Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe om te werken met te koop door eigenaar (FSBO) onroerend goed


De reden die het vaakst wordt aangehaald voor mensen die FSBO gaan gebruiken, is de wens om geld te besparen dat een commissie zou worden als ze een lijst met een onroerendgoedmakelaar hebben. Het is mogelijk dat er ook een eerdere slechte situatie is geweest met een makelaar of makelaar. Soms is het een combinatie van dingen. Met de groei van het internet en grote lijsten met sites die FSBO-vermeldingen gebruiken, geloven meer mensen dat ze hun huis op eigen kracht kunnen verkopen en duizenden dollars aan commissies kunnen besparen.

Ze zijn niet altijd verkeerd. Er is echter geen manier om het te weten, want het is de een of de andere manier. Er zijn studies die laten zien dat de gemiddelde FSBO-verkoopnetten minder zijn dan vergelijkbare huizen met vertegenwoordiging van makelaars, maar het zijn niet dezelfde woningen.

Of ze nu denken dat ze geld kunnen besparen, een slechte ervaring hebben gehad, of gewoon denken dat internet hen op een gelijk speelveld brengt met vastgoedmakelaars, FSBO-verkopers kunnen een lucratieve markt zijn.

Hoe te vinden voor verkoop door onroerend goed onroerend goed advertenties

Dit is het gemakkelijkste deel van het werken met FSBO-verkopers voor aanbiedingen. Ze adverteren hun huis te koop met tuinborden, advertenties, sites voor vastgoedbeleggingen, CraigsList-advertenties en aanbiedingen op vastgoedsites zoals Zillow.com en anderen.

Houd de advertenties in de gaten, voer zoekopdrachten uit op CraigsList, rijd rond en abonneer u op feeds van websites om u nieuwe FSBO-vermeldingen in uw regio te sturen.

Door naar panden te kijken, te wachten tot ze een tijdje op de markt zijn geweest en ze vervolgens oplossingen voor hun niet-verkopende woning te bieden, kunt u een aanzienlijk percentage van de FSBO's daadwerkelijk in lijsten veranderen. Als hun eigendom eenmaal op de markt is geweest zonder betekenisvolle activiteit, zijn ze meestal vatbaar voor een aanpak die hen te hulp biedt.

Contact opnemen voor verkoop door onroerend goed voor onroerend goed advertenties

Ten eerste, pas op voor het overtreden van Do Not Call-voorschriften. Het kan je grote boetes opleveren. Als u besluit om een ​​FSBO te bellen, moet u ervoor zorgen dat deze niet op een Do Not Call-lijst staan ​​of een advertentie in uw hand hebben die iets zegt over 'agents welcome'. Als ze kopersagentcommissies aanbieden, verwachten ze oproepen voor meer informatie of om de property te tonen.

Als je die advertentie niet hebt, kun je nog steeds OK zijn om te zeggen dat je een geïnteresseerde koper hebt, maar je kunt er beter een maken bij een vertoning. Stuur anders een e-mail als hun e-mailadres in een van hun marketingmateriaal staat.

Ken uw propositie voor onroerend goed

Eerst moet je geloven dat je waarde toevoegt aan de tafel. Uw marktkennis moet hen helpen om hun prijsstelling objectief te onderzoeken. Je neemt telefoontjes en andere ergernissen van hun rug. Je brengt de kracht van de MLS met alle leden, van wie velen de eigenschap niet als een FSBO zouden hebben opgemerkt of getoond.

Kijk en wacht om FSBO-verkopers te targeten

Door te kijken en te wachten kunt u leveranciers van FSBO targeten met objecten die langer op de markt zijn geweest dan het gemiddelde voor aanbiedingen. U kunt hun eigendom bestuderen vóór het eerste contact, een CMA doen en bepalen of een prijsaanpassing moet worden doorgevoerd. Zodra u klaar bent om contact met hen op te nemen, komt u gewapend met oplossingen voor hun marketingdilemma.

Je zult niet concurreren met bijna evenveel agenten, en het is belangrijk om je vastgoed nichemarkt te vinden. Uw conversiepercentage van FSBO tot notering zal behoorlijk hoog worden naarmate u meer ervaring opdoet. U kunt voorbeelden en referenties geven van vorige FSBO-panden die u hebt afgesloten en het kan een geweldige niche voor vastgoedmarketing zijn voor diegenen die de tijd en moeite nemen om hun aanpak te perfectioneren.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - EBay-regels overlevingsgids voor beginners

✔ - All-in-One printerscanner Kopieermachines voor onroerend goed

✔ - The Hot New Ice Cream Shop Franchise-trend?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!