Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe de inkomstenbelasting in de staat te inhouden van Employee Pay


Tenzij uw bedrijfslocatie zich in een staat bevindt die geen inkomstenbelasting voor de staat heeft, hebt u als werkgever de verantwoordelijkheid om inkomstenbelastingen af ​​te trekken van werknemers die in uw land werken en deze belastingen in te dienen bij uw staatsdepartement van inkomsten. De staten zonder staat inkomstenbelasting: Alaska, Florida, Nevada, South Dakota, Texas, Washington en Wyoming.

Deze verantwoordelijkheden zijn dezelfde als de verantwoordelijkheden van de werkgever voor loonheffingen, inclusief federale inkomstenbelastingen.

Staat inkomstenbelasting proces

Als u werknemers hebt die in een staat werken waarvoor inkomstenbelasting van de staat vereist is, volgt hier het proces dat u moet volgen:

  • Zorg voor een federale Werkgevers ID nummer, als je dat nog niet hebt gedaan. Het EIN is vergelijkbaar met een sofinummer voor een bedrijf. Het is vereist voor elk bedrijf met werknemers en de meeste andere bedrijven.
  • Zorg voor een belastingvermindering van de werkgever van de overheid die in sommige staten het equivalent is van een staats-EIN.
  • Lees welke lonen onderworpen zijn aan inhouding van de inkomstenbelasting (deze lonen kunnen verschillen van federale regelgeving). De informatie zou op de website van de inkomstenafdeling van uw staat moeten staan.
  • Meer informatie over eventuele wederzijdse overeenkomsten tussen staten voor bronbelasting en betaling, voor werknemers die in de ene staat wonen en in een andere werken.

  • Verkrijg kopieën van de staatstabellen en bereken de staat met inhoudingen op de loonstrook van de werknemer.
  • Meer informatie over de regelgeving van uw staat voor het indienen (indienen) van bronbelasting.
  • Stort bronbedragen in mindering op werknemers (de meeste staten gebruiken elektronische aangifte voor deze inhoudingen).
  • Bestandsverslagen (jaarlijks of driemaandelijks) over ingehouden bedragen en verschuldigde en betaalde bedragen (vergelijkbaar met IRS-formulier 941).

Zoals u kunt zien, is het proces voor het berekenen, aftrekken, betalen en rapporteren van inkomstenbelastingen vergelijkbaar met het proces voor bronbelastingheffing.

Staat belasting agentschappen

Als u meer wilt weten over inkomstenbelasting, omzetbelasting en andere belastingen, gaat u naar de afdeling inkomsten van uw staat en zoekt u naar de divisie bedrijfsbelasting.

Julie Garber, Wills en Estate Planning Expert, heeft een geweldige grafiek met alle belastingen die elke staatskosten, inclusief inkomstenbelasting, en de agentschappen voor elke staat bevatten.

Bronbelasting inkomstenbelasting van werknemerscheques

Nadat u de informatie over de inkomstenbelasting hebt verzameld, moet u deze belastingen opnemen in het loonproces van uw bedrijf.

Het proces begint met uw berekening van de brutoloon voor elke werknemer.

Van dat bedrag moet u het specifieke bedrag berekenen dat voor die werknemer moet worden ingehouden voor inkomstenbelasting. Houd er rekening mee dat elk bronbedrag (inclusief inkomstenbelasting, federale inkomstenbelastingen en VAIS-belastingen) wordt berekend op basis van het brutoloonbedrag.

Na alle belastingen en andere inhouding, krijgt u uiteindelijk een nettobetaal.

Dan moeten de bronbedragen voor elke werknemer en het totaal voor elke soort bronbelasting worden geplaatst in een afzonderlijke aansprakelijkheidsrekening, die moet worden betaald zoals vereist door uw staat.


Video Van De Auteur: Zeitgeist Addendum

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat is de ABC-test voor onafhankelijke aannemers?

✔ - De beste manier om medewerkers te vergoeden voor kilometers

✔ - Wat is een incorporator of organisator van een bedrijf?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!