Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Voorbeelden van interne voicemail-begroeting

Voorbeelden voor het maken van effectieve voicemail-begroetingen voor interne bellers


Een interne voicemail-begroeting wordt gebruikt om mensen te begroeten die u vanuit uw eigen bedrijf bellen, zoals een andere extensie binnen uw bedrijf en het interne telefoonsysteem. Hoewel externe voicemail-begroetingen essentieel zijn omdat ze naar klanten gaan, zijn klanten, verkopers en anderen met een professionele en informatieve interne voicemail-begroeting ook belangrijk.

Omdat de groeten van de interne voicemail uitgaan naar degenen die deel uitmaken van uw bedrijf, hoeft u de bedrijfsnaam, het websiteadres, de slogan of andere algemene bedrijfsinformatie die de beller al kent niet te vermelden. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat u zich altijd houdt aan de basiselementen van goede voicemail-begroetingen.

Belangrijke elementen van een voicemailbericht

Uw voicemailberichten, of deze nu intern of extern zijn, hebben over het algemeen de meeste van deze essentiële elementen:

 • Een eerste groet
 • Een verklaring dat u de oproep niet kunt aannemen
 • Een uitnodiging voor de beller om een ​​bericht achter te laten
 • Een schatting van wanneer u hun oproep wilt beantwoorden
 • Een alternatief middel om contact met u op te nemen (bijvoorbeeld een mobiele telefoon, e-mail) of een andere persoon met wie u contact kunt opnemen in uw plaats

Vergeet niet om uw voicemail-begroetingen kort te houden en deze regelmatig bij te werken.

Voorbeelden van interne voicemail-groeten

Hier zijn enkele voorbeelden van voorbeelden van goede interne voicemail-begroetingen:

 • Hallo. Je hebt Jim Bucki bereikt in Operations Technology. Helaas kan ik je telefoontje nu niet aannemen. Ik wil je telefoontje later terugbellen, dus laat me een bericht achter na de piep.
 • Hoi. Dit is Jim Bucki in Operations Technology. Ik kan de telefoon momenteel niet beantwoorden, maar als u een bericht achterlaat met uw naam en telefoonnummer, zal ik uw oproep zo snel mogelijk beantwoorden.
 • Je hebt Jim Bucki in Operations Technology bereikt. Ik kan je telefoon nu niet aannemen, maar laat een bericht achter na de toon. Ik zal je oproep beantwoorden zodra ik in staat ben. Als je onmiddellijk hulp nodig hebt, neem dan alsjeblieft contact op met mijn secretaresse, Susan Smith, op nummer 6338. Bedankt voor het bellen en een fijne dag verder.

 • Dit is Jim Bucki in Operations Technology. Helaas kan ik je telefoontje nu niet aannemen. Als u een bericht achterlaat en uw naam en telefoonnummer opneemt, neem ik zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook contact met mij opnemen via e-mail op [email protected] Bedankt om te bellen.
 • Hallo. Je hebt Jim Bucki bereikt. Ik kan de telefoon momenteel niet beantwoorden, maar ik bel je zo snel mogelijk terug. Als deze aanroep betrekking heeft op een probleem met het systeem, neem dan contact op met onze helpdesk op extensie 6375. Ze zijn 24 uur per dag beschikbaar. Laat me alsjeblieft een bericht achter na de piep.

 • Je hebt het kantoor van Jim Bucki bereikt in Operations Technology. Ik sta op een andere lijn of ik ben weg van mijn bureau. Als dit een noodgeval is, bel dan op mijn mobiele telefoon op 1-800-555-1212, 24 uur per dag. Laat anders een gedetailleerd, vertrouwelijk bericht na de toon achter en ik zal uw oproep beantwoorden wanneer ik beschikbaar ben. Dank je.

Meer informatie over effectieve voicemail-begroetingen:

 • Voorbeelden van externe voicemail-begroeting
 • Een professionele voicemail begroeten


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Belastingkredieten opgenomen in het algemene bedrijfskrediet

✔ - Hoe uw thuisbedrijf kan profiteren van een perceptuele kaart

✔ - De drie soorten bedrijfsfaillissementen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!