Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe een brief schrijven Fondsenwerving brief


Het lijkt erop dat, hoewel we allemaal zijn afgeleid door het glanzende object van sociale media in de afgelopen jaren, direct mail een constante trommeleffect van effectiviteit heeft behouden.

Het is waar dat er minder direct mail is omdat liefdadigheidsinstellingen beter zijn geworden in het richten van de meest veelbelovende prospects. Niettemin bleef de uitstekende ROI van direct mail bestaan. Jen Linck, die schrijft in NonProfitPro, wijst erop dat de responspercentages voor direct mail tien keer hoger liggen dan bij digitale marketing.

Dat lijkt niet zo verrassend gezien het rommelige karakter van al onze feeds en e-mailaccounts voor sociale media. Op de een of andere manier lijkt iets dat we in onze handen kunnen vasthouden en in vrije tijd kunnen onderzoeken vrij speciaal.

Het schrijven van een uitstekende fondsenwervende brief kan overweldigend lijken. Goede doelen betalen immers veel geld aan professionele copywriters voor hun direct mail-brieven.

Maar deze letters zijn niet zo moeilijk. Oprechtheid, duidelijkheid en een ontroerend verhaal kunnen het verschil maken tussen een grote letter en een grote letter.

Houd enkele eenvoudige regels in gedachten en lees vervolgens zoveel liefdadigheidsbrieven als je kunt krijgen, inclusief de onderstaande collectie. Maar eerst, doe deze zes dingen:

 1. Personaliseer je brief. Gebruik indien mogelijk voornamen. Spel de naam goed. Noem nooit een mevrouw een meneer. Begin nooit een brief met 'beste vriend'.
 2. Bedank de donor voor zijn of haar eerdere steun.Er is niets erger dan schrijven naar een oude donor alsof hij nooit eerder gaf. Zoek het op. Zeg eerst bedankt voordat je het opnieuw vraagt.
 3. Vertel een verhaal. Verhalen winnen de handen uit de mouwen. Verzamel hartverwarmende verhalen van de mensen die je opgeeft, zodat je altijd een goede hebt om mee te nemen in je liefdadigheidsbrief.
 4. Maak van de donor de held. Praat niet veel over uw organisatie. Praat over het geweldige goed dat uw donor kan doen door te doneren.
 5. Schrijf een gesprek. Dit is geen tijd om te pronken met je grote woorden. Vertel je verhaal en maak je pitch alsof je praat met een goede vriend, je buurman of je grootmoeder.
 6. Voer een specifiek verzoek in. Zoveel geld wordt achtergelaten door liefdadigheidsinstellingen die nooit precies zeggen wat ze willen dat de donor doet. Zeg wat je nodig hebt en voor wat en wanneer je het nodig hebt.

Lees verder voor voorbeelden van fondsenwervende brieven die donoren hebben overgehaald om genereus te geven.

 • 01

  Chimpansees en bananen zorgen voor een hartverwarmende beroepsprofiel

  Een chimpansee die van zijn pensioen geniet in het heiligdom Save the Chimps.

  Deze eenvoudige oproep voor fondsenwerving kwam van Save the Chimps, een organisatie die chimpansees redt en hun de rest van hun leven een gelukkig thuis geeft. Deze brief kwam op eenvoudig briefhoofd en concentreerde zich op één ding... eten. Ik hou van de manier waarop de brief statistieken gebruikt... 1.200 bananen... en hoe het de namen van individuele dieren bevat (Pumpkin, Cheetah en Allie).

  De brief kwam in een zakelijke envelop met een foto van Jimbo de chimpansee die een banaan at. Er waren minimale behuizingen met een antwoordkaart en een antwoordenvelop en een sticker met een foto van Tarzan, de chimpansee. Een eenvoudige mailing, maar ook krachtig.

  Geachte ,

  Weinig dingen maken me hier gelukkiger dan etenstijd bij Save the Chimps.

