Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De ins en outs van Managed WordPress Hosting

Inzichten over Managed WordPress Hosting


WP Engine is een toonaangevende webhost in de beheerde WordPress-hostcategorie die door veel bedrijfseigenaren wordt gebruikt.

Managed Hosting betekent dat het bedrijf namens u voor de beveiliging zorgt. Bedrijven zoals WP Engine garanderen de veiligheid van uw site, dus als u wordt gehackt, dekt het hostingbedrijf de opruimingskosten, die duizenden dollars kunnen bedragen, afhankelijk van de grootte van de site.

Zoals Austin Gunter, een voormalig ontwikkelaar marketing manager voor Wordpress, het tijdens een interview in 2013 zei: "Vaak is hosting een bijzaak en wordt de beslissing genomen op basis van hoe goedkoop het kan worden gekocht. Goedkope of gedeelde hosting kan je laten hangen wanneer je krijgt veel verkeer of iemand probeert de site te hacken.

"Met een managed hosting bedrijf krijgt u enterprise-kwaliteit servers die snel en schaalbaar zijn, en het betekent dat u als bedrijfseigenaar het voordeel krijgt van het hebben van enterprise-level systeembeheerders die de servers draaien. U kunt verwachten meer te betalen voor deze een soort van kwaliteit, maar het alternatief is een lage maandelijkse vergoeding betalen voor een trage website die niet indruk maakt op uw klanten. "

Eerste stappen

De eerste beslissing die moet worden genomen, is de software waarop u wilt bouwen. Op dit moment beheert WordPress 30 procent van het internet, wat hoger scoort dan concurrenten als Joomla, Drupal en Magento. Het Content Management System (CMS) van WordPress heeft de stroom van persoonlijke blogs getranscendeerd en helpt nu om digitale ervaringen te creëren voor bedrijven in bedrijven.

WP Engine werkt met zowel als met ontwikkelaars die tools nodig hebben om blogs en full-scale websites en applicaties op WordPress te bouwen. U kunt uw thema en merk volledig aanpassen en de door u gekozen plug-ins op WP Engine gebruiken.

De volgende stap zou moeten zijn om te gaan met een WordPress-exclusief hostingbedrijf of een Managed WordPress Host. Dat betekent een bedrijf dat alleen in WordPress is gespecialiseerd, dus hebben ze hun technologie vanaf de basis opgebouwd voor prestaties en beveiliging, zoals WP Engine.

U moet zoeken naar een host die dagelijks automatisch back-ups maakt van uw site en u niet belasten voor het plezier, zoals sommigen doen. Zoek vervolgens naar een bedrijf met een verzamelgebied en een optie voor versiebeheer. Uw ontwikkelaar en ontwerper zullen u daarvoor bedanken.

WP Engine heeft eigen back-ups die elke avond worden gemaakt. Zelfs als u met hen samenwerkt, raden de medewerkers van WP Engine u aan om te kiezen voor redundante back-ups, zoals Backup Buddy, om uzelf verder te beschermen.

Als uw site ergens anders wordt gehost maar u wilt met WP Engine werken, zolang de site op WordPress is gebaseerd, kunt u deze eenvoudig naar hun servers migreren. WP kan voor een vast bedrag helpen, hoewel veel mensen ervoor kiezen om alleen te migreren of door hun ontwikkelaar te laten werken.

Belangrijke functies om op te focussen

Ondersteuning is waarschijnlijk de functie die het grootste verschil in uw hostingervaring zal maken. Wanneer u hulp nodig heeft met uw site, wilt u praten met technisch onderlegde mensen die uw technische problemen snel kunnen oplossen en geduldig zijn om u te helpen erachter te komen. Omdat u host op WordPress, moet u ervoor zorgen dat het ondersteuningsteam bestaat uit WordPress-experts, zodat zij niet alleen de servers, maar ook de site kunnen repareren.

Volgens WP Engine biedt het verschillende ondersteuningsengineers per klant, en elk heeft jarenlange WordPress-ervaring. Het CMS biedt ondersteuning door klantenservicesoftware Zendesk door WordPress-experts. De meeste tickets worden binnen 30 minuten beantwoord om u online een back-up te laten maken. Het Business Package, waar veel bedrijven voor kiezen, omvat telefonische ondersteuning en de opt-in voor een toegewijde accountmanager om bekendheid te geven aan dezelfde persoon die vragen kan beantwoorden.

Het bedrijf beweert de veiligheid te waarborgen en gevoelige gegevens te beschermen. WP Engine zegt ook dat de EverCache-technologie, die proxyservers, database-, schijfcaching- en inhoudbezorgingsnetwerken combineert, snel en schaalbaar is, boven zijn concurrenten.

Dit is belangrijk bij het overwegen van de keuze van een webhost en hoe dit de SEO van een individuele site zou kunnen beïnvloeden. Google houdt rekening met de snelheid van de site met hun zoekalgoritme omdat ze hebben ontdekt dat elke extra laadtijd van 100 ms een verkeersdaling van 20 procent betekent. Hoe langer uw site duurt om te laden, des te meer bezoekers de site zullen verlaten en hun dag zullen volgen. U wilt een host die in staat is om pagina's in 1,5 seconden of minder te presenteren. Bedrijfseigenaren die migreren naar WP Engine zeggen dat hun sites gemiddeld 2x-4x sneller worden geladen en merken een onmiddellijke toename van hun zoekmachine resultaten.

Uptime-percentages

Dit houdt verband met de uptime-percentages die webhosts vaak weergeven. Uptime wordt gedefinieerd als de maat voor de ononderbroken tijd die een hostsysteem ervaart. Gastheren adverteren meestal ergens tussen 99% tot 99,999% uptime. Uitgaande van een 365-dagencyclus, betekent 99% uptime feitelijk meerdere dagen van ongeplande downtime, of niet gepland onderhoud, voor uw sites. Dat betekent dat 99,999 procent uw site omlaag brengt naar slechts enkele uren downtime voor dat jaar. Dat is het verschil tussen betalen voor een gedeelde host en meer betalen voor een beheerde host die u ten minste 99,99 procent uptime geeft.

Om tot 100 procent uptime te komen, zijn tienduizenden dollars per maand nodig voor hosting en systeembeheer. De kruising tussen kosten en uptime is waar de meeste bedrijfseigenaars zich bevinden en daarom is een beheerde host opnieuw de keuze voor meer bedrijfseigenaren. Ze kunnen vijf of zes keer meer betalen dan een gedeelde host zou kosten en een deel van de enterprise-hosting krijgen die anders tienduizenden per maand zou kosten.


Video Van De Auteur: The top wordpress website hosting providers for 2019

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 10 Eenvoudige manieren om uw kleine bedrijf te verbeteren

✔ - Hoe een bedrijfscontinuïteitsplan uw bedrijf kan beschermen

✔ - EverWebinar Beoordeling voor geautomatiseerde webinars


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!