte een lange levensduur en veel mensen voelen dat ze nooit echt geluk hebben gehad.

Geluk is echter slechts het kleinste en minst belangrijke onderdeel van het winnen van fantastische prijzen. Om consequent sweepstakes te winnen, heb je echt de Three P's of Sweeping: Patience, Perseverance en een Positive Attitude nodig.

1. Geduld

Het invoeren van sweepstakes is een frustrerende hobby voor ongeduldigen. Zelfs als je het geluk hebt een prijswinningsprijs te winnen op je allereerste dag die je betreedt, duurt het gewoonlijk een tijdje voordat je op de hoogte wordt gebracht van je overwinning. De inzendingsperiode van de sweepstakes moet immers ten einde lopen, de inzendingen moeten worden geverifieerd, je naam moet worden ingevuld en de sponsor moet contact met je opnemen voordat je weet dat je hebt gewonnen. En elk van deze stappen kan weken of maanden duren. En natuurlijk is de kans groot dat je eerste inzending niet de winnaar zal zijn.

Voor de meeste mensen duurt het minimaal drie maanden voordat ze weten dat ze een prijs hebben gewonnen.

En geduld is niet alleen belangrijk voor je eerste overwinning. Zelfs de gelukkigste veegmachines gaan door droge periodes waarin ze tonnen sweepstakes invoeren, alle aanbevolen tips opvolgen om te winnen en krijgen nog steeds wekenlang geen prijsmelding.

Daarom is geduld een belangrijk onderdeel van het winnen van prijsvragen. Als je niet het geduld hebt om op overwinningen te wachten, is deelname aan sweepstakes niet leuk en blijf je niet lang genoeg rond om de prijzen binnen te halen.

 • Hoe de No-Win Sweepstakes Blues te verslaan
 • Gebruik Instant Wins om je motivatie te vergroten
 • Hoe lang duurt het voordat ik Sweepstakes win?

2. Doorzettingsvermogen

Het tweede belangrijke ding dat mensen nodig hebben om prijsvragen te winnen is doorzettingsvermogen. Je moet niet alleen je enthousiasme bijhouden, zelfs als je door een droge vloed bent, maar je moet een flink aantal sweepstakes ingaan, of je nu wel of niet het gevoel hebt dat je wint.

Dit betekent niet dat je elk moment van de dag dat aan giveaways deelneemt moet doorbrengen, maar je moet een haalbare hoeveelheid tijd instellen, behalve dat je je er elke dag aan kunt binden, ook al duurt het maar een half uur. En zet dan die hoeveelheid tijd op dagen dat je je goed voelt en op dagen dat het winnen van een andere prijs ondenkbaar lijkt.

Hoe minder sweepstakes je invoert, hoe langer je zult moeten wachten tot een andere prijs aan je deur verschijnt. Doorzetten van de droge spreuken en vasthouden aan je strategie voor sweepstakes is de beste manier om geweldige prijzen te winnen.

 • Een winnende Sweepstakes-strategie creëren
 • Plukken van de beste sweepstakes om binnen te komen
 • Hoe meer sweepstakes in te voeren in minder tijd

3. Positieve houding

Een positieve houding ten opzichte van het invoeren van prijsvragen maakt het zo veel geduldiger en volhardend door moeilijke tijden.

Het is heel belangrijk om te onthouden dat het invoeren van sweepstakes geen baan of een zekere manier is om geld te verdienen.

Vegen gaat niet alleen over het winnen van prijzen, maar ook over het maken van vrienden, dromen over geweldige prijzen en het delen van de opwinding van het winnen van prijzen met anderen.

Dus hoe doe je het? Probeer een beetje plezier te maken met sweepstakes door je vegende gebied met geluksbrengers te versieren, een plakboek te maken van de prijzen die je tot nu toe hebt gewonnen, of een winnende mantra te bedenken.

 • Goede redenen om lief te hebben Sweepstakes invoeren
 • Ontmoet vrienden en blijf gemotiveerd met Sweepstakes Clubs

Het is tijd om je eigen geluk te maken!

Zelfs als je geen gelukkige persoon bent, kun je met een beetje tijd en toewijding geweldige prijzen winnen - en je kunt er veel plezier aan beleven! Met deze links kunt u de volgende stap zetten en fantastische prijzen winnen.

 • Voer online Sweepstakes als een professional in
 • Leer hoe u uw geluk kunt verbeteren

Waar te Sweepstakes te vinden

Als u klaar bent om uw geluk te verbeteren en fantastische prijzen te winnen, moet u enkele prijsvragen hebben om aan de slag te gaan.

Hier zijn enkele geweldige plekken om te zoeken naar betrouwbare sweepstakes die geweldige prijzen bieden om te winnen.

 • Sweepstakes-directory: vind de prijzen die u wilt winnen
 • Meld je aan voor mijn gratis Sweepstakes nieuwsbrief
 • 10 geweldige sweepstakes om NU binnen te gaan


Video Van De Auteur: 100 abonnees WINACTIE/GIVEAWAY KOKOSOLIE » (GESLOTEN)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Page Six - Escape to Turks & Caicos Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Sweepstakes & Freebies: 2 geweldige manieren om gratis spullen te krijgen

✔ - Pennzoil - AutoZone Shell Rotella Gas Truck Sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!