  Drie keer per dag, elke dag van het jaar, verslinden onze 250 chimpansees bananen en zoete aardappelen... appels, watermeloenen en koren-maïskolven.

  Als een verdediger van Save the Chimps, weet je dat chimpansees goed gedijen als ze gezond voedsel ontvangen als onderdeel van hun dagelijkse dieet. En daarom eten onze chimpansees elke week meer dan 9.000 bananen... 6000 groenten... en 14.500 stuks vers fruit! In feite serveren we dagelijks meer dan 1000 maaltijden.

  Dat is waarom ik je vandaag schrijf. Terwijl de kosten voor vers voedsel blijven stijgen, wordt ons vermogen om onze vrienden Pumpkin, Cheetah en Allie te voorzien van het gevarieerde en voedzame dieet dat ze nodig hebben, enorm geholpen door jullie genereuze ondersteuning.

  Je kunt ons helpen met het voeden en verzorgen van onze prachtige chimpansees door vandaag een dringend benodigde bijdrage te sturen om de chimpansees te redden. Dit is wat uw fiscaal aftrekbare gift kan bieden:

  • $ 25 levert 45 korenaren op.
  • $ 50 levert 250 appels op.
  • $ 100 levert 350 sinaasappelen op
  • $ 250 levert 1.200 bananen op

  Je helpt om zoveel goeds te laten gebeuren in het Heiligdom - van maaltijden tot medicijnen tot zachte dekennesten. Dank je. Ik hoop dat je je inzet voor de chimpansees zult voortzetten door vandaag een genereus geschenk te geven aan Save the Chimps.

  Uw steun zal de chimpansees onder onze hoede helpen met de verse, voedzame voedingsmiddelen die zo'n belangrijke rol spelen in hun fysieke en emotionele welzijn, dag na dag, week na week, maand na maand.

  Elke chimpansee in onze zorg betekent de wereld voor ons, en we zijn erg dankbaar voor uw voortdurende steun. Uw geschenk vandaag maakt een groot verschil, morgen en elke dag!

  Met dankbaarheid,

  Molly Polidoroff
  Uitvoerend directeur

  Postscriptum Met de kosten van voedsel in opkomst, zijn we afhankelijk van loyale vrienden zoals jij om ons te helpen voeden en verzorgen voor onze meer dan 250 Chimpansee bewoners. Stuur alstublieft een genereus geschenk om Save the Chimps te helpen chimpansees de vreedzame en waardige pensionering te blijven geven die ze verdienen.

 • 02

  Beroep Brief van de internationale organisatie die medische zorg aan kinderen biedt

  Kinderen lachen om Operation Smile Ad

  Veel fondsenwervende brieven bevatten iets... kalenders en adreslabels zijn populaire items. Deze brief trok mijn aandacht vanwege een ongebruikelijke premie die niet voor de donor was bedoeld, maar voor het kind dat hij zou kunnen helpen.

  Er was een kleine inlage met 15 stickers die duidelijk voor een kind bedoeld was. De stickers van zon, vlinder, ster, kikker en speelgoedvliegtuigen waren fel en schattig. Er was een boodschap aan het gelukkige kind dat een levensveranderende operatie ontving: "Een nieuwe lach, een nieuwe dag, een nieuw leven, ik ben zo blij voor je, van je vriend in de staat van de donor (VS)." Dan een regel voor de handtekening van de donor.

  Aan de onderkant van de stickers stond dit bericht: "Gelieve hierboven te ondertekenen en deze leuke stickers terug te sturen met je geschenk vandaag. Misschien wil je ook een kort persoonlijk briefje op de achterkant schrijven. We zullen de stickers geven aan een kind dat een nieuwe glimlach en een nieuw leven, dankzij jou. "

  Wat een geweldige manier om de donor te helpen de held te zijn!

