Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Het belang van leadgeneratie voor bedrijfsuitbreiding


Loodgeneratiebedrijven leveren uw bedrijf de hot leads die u nodig hebt om nieuwe klanten te werven, terwijl u tijd vrijmaakt voor andere taken, zoals productontwikkeling of kwaliteitsborging. Omgekeerd zou je twee nieuwe leads kunnen verdubbelen, terwijl je tegelijkertijd zaken kunt drummen met leads van generatiebedrijven. Bedrijfsuitbreiding houdt rechtstreeks verband met het vinden van nieuwe klanten en maakt hen blij, en de vrije tijd die wordt gewonnen om tijd te besteden aan deze bezigheden, maakt lead generation zo krachtig.

Stel je voor dat je maandagochtend begint met 10 hete verkoopleads in je inbox. Is er een productievere manier om de werkweek te starten, in relatie tot het uitbreiden van een bedrijf? Waarschijnlijk niet.

Leadgeneratie is geen nieuwe vorm van het verwerven van een bedrijf, maar zakelijke trends en tijdnoodzakelijkheden hebben een betere manier gevonden om nieuwe klanten te werven. In plaats van uren achter elkaar aan een beurstafel te zitten of een display op te zetten in de hoop dat doelgerichte consumenten een formulier invullen, kun je leads laten genereren en verzenden met behulp van beschikbare technologie, terwijl je je tijd ergens anders naartoe kunt leiden.

Het vinden van leads kost veel tijd. Het genereren van leads maakt aanzienlijke tijdwinst vrij, allemaal met behoud van dezelfde (zo niet meer) inkomensmogelijkheden.

Hoe werkt het?

Sommige bureaus zijn gespecialiseerd in het leveren van gekwalificeerde leads aan bedrijven. Het proces van het genereren van leads is eigenlijk heel gemakkelijk, maar, zoals de meeste eenvoudige dingen, moeilijk om goed te doen.

Ten eerste ontwikkelt een bureau een website of partners met websites waarop zij uw product of service promoten en adverteren. Een consument vindt deze directory's of informatieve sites en voltooit hopelijk een online offerteaanvraagformulier. De informatie van de koper wordt geverifieerd en gekoppeld aan de betreffende providers. Deze gematchte leads, met volledige contactinformatie en inkoopvereisten, worden vervolgens via e-mail verzonden naar goudzoekers en andere mensen die mogelijk in het verkoopproces zijn.

Welke bedrijfstakken gebruiken leadgeneratie?

Leadgeneratie kan theoretisch voor elk bedrijf werken, maar bedrijven die dit type marketing het meest gebruiken, zijn onder andere verzekeringsagentschappen, onderwijsinstellingen, vastgoedmakelaars, kantoorleveranciers en meubelwinkels. Trends tonen aan dat het genereren van leads zal blijven groeien, vooral voor servicegerichte bedrijven.

Waarom deze methode gebruiken?

Leadgeneratie is een win-winsituatie voor zowel de koper als de verkoper. Kopers kunnen informatie opvragen bij verschillende bedrijven die het product of de dienst aanbieden waarnaar ze op zoek zijn, waarna de verkoper de gelegenheid krijgt om zijn pitch te geven aan mensen die hun toestemming hebben gegeven. Dit zijn enkele van de heetste leads. Conversiesnelheden op leads die op deze manier worden ontvangen, hebben over het algemeen een veel hogere slagingspercentage dan koude contacten.

Leadgeneratie is populair geworden bij bedrijven omdat het een bedrijf in staat stelt om:

  • Bepaal de prijs per lead
  • Kies het product of de dienst die ze willen aanbieden
  • Selecteer het geografische gebied waarin het bedrijf is geïnteresseerd
  • Neem deel aan strakkere, effectievere demografische targeting
  • Beheer het aantal leads dat een bedrijf per maand wenst te ontvangen, wat helpt bij het budgetteren)
  • Betaal alleen voor de leads die worden ontvangen

Hoeveel kost het?

Leadgeneratie kan uiterst kosteneffectief zijn. Leadsbereik in prijs en kwaliteit, overal van $ 25 tot $ 500 per lead. Prijzen zijn meestal afhankelijk van de moeilijkheid om de lead te bemachtigen. Hoe makkelijker te sourcen, hoe lager de prijs. Gewoonlijk leveren leads van hogere kwaliteit hogere conversiepercentages op, waardoor hun opgeblazen prijskaartje wordt gegarandeerd.

Agentschappen die leadgeneratie aanbieden, vragen vaak een setup- of onderhoudskosten die kunnen variëren van $ 200 tot $ 1.000 per jaar. U kunt altijd proberen om die koers te verlagen als u van plan bent om substantieel zaken te doen met een bureau.

Zijn er downlets met een bedrijf om leads te sourcen?

Hoewel het genereren van leads kan slagen in het bedrijven van zaken, moet je op je hoede zijn voor de onbetrouwbare leidende instanties die onethische praktijken hebben aangenomen. Wanneer u leads koopt, heeft u geen controle over hoeveel providers dezelfde lead ontvangen. Je weet ook niet hoe nauwkeurig de informatie is.

Sommige leidende instanties verkopen 'junk-leads' of leads die onjuiste of onjuiste informatie bevatten. Een voorsprong is eigenlijk alleen zo goed als het leidende bureau dat het verkoopt. Leads kunnen ook duur worden en als u alleen op lead agencies vertrouwt om leads aan te bieden, kan dit uw marketingbudget hard raken.

Het gebruik van een gerenommeerd hoofdkantoor om leads te kopen, kan u zeker helpen uw bedrijf te laten groeien, vooral in de opstartfase, maar verwaarloos niet het bedenken van een strategie voor het genereren van uw eigen leads.

Is Lead Generation geschikt voor u?

Als uw agenda leeg is en u snel zaken wilt doen, kunt u uw bedrijf snel laten groeien door leadgeneratie, zij het tegen een prijs. Het is een beetje een gok, en daarom is het essentieel om zorgvuldig je doelgroep-demografie te kiezen.

Leadgeneratie kan een eenvoudige manier zijn om uw ROI te verhogen en uw klantenbestand aanzienlijk uit te breiden. Benader het net als elke andere advertentie-inspanning: zet een redelijk budget opzij om het te testen en kijk of het werkt voor uw bedrijf. De sleutel tot succes bij het genereren van leads is om uw verkoop- en marketingvaardigheden op te frissen, zodat de leads die u ontvangt, worden geconverteerd tegen een hoge verkoopkoers. Probeer deze methode van marketing niet te benaderen zonder de mogelijkheid om de verkoop te volgen en te sluiten.

Hoewel het opbouwen van de relatie organisch altijd beter is, is het genereren van leads een uitzonderlijke manier om winst te maken en uit te breiden als je merkt dat je geen nieuwe business wilt.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Uw compensatiepremie voor werknemers verlagen

✔ - Een ondernemersgids voor beïnvloeders Marketing

✔ - Stappen om te ondernemen om uw bedrijf te sluiten of te beëindigen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!