Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Image Consulting Home Based Business

Home Based Business helpt klanten een positief beeld te projecteren


Een beeldconsultancybedrijf kan de perfecte thuisbasis zijn voor mensen met een goed gevoel voor balans, kleur en psychologische impact en een sterk verlangen om anderen te helpen bij het bereiken van een positief imago bij hun doelpubliek.

Volgens de Association of Image Consultants International (AICI) is een imagoconsultant:

een professional die diensten levert aan particulieren en bedrijven door middel van coaching, presentaties, seminars en workshops.

Hoewel de meeste beeldadviseurs zich op specifieke gebieden specialiseren, bieden beeldadviseurs hun cliënten over het algemeen advies en hulp bij beeldverbetering, waaronder uiterlijk, houding, effectieve communicatie, sociale etiquette, branding en meer. Kortom, het is de taak van een beeldconsulent om individuen te helpen invloed op anderen te hebben door uiterlijk en houding.

Getalenteerde mensen die een home-based image consulting-bedrijf starten, kunnen het uitdagend, lucratief en opwindend vinden. Potentiële klanten kunnen opwaartse mobiele individuen zijn die op zoek zijn naar een nieuwe carrière, bedrijfsleiders proberen zich te verhouden tot hun aandeelhouders, klanten en peers, acteurs en nieuwspersoonlijkheden die proberen een succesvol imago te projecteren, bruiden die in de garderobe uitgedaagd worden of sociale etiquettegebieden en een groot aantal anderen op zoek naar deskundig advies over hoe ze fysiek en / of psychologisch een impact kunnen creëren.

Over Noelle Hoyt

Noelle Hoyt, de eigenaar van Boutique Noelle, streeft ernaar om te bepalen hoe een klant het best een look kan bereiken die zowel persoonlijk als professioneel zijn beste kwaliteiten weerspiegelt. Haar home-based image consulting bedrijf werd in de lente van 2004 aan de gemeenschap voorgesteld.

Bij het ontmoeten van klanten op basis van afspraak, is Noelle toegewijd om haar klanten te helpen precies de juiste items te vinden die hen zullen helpen hun doelen te bereiken. Ze houdt een database bij van de aankopen, smaken en maten van haar klanten, zodat ze snel kan helpen om zich van seizoen tot seizoen aan te passen door kledingstukken toe te voegen die een aanvulling zijn op wat ze al bezitten. Volgens Noelle: "Iedereen kan er geweldig uit lopen en zich zelfverzekerd voelen. Je moet gewoon weten hoe je de juiste stukken samenvoegt. "

Noelle biedt seizoensgebonden "kofferbeurzen" op afspraak bij haar thuis, en ze is erg actief op het gebied van goede doelen. In oktober 2005 organiseerde haar Boutique Noelle een zeer succesvolle modeshow ten bate van Project Just Because (PJB), een in Hopkinton, Massachusetts gevestigde liefdadigheidsorganisatie die gezinnen in nood voorziet van basisbenodigdheden zoals kleding, beddengoed, babyartikelen, schoolbenodigdheden, meubels en andere belangrijke speciale zorgartikelen.

In ons interview vertelt Noelle over haar bedrijf, haar passie voor beeldconsulting, het soort werk waar ze bij betrokken is en het succes dat ze heeft met haar thuiswerk.

Wat doet een beeldconsulent?

Een beeldadviseur beoordeelt en evalueert het algehele uiterlijk van een klant en bepaalt hoe hij het beste een look kan bereiken die zijn / haar beste eigenschappen weerspiegelt - zowel persoonlijk als professioneel.

Welke achtergrond, vaardigheden of talenten zouden belangrijk zijn voor iemand die een imagoconsulent wil worden?

Een oprechte passie en interesse om anderen te helpen hun best mogelijke algehele uiterlijk te bereiken, rekening houdend met de levensstijl en het beeld dat ze proberen weer te geven.

Een fitnessachtergrond zal u toelaten de lichaamssamenstelling beter te begrijpen bij het beoordelen van lichaamstypes om de kledingbehoeften van een cliënt goed te "passen".

Is er een vorm van formele training of certificering beschikbaar om een ​​imagoconsulent te worden?

Ja, er zijn verschillende professionele organisaties die een persoon kan vinden die training bieden. Het is belangrijk dat een beeldconsulent een goed begrip heeft van textiel, kledingsilhouetten en basiskleuren.

Welke apparatuur of benodigdheden zou iemand nodig hebben als ze net begonnen waren met beeldadvies?