  Geachte ,

  Wanneer je in het gezicht kijkt van een kind geboren met een gespleten lip of gespleten gehemelte, is het onmogelijk om hun pijn te kennen.

  Een kind als dit wordt bespot en belachelijk gemaakt. Niet in staat om naar school te gaan. Het is onwaarschijnlijk dat je vrienden hebt. Eten en spreken zijn moeilijk. Ze zijn veroordeeld tot lijden omdat hun ouders de operatie die ze nodig hebben niet kunnen betalen. Sommigen zullen het niet overleven.

  Mijn vrouw Kathy en ik hebben bijna 30 jaar geleden met deze tragische realiteit te maken gehad - tijdens onze eerste reis naar de Filippijnen om te voorzien in hazenlip- en gespleten gehemelte operaties. Veertig kinderen ontvingen operaties - maar er werden 260 meer verzonden. Het brak onze harten om te weten dat ze hun hele leven zouden lijden. Dus we hebben medische vrienden en collega's gerekruteerd om met ons terug te komen en te helpen. Dat is de manier waarop Operation Smile is geboren. Sindsdien hebben we:

  • Meer dan 160.000 gratis operaties aan kinderen over de hele wereld, en we zijn nu aanwezig in meer dan 60 landen.
  • Aangekocht meer dan 5.000 artsen, verpleegkundigen en andere gekwalificeerde medische vrijwilligers die hun tijd en talent schenken.
  • Getraind duizenden lokale artsen en verpleegkundigen in reconstructieve chirurgietechnieken en postoperatieve zorg.
  • Voorzien in gratis lichamelijk onderzoek voor elk kind tijdens medische missiescreening en elk kind dat een operatie heeft ondergaan, krijgt ook postoperatieve zorg.

  Een operatie-lach-operatie duurt slechts 45 minuten en kost slechts $ 240. In slechts enkele momenten wordt het leven van een kind getransformeerd! Maar helaas, de meeste van de 200.000 kinderen wereldwijd die elk jaar met gezichtsvervormingen worden geboren, kunnen zich nooit de operatie veroorloven die ze nodig hebben. Onze missie is om ervoor te zorgen dat op een dag elk kind de operatie heeft die hun leven voor altijd zal veranderen.

  Dat is waarom we je hulp nodig hebben. Je cadeau van vandaag kan een kind redden van een leven vol pijn - en een wereld van kansen openen. Slechts $ 40 of zelfs $ 20 zal helpen bij de gratis operatie van een kind zoals kleine Ngan uit Vietnam.

  De ouders van Ngan waren arme rijstboeren, die worstelden om te overleven. Toen ze voor het eerst haar gespleten lip en gespleten gehemelte zagen, dachten ze dat ze vervloekt was. De buren hadden medelijden met haar. Andere kinderen waren bang om naar haar te kijken.

  Gulle vrienden zoals jij hebben ons in staat gesteld om Ngan de operatie te geven die ze nodig had - en haar te redden van schaamte en afwijzing. Ze heeft nu een geweldige glimlach en een mooie toekomst voor de boeg. Zo'n transformatie lijkt wonderbaarlijk! Maar we kunnen niet rusten.

  We willen naar meer plaatsen gaan en meer kinderen helpen. We willen doorgaan met het opleiden van lokale artsen en verpleegkundigen om het werk voort te zetten en meer zorgcentra in onze partnerlanden op te zetten, zodat operaties het hele jaar door kunnen doorgaan.

  We hebben medische teams die zich vrijwillig aanmelden. Nu hebben we jouw hulp nodig.Elk geschenkbedrag zal helpen om een ​​kleintje als Ngan een nieuwe lach en een nieuw leven te geven.

  En voor slechts $ 240, kunt u helpen betalen voor een operatie voor een kind dat nu aan het wachten is. Dat is één leven veranderd, helemaal door jou.

  Bij voorbaat dank voor het helpen werken aan het veranderen van het leven van kinderen met één lach tegelijk.

