Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Verhoog eBay-winst met PayPal Micropayments

Bespaar cent op elke kleine transactie die u doet


Transactiekosten zijn een onderdeel van het leven voor eBay-verkopers, en PayPal-kosten kunnen vaak een beet van de winst wegnemen. Dit lijkt vooral het geval te zijn voor verkopers met zeer krappe marges, die meestal ook verkopers van zeer goedkope artikelen zijn. De marges kunnen zelfs zo krap zijn dat het lijkt alsof het niet mogelijk is om concurrerend te zijn.

Gelukkig heeft PayPal een programma gemaakt met precies wat u wilt: PayPal Micropayments. Hier is hoe het wordt beschreven op de PayPal-site:

Micropayments is ideaal voor bedrijven die betalingen van minder dan £ 5 ($ 8) verwerken voor elk type aankopen met een lage waarde - van digitale goederen, online gaming, muziek of softwaredownloads, tot lidmaatschapsgelden, donaties of kleine items zoals stationair. Of je nu op eBay of je eigen website verkoopt, je kunt profiteren van onze lagere tarieven om de inkomsten te vergroten.

Als dit op u lijkt en u geen PayPal Micropayments gebruikt, is het nu mogelijk dat u meer informatie over het programma krijgt en overweegt dit te gebruiken.

Verschillende kostenstructuur

PayPal Micropayments biedt verkopers een andere tariefstructuur die voordeliger is voor artikelen met een laag volume en lage marge. Sommige verkopers verhogen hun winstmarge met wel 20-30 procent bij het overschakelen, hoewel uw resultaten kunnen variëren. Om te bepalen of Micropayments geschikt voor u is, moet u enkele cijfers uitvoeren voordat u overschakelt. U kunt ook naar de vergelijkingstabel van Paypal kijken om een ​​goed idee te krijgen van hoe uw verkoopvolume en kosten zouden veranderen als u naar Micropayments zou overschakelen.

Met PayPal Micropayments betaalt u 5 procent plus 5 cent per transactie (voor Amerikaanse accounts) tegenover 2,9 procent plus 30 cent per transactie tegen het gebruikelijke PayPal-tarief. Als een aanzienlijk percentage van uw transacties onder het teken van $ 12,00 valt, is de kans groot dat PayPal Micropayments u geld bespaart.

Voorbehoud en beperkingen

De vangst is dat elke PayPal-rekening een microbetaal- of een standaardrekening is en er is geen manier om heen en weer te wisselen tussen de twee transacties per transactie. Om PayPal Micropayments te gebruiken, moet u dus:

  • maak een afzonderlijke PayPal Micropayments-account aan (met een aparte bankrekening, omdat PayPal u niet tweemaal dezelfde bankrekening laat gebruiken) en vergeet niet zorgvuldig tussen uw twee accounts te schakelen terwijl u items te koop aanbiedt, of
  • converteer uw bestaande PayPal-rekening volledig naar microbetalingspercentages, waardoor u niet meer kunt ondernemen tegen niet-microbetalingen.

U wilt een afzonderlijke Micropayment-account als u regelmatig dure en goedkopere artikelen verkoopt. U kunt ook uw bestaande account converteren als u alleen laaggeprijsde artikelen verkoopt.

Het laten werken

Dat is alles wat er is! Betalingen die u ontvangt in microbetalingen worden automatisch in rekening gebracht tegen het tarief van de alternatieve microbetalingen. Als u problemen ondervindt bij het maken van een hoogvolume, goedkope businessmodelwerk, kunnen PayPal Micropayments een onderdeel zijn van een strategie (samen met dingen als een goede vergoeding) om weer op uw spel te komen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe een fysieke inventaris uit te voeren

✔ - Tips voor het leiden van een afdeling voor evenementplanning

✔ - LEED-certificering basics


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!