Vooral een investering in de kennis van de mode-industrie en imago-consulting.

Vertel me over uw thuisbedrijf - Boutique Noelle - hoe lang bent u al in bedrijf, welke soorten klanten biedt u service en hoe vindt u nieuwe klanten?

Boutique Noelle werd in het voorjaar van 2004 voorgesteld aan de gemeenschap. We demonstreren een private label, boutique-style dameskledinglijn genaamd ETCETERA, gevestigd in NYC. Dit is een afdeling van de CARLISLE-groep die al meer dan 20 jaar marktleider is in private-label dameskleding.

Wat was de aanleiding om als een thuisbedrijf beeldadvies in te gaan? Op het moment dat je begon, ben je er fulltime in gesprongen of was je ergens aan het werk en begon je op parttime basis?

Het was oorspronkelijk een part-time onderneming, maar naarmate het bedrijf groeide breidden we het dienstenaanbod uit met het aanbieden van aanpassingen, evenals schoenen en accessoires. We bieden ook kastconsultaties waarin we naar het huis van de klant gaan en hun kleding evalueren om hen te helpen hun kledingbehoeften op te lossen.

Welke voordelen zouden uw klanten kunnen halen uit het gebruik van uw diensten?

Door te winkelen bij Boutique Noelle heeft u de een-op-een aandacht van een professionele garderobe-adviseur in het comfort van een thuisomgeving. Afspraken worden op individuele basis gemaakt om tegemoet te komen aan de planning van de klant met de luxe en privacy van het feit dat de boetiek helemaal voor zichzelf is.

We houden ook gegevens bij over de grootte van onze klanten, stijlvoorkeuren, eerdere aankopen en andere relevante informatie, zodat de klant gewoon kan ontspannen en van de winkelervaring kan genieten.

Heeft u of uw bedrijf awards gewonnen of een speciale erkenning gekregen?

In oktober 2005 hebben we een modeshow (FALL INTO FASHION) geproduceerd in de Hopkinton Country Club, Hopkinton, MA, ten bate van een lokale liefdadigheidsinstelling, Project Just Because. Het uitverkochte evenement was een groot succes en bracht meer dan $ 5200,00 op voor het goede doel. Het evenement werd gedekt door lokale media-locaties en kreeg veel lof voor een "spectaculaire" avond. Mijn bedrijf, Boutique Noelle, stond ook op de voorpagina van het zakelijke gedeelte in de Metro West Daily-krant op 11 september 2005.

Moet u eventuele licentievereisten doorlopen om uw bedrijf te starten?

In Massachusetts moet u zich bij de staat registreren om een ​​thuisbedrijf te starten door een belastingnummer te verkrijgen en een zakelijk account bij een lokale bank te openen.

Toen u voor het eerst met uw bedrijf begon, had u een businessplan? Heb je er nu een?

Nee, zoals bij elk klein bedrijf, hebben we de zakelijke doelstellingen aangepast aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten. We passen onze services aan op individuele basis voor elke klant.

Hoe breng je jouw diensten op de markt?

We adverteren in lokale kranten, voeren e-mailcampagnes en direct mail-uitnodigingen naar onze klanten. Het merendeel van het bedrijf komt echter voort uit mond-tot-mondreclame van eerdere klanten die zaken met ons hebben gedaan.

Moet u veel reizen voor uw bedrijf? Bieden uw zakelijke activiteiten thuis u de mogelijkheid om flexibel genoeg te zijn om een ​​bevredigend evenwicht tussen werk en gezin te bevorderen?

De enige reis is een voorvertoning van de kledinglijn van het komende seizoen voorafgaand aan de kofferbakshow. De preview wordt altijd gehouden in de regio Noordoost.

Als ik een bedrijf thuis run, heb ik de flexibiliteit om zowel een gezin als een bedrijf tegelijkertijd te runnen.

Heb je tips of suggesties die je kan bieden om werk en gezin in balans te houden?

We hebben vier prachtige dochters van 8,9,13 jaar en 15 jaar, die we gelukkig genoeg hebben om thuis te blijven. We proberen een balans te houden tussen werk en gezin door mijn werktijd in te delen terwijl de meisjes op school zitten - 's ochtends - zodat ik beschikbaar kan zijn wanneer ze thuiskomen voor hun activiteiten en huiswerk.

Ik vind ook dat de meisjes er baat bij hebben te zien dat hun moeder in staat is om een ​​bedrijf te leiden en een gezin te leiden.