  Hoogachtend,

  Bill Magee, D.D.S., M.D.
  Medeoprichter en CEO

  Postscriptum Ik heb vrolijke stickers ingesloten voor een kind dat vanwege jou een nieuwe lach krijgt. We geven deze stickers aan kinderen op onze medische missies en ze zijn altijd blij om ze te ontvangen. Meldt u alstublieft aan en stuur ze vandaag nog terug met uw geschenk!

 • 03

  Pet Sanctuary Appeal Letter

  Hond genaamd Mila bij Best Friends Animal Sanctuary

  De volgende letter is van een geweldige dierenorganisatie genaamd Best Friends Animal Sanctuary.

  De brief staat vol met foto's van Mila. De voorkant van de pagina is in kleur en de achterkant is zwart en wit. De enveloppe die de brief heeft gekregen, is in kleur, heeft een foto van Mila en een teaser die luidt: "Mila staat aan de top van haar klas!"

  Ingesloten met de brief is een "Diploma", dat is een eredoctoraat van puppy kleuterschool dat ook in grote letters zegt: "Dank u." De achterkant van het diploma heeft een slimme kopie: "Dingen die ik heb geleerd in de puppyschool van de beste vrienden" en "Wat ik wou dat iemand me had verteld..."

  Ik zou zeggen dat als je niet wordt overgenomen door dit pakket, je een tijdje bent bevroren op droog ijs.

  Hier is de brief:

  Het is weer een succesvol eindexamen van Best Friends Puppy Preschool! Deze klas zal zijn stempel op de wereld drukken (niet op je tapijt - ze hebben geleerd dat er geen rekening mee gehouden wordt). Deze harige pioniers willen de wereld veranderen voor dakloze dieren overal. Kunnen ze op uw hulp rekenen?

  Geachte ,

  Afstuderen betekent het starten van een nieuw hoofdstuk in het leven. Of leuke tijden om je diploma in flarden te scheuren! Althans, dat is wat Mila uit de ceremonie heeft gehaald.

  Welkom bij het afstuderen van puppy's bij Best Friends. Hier ontmoet je puppy's die ooit zijn achtergelaten of ongewenst - en nu zijn ze hier in het opvangcentrum om te leren hoe ze kunnen opgroeien tot grote huisdieren.

  Deze kleine jongens en meiden verdienen een schouderklopje (of een kras op hun buik) op de graduatiedag. Het voltooien van puppy kleuterschool hier bij Best Friends is een big deal! Net als kleuters blinken sommige puppy's uit in Best Friends Puppy Preschool. Maar het kan een beetje beangstigend zijn voor degenen die nog steeds eenzaam zijn voor hun moeders.

  Maar zelfs als moeder er niet is om hen te helpen, hebben ze jou wel.. Dankzij je steun hebben onstuimige puppy's hun eigen klas bij Beste Vrienden, waar ze leren om zich comfortabel te voelen in onze wereld. Het resultaat? Als ze eenmaal een woning hebben gevonden, blijven ze er meestal voor hun leven in.

  Net als de Sanctuary zelf, maak je puppy kleuterschool mogelijk. Het is net alsof je hier elke ochtend om 8:30 lesgeeft aan pups dat het OK is om de deurbel te negeren. Of hoe te ontspannen in je armen. (En, in feite, zou je kunnen! Socialiseren van puppy's is een van de meest populaire activiteiten voor Sanctuary-vrijwilligers.)

  Mila is een zeer trotse, recente afstudeerrichting voor puppy's. Maar wandel met haar door de geheugentrein door een oude video van haar allereerste lesdag te bekijken.

  Die lessen zijn erg snel van pas gekomen. Ze heeft het hart van een nieuwe familie gewonnen!

