Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe vrouwen gratis geld kunnen vinden om een ​​bedrijf te beginnen

Een eigen bedrijf starten voor minder dan een pizza


Wanneer een vrouw besluit dat ze haar eigen bedrijf wil starten, is een van haar eerste gedachten: "hoe ga ik het startgeld vinden". De meeste vrouwen, vooral deze dagen, hebben krappe budgetten en gezinsonkosten die het opstarten van een bedrijf een luxe lijken. Hier zijn enkele geweldige ideeën over hoe elke vrouw haar eigen bedrijf kan starten en kan investeren in haar toekomst en die van haar familie, met gratis geld dat kan worden gebruikt voor startkapitaal.

Ten eerste, als ik suggereer dat een vrouw haar eigen bedrijf start, raad ik haar meestal aan om naar een online bedrijf te kijken. Online bedrijven zijn het snelst groeiende segment van de thuiswerkende vrouwen en hebben weinig tot geen opstartkosten of overhead nodig, in tegenstelling tot veel traditionele bedrijven.

Ten tweede, als ik het heb over gratis geld, dan heb ik het niet over het besteden van maanden aan uw leven aan het onderzoeken van beurzen of het vragen aan dierbaren om uw zakelijke kosten te dekken. Er zijn eenvoudige ideeën die elke vrouw kan gebruiken om geld te vinden in hun eigen budget, maar niet af te zien van wat ze al uitgeven!

Winkel slimmer om je startup-kapitaalfonds op te bouwen. Begin het koopspel serieuzer te nemen.

Als je coupons nooit gebruikt omdat je denkt dat een paar dollar hier of daar niet veel uitmaakt, denk dan nog eens goed na. Volgens ABC News bespaart de gemiddelde gebruiker van een kortingsbon 12% van zijn gezinsbudget. Dus als je $ 600 per maand uitgeeft aan boodschappen en huishoudelijke artikelen voor je gezin en je besluit deze maand om kortingsbonnen te gebruiken, dan krijg je $ 78 per maand gratis geld dat je anders al zou uitgeven. Laat me je vertellen dat je een online bedrijf kunt runnen voor $ 78 per maand!

Denk je niet dat je zoveel uitgeeft? Denk nog een keer na. Houd alles bij wat u een maand lang koopt en kijk waar u kunt besparen. Overweeg ook hoe u uw supermarktgeld uitgeeft. Ik was geschokt over hoeveel ik te veel spendeerde met frequente reizen naar de winkel totdat ik een wekelijkse maaltijdplanning maakte en daarmee winkelde. Met een plan redde ik week na week 30% korting op mijn boodschappenlijstje! Probeer een maaltijdplan te maken; misschien heb je aan het einde van deze week genoeg over om je bedrijf te starten.

Leer meer over schoonheid.

Hoe kan dat helpen? Leer om je eigen manicures te doen of je eigen haar te kleuren. Vertrouw me, niemand zal het verschil opmerken. Zelfs als u elke andere schoonheidsafspraak overslaat, kunt u $ 45 per maand besparen... meer dan genoeg om uw eigen online bedrijf te runnen. Er zijn tal van sites online om u tips te geven over haarkleuren of manicures en dergelijke.

Bespaar op uw dagelijkse koffiefixatie.

Heb je een Starbucks-verslaving? Wie niet, zegt u? Goed inkrimpen van die Venti naar een Tall kan u $ 28 per maand besparen. (En ook een hoop calorieën!) Dat is genoeg om ook een online bedrijf te runnen.

Val niet voor zakelijke scams.

Laat je NIET afleiden door de 'zakelijke' kansen van bedrijven die van tevoren vragen om geld in ruil voor het verkopen van hun product. Ik geef toe dat die kansen voor sommigen wel werken, maar het is een lange, harde weg (zonder inspiratie) dat de meeste mensen stoppen lang voordat ze een rendement op hun investering krijgen. Het is beter om uw EIGEN BEDRIJF te starten met iets waar u van houdt en waar u in gelooft!


Video Van De Auteur: Webinar: Bedrijf starten vanuit een WW-uitkering

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Home Improvement Zakelijke ideeën

✔ - Beste bulletinboards voor 2019

✔ - De 16 beste parttime bedrijven


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!