Hoe word je aangesloten bij je leveranciers? Zijn er speciale dingen waar je naar op zoek bent bij een kleding- of sieradenleverancier?

We kwamen de ETCETERA-collectie tegen via een oude vriend in Connecticut die ons verschillende stukken van de lijn liet zien en we werden verliefd op de kleding. We kiezen ervoor om deze kledinglijn te vertegenwoordigen, omdat de kwaliteit, constructie en aandacht voor detail ongeëvenaard zijn in deze prijsklasse. Het wordt een "brugontwerper" -lijn genoemd, die hoge kwaliteit biedt zonder de hoge prijs. Het bedrijf vindt het vergelijkbaar met merken zoals Tahari, Ellen Tracy of Dana Bachmann, die u zou vinden in een duur warenhuis.

Wat vind je het meest lonend om beeldconsulent te zijn? Meest uitdagend?

Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen door kennis over mode en beeldgerelateerde informatie te delen, is zeer de moeite waard. We hebben ook de gelegenheid gehad om geweldige mensen te ontmoeten en van hun ervaringen te leren.

De grootste uitdaging is te weten wanneer de kantoordeur moet worden gesloten. We merken dat we willen werken en altijd beschikbaar zijn. Tijdmanagement is een voortdurende uitdaging als het gaat om het balanceren van huis en gezin.

Wil je als beeldconsulent elke voorraad of productvoorraad bij de hand houden?

In mijn geval, nee. Als gevolg hiervan heb ik geen overhead.

Als iemand beeldconsulent wil worden, waar moeten ze dan beginnen?

Onderzoek de mode-industrie en bepaal welk niveau van commitment zij bereid zijn te maken.

Voor meer informatie over het worden van een beeldconsulent

Als u besluit dat u de mogelijkheid wilt onderzoeken om gecertificeerd te worden als professionele beeldconsulent, kunt u een bezoek brengen aan de website van de Association of Image Consultants. Ze bieden veel informatie over training en andere onderwerpen waarmee u op de juiste manier kunt beginnen.

Welke voordelen zouden uw klanten kunnen halen uit het gebruik van uw diensten?

Door te winkelen bij Boutique Noelle heeft u de een-op-een aandacht van een professionele garderobe-adviseur in het comfort van een thuisomgeving. Afspraken worden op individuele basis gemaakt om tegemoet te komen aan de planning van de klant, met de luxe en privacy van het hebben van de boetiek helemaal voor zichzelf.

Ik houd ook gegevens bij over de grootte van mijn klanten, stijlvoorkeuren, eerdere aankopen en andere relevante informatie, zodat de klant gewoon kan ontspannen en van de winkelervaring kan genieten.

Heeft u of uw bedrijf awards gewonnen of een speciale erkenning gekregen?

In oktober 2005 heb ik een modeshow (FALL INTO FASHION) geproduceerd in de Hopkinton Country Club, Hopkinton, MA, ten bate van een lokale liefdadigheidsinstelling, Project Just Because. Het uitverkochte evenement was een groot succes en bracht meer dan $ 5200,00 op voor het goede doel. Het evenement werd gedekt door lokale media-locaties en kreeg veel lof voor een "spectaculaire" avond. Mijn bedrijf, Boutique Noelle, stond ook op de voorpagina van het zakelijke gedeelte in de Metro west Daily-krant op 11 september 2005.

Moet u eventuele licentievereisten doorlopen om uw bedrijf te starten?

Toen u voor het eerst met uw bedrijf begon, had u een businessplan? Heb je er nu een?

Nee, zoals bij elk klein bedrijf, heb ik mijn zakelijke doelstellingen aangepast aan de steeds veranderende behoeften van mijn klanten. Ik wijzig en pas mijn diensten op individuele basis aan voor elke klant.

Hoe breng je jouw diensten op de markt?

Ik adverteer in lokale kranten, voer e-mailcampagnes en direct mail-uitnodigingen uit naar mijn klanten. Het merendeel van mijn activiteiten komt echter voort uit mond-tot-mondreclame van eerdere klanten die zaken met me hebben gedaan.

Wat is een "kofferbakshow"? Hoe werken ze, en hoe vaak heb je ze?

Mijn kofferbakshows zijn evenementen die de hele kledinglijn van de ETCETERA-collectie voor dat seizoen laten zien. Ik host deze shows vier keer per jaar in het comfort van mijn huis in Hopkinton, MA.