  Neem een ​​kijkje op de bijgevoegde lijst die ze ons stuurde van het nuttigste wat ze in de les leerde... en een paar dingen die ze wenste dat ze haar hadden geleerd! We hebben het bijgesloten, samen met een kopie van een puppy-diploma, vastgeroest van bepaalde vernietiging op de afstudeerdag, alleen voor jou.

  En onthoud, hier bij Best Friends eindigt het onderwijs niet op de kleuterklas. Naarmate honden volwassen worden, gaan ze door met hun opleiding op basis van hun persoonlijkheid. Ze kunnen zich inschrijven voor wallflower-lessen als ze erg verlegen zijn. Of ze kunnen behendigheidsoefeningen leren als ze vol zitten met pep.

  Het is allemaal door jou dat we elke hond - en dus ook alle 1700 dieren in het reservaat - kunnen geven wat ze nodig hebben om te slagen. Je geeft ze alle hoop op een toekomst vol liefde en geluk.

  Ik hoop dat je vandaag een speciaal geschenk zult sturen om alle dieren bij Best Friends te laten zien hoeveel mensen er naar buiten rennen, ongeacht welke paden hun leven neemt.

  Dank je om daar te zijn voor dakloze puppies en voor alle dakloze dieren. Samen kunnen we een tijd tot stand brengen dat er geen dakloze huisdieren meer zijn.

  Beste wensen,

  Gregory Castle
  Beste vrienden CEO

  Postscriptum Alle dieren bij Best Friends hebben medische zorg, emotionele ondersteuning of gedragstraining nodig (sommigen hebben ze alle drie nodig!) Dankzij jouw steun aan Beste Vrienden, krijgen ze alles wat ze nodig hebben om te gedijen en worden ze de prachtige huisdieren die ze bedoeld waren. En de resultaten zijn echt voor altijd families. Stuur je meest genereuze geschenk om ervoor te zorgen dat meer dieren dezelfde zorgkwaliteit krijgen, of geef online op bestfriends.org/puppyfun.Dank je!

 • 04

  Small Theater zendt eenvoudige, gezellige brief aan donoren

  The Rogue Theatre in Tucson podia The Merchant of Venice

  Deze brief van een kleine, plaatselijke theatergroep kan niet eenvoudiger zijn. Het is aan briefhoofd, is slechts één pagina lang en ging vergezeld van een gewone retourenvelop. De supporters van dit theater zijn een loyale partij, dus ze hebben niet al te veel duwtjes nodig om opnieuw te geven. Maar de brief is warm als het kan, waardoor het een hit wordt. We kunnen de groet van de lieve vrienden zelfs vergeven.

  Beste Rogue Friends--

  Vandaag kregen we een mooie brief van een van onze seizoenskaarthouders en supporters. Meryl Simpson schreef:

  "Sunday at The Rogue is mijn favoriete weekend."

  Bedankt, Meryl, we weten precies wat je bedoelt. Het is ook ons ​​favoriete weekend. Een goed uitdagend spel uitvoeren voor een intelligente groep mensen die via een kunstwerk over de wereld willen nadenken, is voor ons een absolute hemel.

  En dit is dus een liefdesbrief. Aan jullie allen. We kunnen praten over hoe helder je ogen zijn, hoe mooi je glimlach, hoe warm de aanraking van je hand - en dat zou allemaal waar zijn. We willen je vooral vertellen hoe dankbaar we zijn dat we je hebben gevonden. Dat we elkaar hebben gevonden. Dat we vijf of zes keer per jaar enkele van 's werelds grootste literatuur zullen delen. Samen.

  Ons tienjarig jubileumseizoen was een belangrijke mijlpaal voor ons allemaal. We werden een Actors 'Equity Small Professional Theatre, we namen vijf uitdagende en enorm verschillende spelen aan (waaronder een nooit eerder geziene bewerking van korte verhalen van Virginia Woolf); en we hebben honderden discussies op gang gebracht over de aard van het gezin, de buitenstaander, de zoektocht naar zinvol bestaan ​​en religieuze vervolging. Tien jaar is niet lang, maar het betekent veel zondagnamiddagen, of zaterdagmiddagen, of donderdag-, vrijdag- of zaterdagavonden!

