Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Voeg dit toe aan een commercieel onroerend goed cv


Een commercieel onroerend goed cv is als een beschrijving van een object: het biedt essentiële statistieken, hoogtepunten en opvallende kenmerken, en vermindert eventuele zwakke punten in een poging de aandacht van de juiste belegger te wekken. Behalve, in dit geval, is de investering in jou. Onthoud dat commerciële vastgoedfirma's cv's ontvangen van personen die aangetrokken zijn tot de carrière vanwege het routinematig verdienvermogen. Als zodanig is het belangrijk om de juiste combinatie van informatie op te nemen die commerciële vastgoedbedrijven willen onderscheiden van uw concurrenten.

Benadruk relevante vaardigheden

Werkgevers huren vaak agenten in met weinig tot geen ervaring met commercieel onroerend goed. Om je voet tussen de deur te krijgen, kun je alle vaardigheden of specialiteiten die kunnen worden overgedragen aan de industrie. Veel banen omvatten bijvoorbeeld enkele aspecten van verkoop, marketing, cold calling of netwerken, die allemaal kritieke taken zijn van een commercieel makelaarskantoor. Zelfs ogenschijnlijk ondergeschikte taken zoals het afleggen van rondleidingen op kantoor, het werken met databases, ideeën pitchen of presentaties geven, kunnen aantonen dat u met succes in staat bent om over te stappen naar een commerciële vastgoedpositie.

Zorg voor meetbare resultaten

Het is gemakkelijk om op je cv te vermelden dat je een uitstekende autoverkoper was op je laatste werkplek, maar dit zegt weinig over je potentieel of ambitie. Gebruik in plaats daarvan kwantificeerbare gegevens om te bewijzen wat u werkelijk hebt bereikt. In plaats van je cv te vullen met lege bijvoeglijke naamwoorden, noteer je hoeveel je verkoopvolume in een bepaalde periode is gestegen.

Markeer prestaties

Niet alle zakelijke triomfen worden in cijfers gemeten. Noem speciale projecten of spraakmakende klanten met wie je hebt gewerkt. Vermeld alle gevallen waarin werkgevers op u hebben gerekend om een ​​team te leiden, een cliënt te werven of anderen onder uw hoede te nemen. Deze taken laten zien dat je leiderschapspotentieel hebt en de flexibiliteit en het teamopbouwvermogen om een ​​succesvolle agent te zijn.

Markt jezelf

Een commercieel onroerend goed cv moet uw vaardigheden en uw vertrouwen onthullen. Immers, als u uzelf niet kunt verkopen, hoe kan een bedrijf u dan vertrouwen om een ​​gebouw te verkopen? Een zelfverzekerd cv is beknopt, maar bevat veel bruikbare zinnen die een manager vertellen hoe andere bedrijven hebben geprofiteerd van het inhuren van jou. Je moet ook vermelden hoe je hebt geprofiteerd van functies uit het verleden en hoe deze voordelen kunnen werken voor het voordeel van een nieuw bedrijf. Vermeld nauwkeurige informatie over leermogelijkheden zoals bijgewoonde conferenties en workshops.

Maak een directe verbinding tussen de leerresultaten en specifieke taken die van je kunnen worden verlangd als je voor de functie wordt geselecteerd.

Show Likability

Een agent moet klanten kunnen verkrijgen, behouden en behouden. Hoewel persoonlijkheid meestal tijdens het sollicitatiegesprek overkomt, moet je cv je in de eerste plaats voor dat interview zorgen. Daarom is het belangrijk om te laten zien dat zowel collega's als klanten graag met u samenwerkten. Een CV dat consequent hoge scores van klantenonderzoeken, belangrijke in-office-prijzen en significante verwijzings- of retentietarieven vermeldt, kan aantonen dat u een loyale, betrouwbare medewerker en serviceprovider bent. Als een potentiële commerciële vastgoedmakelaar, overweeg dan om een ​​korte video te maken om potentiële werkgevers de kans te geven om een ​​"preview" van je te maken vóór het interview.


Video Van De Auteur: Seminar Online dienstverlening voor woningcorporaties

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe Matching Gifts het einde van het jaar kunnen werven

✔ - Beste Crowdfunding-sites voor liefdadigheidsdoelen

✔ - Stihl kettingvermenigvuldigingsverhouding tussen ketting en kettingzaag


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!