Vertel me over je volgende kofferbakshow. Waar en wanneer zal het worden gehouden? Wat ben je aan het bekijken in deze show? Wie zou er interesse hebben in het bijwonen van en hoe zouden ze het doen om regelingen te treffen om naar je kofferbakshow te komen?

De huidige collectie is Fall & Holiday 2006 en zal slechts één week te zien zijn in Boutique Noelle van 9 november tot en met 15 november 2006. De dagelijkse openingstijden zijn van 09.00 tot 21.00 uur, alleen op afspraak.

Degenen die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een koffer show, neem dan contact op via e-mail op [email protected] of bel me om een ​​afspraak te plannen op 508-625-1056.

Moet u veel reizen voor uw bedrijf? Bieden uw zakelijke activiteiten thuis u de mogelijkheid om flexibel genoeg te zijn om een ​​bevredigend evenwicht tussen werk en gezin te bevorderen?

De enige reis is een voorvertoning van de kledinglijn van het komende seizoen voorafgaand aan de kofferbakshow. De preview wordt altijd gehouden in de regio Noordoost.

Als ik een bedrijf thuis run, heb ik de flexibiliteit om zowel een gezin als een bedrijf tegelijkertijd te runnen.

Heb je tips of suggesties die je kan bieden om werk en gezin in balans te houden?

Ik heb vier prachtige dochters van 8,9,13 jaar en 15 jaar, die ik het geluk heb gehad om thuis te blijven. Ik probeer de balans te bewaren tussen werk en gezin door mijn werktijd in te delen terwijl de meisjes op school zitten - 's ochtends - zodat ik beschikbaar kan zijn wanneer ze thuiskomen voor hun activiteiten en huiswerk.

Ik vind ook dat de meisjes er baat bij hebben te zien dat hun moeder in staat is om een ​​bedrijf te leiden en een gezin te leiden.

Hoe word je aangesloten bij je leveranciers? Zijn er speciale dingen waar je naar op zoek bent bij een kleding- of sieradenleverancier?

Ik kwam de ETCETERA-collectie tegen via een oude vriend in Connecticut die me verschillende stukken van de lijn liet zien en ik werd verliefd op de kleding. Ik kies ervoor om deze kledinglijn te vertegenwoordigen, omdat de kwaliteit, constructie en aandacht voor detail ongeëvenaard is voor deze prijs. Het wordt een "brugontwerper" -lijn genoemd, die hoge kwaliteit biedt zonder de hoge prijs. Het bedrijf vindt het vergelijkbaar met merken zoals Tahari, Ellen Tracy of Dana Bachmann, die u zou vinden in een duur warenhuis.

Wat vind je het meest lonend om beeldconsulent te zijn? Meest uitdagend?

Ik vind dat mensen helpen de beste te worden die ze kunnen zijn door mijn kennis van mode en beeldgerelateerde informatie zeer lonend te maken. Ik heb ook de gelegenheid gehad om geweldige mensen te ontmoeten en van hun ervaringen te leren.

De grootste uitdaging is te weten wanneer de kantoordeur moet worden gesloten. Ik merk dat ik wil werken en altijd beschikbaar ben. Tijdmanagement is een voortdurende uitdaging als het gaat om het balanceren van huis en gezin.

Wil je als beeldconsulent elke voorraad of productvoorraad bij de hand houden?

In mijn geval, nee. Als gevolg hiervan heb ik geen overhead.

Als iemand beeldconsulent wil worden, waar moeten ze dan beginnen?

Onderzoek de mode-industrie en bepaal welk niveau van commitment zij bereid zijn te maken.

Als iemand gebruik zou willen maken van uw diensten, hoe zouden zij dan contact met u opnemen?

Ik ben te bereiken via e-mail op [email protected] of per telefoon op 508-625-1056.

Voor meer informatie over het worden van een beeldconsulent

Als u besluit dat u de mogelijkheid wilt onderzoeken om gecertificeerd te worden als professionele beeldconsulent, kunt u een bezoek brengen aan de website van de Association of Image Consultants. Ze bieden veel informatie over training en andere onderwerpen waarmee u op de juiste manier kunt beginnen.


Video Van De Auteur: The Alpha M. Story | How To Start An Image Consulting Business and Get Paid To Shop

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Internet zakelijke ideeën die u vandaag kunt starten

✔ - Small Business Government Grants in Canada

✔ - Het verkrijgen van een Small Business Loan begint met uw persoonlijke krediet geschiedenis


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!