  Help ons alsjeblieft verder, lieve Rogues. Uw fiscaal aftrekbare donaties maken een enorm verschil in ons vermogen om u de beste spelen met het beste talent in Tucson te brengen. Bedankt voor je vrijgevigheid in het mogelijk maken van dit theater.

  Met diepe waardering,

  Joseph McGrath

  Kunstdirecteur

  Cynthia Meier

  Managing & Associate Artistic Director

 • 05

  Small Non-profitorganisatie maakt haar jaarlijkse bezwaarschrift opnieuw

  Kind ervaart therapeutische rijles bij TROT.

  Ik heb jarenlang fondsenwervende brieven ontvangen van deze aansprekende lokale liefdadigheidsinstelling. Ze zijn gegaan van klinken als een jaarverslag gericht aan "beste vriend" aan deze over een heel speciale kleine jongen. Het is een geweldig voorbeeld van verhaal vertellen, gericht op één persoon en uitleg over hoe de donor kan helpen.

  Beste Joanne,

  Toen de zesjarige Alec een jaar geleden naar TROT kwam, praatte hij niet met zijn ouders of vrienden, en zijn vader vreesde dat hij dat nooit zou doen. Dankzij u spreekt Alec de hele tijd - en het is muziek voor de oren van zijn vader.

  Alec's vader, majoor Jason Ring, is gestationeerd op de David-Monthan Luchtmachtbasis in Tucson. Zijn zes-jaar-oude zoon, Alec, werd geïdentificeerd met een doordringende ontwikkelingsachterstand toen hij vijftien maanden oud was en de diagnose van autisme op de leeftijd van drie.

  Alec's ouders wilden hem helpen beter te communiceren en zijn sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Hij miste vertrouwen en het vermogen om te communiceren met zijn leeftijdsgenoten en zelfs met zijn ouders. Alec's vader vreesde dat hij nooit een sterke band met zijn zoon zou opbouwen vanwege de moeilijkheid die ze hadden met zelfs de meest elementaire communicatie.

  Toen hij voor het eerst naar TROT kwam, was Alec erg bang en had hij moeite om contact te maken met zijn paard en zijn rij-instructeur, Melanie. "Alec was doodsbang," herinnert Melanie Roeder zich. "Hij bracht zijn eerste les in tranen door op het paard rondlopen. We besteden weken aan het leren ontspannen, vertrouwen hebben in het paard en het paard leren kennen. '

  Melanie leerde Alec de taal van het paard interpreteren door de oren, de mond en de staart te observeren. Alec leerde rijposities en patronen. De oefeningen verbeterden zijn kernkracht en balans; hij werd meer bedreven in zijn hand- en oogcoördinatie en zijn geheugen verscherpte. Na verloop van tijd begon Alec zijn paard te vertrouwen. Een levensveranderende band ontwikkeld.

  Melanie heeft veel studenten met autisme les gegeven die uitdagingen hebben met betrekking tot mensen, en vaak kunnen die studenten een zeer sterke band met het paard ontwikkelen. "Alleen maar op het paard zijn en rond het paard zijn, stelt hen in staat zich te openen op een manier die ze niet met mensen kunnen."

  Alec is het afgelopen jaar open en bereikte veel van de doelen die zijn vader hoopte dat hij zou bereiken. Alec praat de hele tijd, maar de echte transformatie is zijn vermogen om een ​​gesprek te voeren, niet alleen met zijn ouders, maar ook met anderen. Tegenwoordig heeft hij veel meer zelfvertrouwen en zelfvertrouwen.

  Alec's verhaal trok de aandacht van Arizona Public Media.

  Ondanks de ongelofelijke resultaten die therapeutisch paardrijden creëert, kunnen veel gezinnen het zich niet veroorloven om voor deze gespecialiseerde behandeling te betalen. Dat is waar je binnenkomt.

  JIJ kunt ondersteunen de speciale band tussen paard en ruiter; een band die het leven van duizenden mensen zoals Alec heeft getransformeerd.

  Alstublieft, doe vandaag nog een geschenk.Stuur gewoon een cheque in de bijgevoegde envelop, geef online op trotarizona.org of bel 520-749-2360. We horen graag van je!

  Met dankbaarheid,

  Dina Scolone-Romero

  Uitvoerend directeur

  Postscriptum Wist je dat TROT de band tussen paard en ruiter al 40 jaar verdiept en het leven van duizenden kinderen, volwassenen en veteranen in onze Tucson-gemeenschap heeft veranderd? Vier onze 40th Jubileum met een cadeau voor TROT vandaag! Dank je!

 • 06

  Summer Appeal van Local Food Bank

  Verdrietig kind getroost door moeder

  Ik hou van deze brief omdat het gaat over de hitte, iets waar alle mensen in AZ mee te maken hebben, dus ik kan het begrijpen. Het is ook dringend ("handel nu") en erkent dat ik in het verleden heb gegeven. De brief vermeldt ook verschillende manieren die ik zou kunnen geven, van het nu verzenden van een geschenk en het verpanden van hetzelfde gedurende de zomermaanden tot het maken van een maandelijks geschenk. Er is geen aanhef voor deze brief waaruit blijkt dat een uitzondering op de regel van personalisatie kan werken.

  De school is uit, maar... er is geen vakantie van honger.

  Is de zomer in Arizona jouw favoriete tijd van het jaar? De meeste mensen kunnen dat niet zeggen. Dat is de reden waarom zoveel van onze leden van de gemeenschap enige tijd weg zijn van de stijgende temperaturen. Niet iedereen heeft het geluk om te ontsnappen aan de torenhoge energierekeningen en de hoge kosten van kinderopvang, hoewel onze kenmerkende hitte stressfactoren met zich meebrengt die gezinnen vaak in uitdagende situaties plaatsen.

  Gedwongen om hun budgetten tot het uiterste te rekken, veel gezinnen maken dure offers, zoals zonder eten.

  Deze families zouden geen honger moeten lijden als er toegewijde mensen zoals jij en ik zijn, toch? Helaas, tenzij we nu handelen, zullen er deze zomer veel zijn.

  Vorig jaar stond je op en deed je een belofte om de honger naar mensen in nood te stoppen. Ga je dit jaar nog een keer staan? Mensen zoals jij helpen het verse fruit, de groenten en de boodschappen die nodig zijn om duizenden gezinnen het seizoen door te komen.

  Naarmate de behoefte stijgt, raken de giften aan het einde van het jaar bijna op. U kunt ons helpen deze trend om te keren en ons fiscale jaar sterk te beëindigen, voorbereid om het hoofd te bieden aan wat ons te wachten staat.

  Doe deze zomer mee met een speciale verbintenis van drie maanden die een lange weg zal banen in het helpen van mensen om deze moeilijke tijd door te komen. Je kunt vandaag een geschenk sturen en beloven hetzelfde te doen in juli en augustus, of een geschenk maken dat de hele zomer doorloopt. Nog beter, meld je aan voor maandelijks geven en maak het hele jaar het verschil!

  Honger en ontberingen nemen geen zomervakantie. Met uw hulp kunnen we ervoor zorgen dat de hoop voor deze gezinnen dat ook niet zal zijn.

  Met dankbaarheid,

  Michael Mcdonald
  Directeur
  Community Food Bank of Southern Arizona


 • Video Van De Auteur: Succesvoller Sponsors Werven - Les 1

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Uw retailmedewerkers motiveren

  ✔ - Sterke Fedex-medewerker, klacht over klantenservice

  ✔ - Dienst als een dynamische exportoptie


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!