Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Investeren in pensioen gemeenschappen

Demografische gegevens en soorten eigenschappen beschikbaar


Met de ouder wordende babyboomgeneratie zijn pensioneringsgemeenschappen populairder geworden. Er zijn specifieke investeringsmogelijkheden beschikbaar in dit type buurt. Het is echter mogelijk niet de juiste keuze voor elke belegger. Een pensioen gemeenschap heeft een specifieke make-up. Als u het profiel van een typische pensioengemeenschap begrijpt, kunt u bepalen of dit de juiste oplossing is voor u als belegger.

Wat een Retirement Community is

Een bejaardentehuis is een gebied dat speciaal is gebouwd voor of is bestemd voor volwassenen van 55 jaar of ouder. De meeste volwassenen in de gemeenschap worden beschouwd als gepensioneerd van hun full-time negen tot vijf banen. Ze mogen parttime werken, maar zitten niet meer in de dagelijkse ratrace.

Pensioengemeenschappen zijn een ontwikkeling van appartementen, appartementen of vrijstaande huizen. Bewoners hebben meestal de mogelijkheid om een ​​eenheid te huren of te kopen, afhankelijk van hun behoeften. Pensioengemeenschappen kunnen deel uitmaken van een gesloten gemeenschap waartoe alleen bewoners toegang hebben.

Pensioneringsgemeenschappen zijn actieve gemeenschappen voor gezonde ouderen. Sommige pensioenregio's richten zich weliswaar op medische zorg, maar de meeste zijn gebaseerd op het idee dat de bewoners gezonde, valide individuen zijn. De gemeenschap is gecentreerd rond deze actieve levensstijl. Het idee is dat het een allesomvattende wijk is. Terwijl bewoners vrij zijn om te komen en gaan wanneer ze willen, biedt de pensioneringsgemeenschap vele voorzieningen die het onnodig maken om te ver weg te werven.

Een bejaardentehuis is vergelijkbaar met wonen in een hotel. Er is over het algemeen een staf die 24 uur per dag op afroep bereikbaar is om aan de behoeften van de bewoners tegemoet te komen. De beschikbare voorzieningen zijn afhankelijk van de grootte en het type van de community:

  • De meeste hebben een grote eetzaal waar gasten kunnen eten.
  • Sommige pensioneringsgemeenschappen bieden huishoudelijke diensten.
  • Er komt een recreatiecentrum waar bewoners kunnen communiceren.
  • Er kan een fitnesscentrum zijn waar bewoners fitnesslessen kunnen nemen.
  • Er kunnen ook culturele activiteiten of lessen zijn zoals schilderen of theater.
  • Sommige grotere gemeenschappen hebben zelfs hun eigen kapellen.

Waar ze zijn meestal gelegen

Pensioneringsgemeenschappen bevinden zich meestal in warmere klimaten. Florida, Texas, Californië en Arizona zijn allemaal hotspots voor pensioneringsgemeenschappen.

Pensioneringsgemeenschappen worden vaak gebouwd in de nabijheid van een grotere stad. Dit wordt gedaan zodat bewoners toegang hebben tot de cultuur, entertainment en medische zorg die de stad biedt.

De pensioneringsgemeenschap kan de bewoners transporteren, zoals een shuttle, naar gebieden rond de gemeenschap, zoals de stad. Bovendien worden pensioenfondsen vaak in de buurt van het openbaar vervoer gebouwd, zodat de bewoners toegang hebben tot een bus- of spoorwegsysteem.

Die typisch leeft in een pensioen gemeenschap

Pensioengemeenschappen zijn specifiek ontworpen voor gepensioneerde volwassenen. Dit betekent meestal dat u 55 jaar of ouder moet zijn om te verblijven in een pensioengemeenschap. Sommige pensioneringsgemeenschappen staan ​​echter toe dat inwoners jonger zijn dan 55 jaar, zolang een bepaald deel, meestal 80 procent, van alle inwoners nog steeds ouder is dan 55 jaar. Lege nesters zijn gewone bewoners van pensioen-gemeenschappen, net als alleenstaande ouderen.

Het inkomensniveau

Pensioengemeenschappen bestaan ​​uit gepensioneerden die financieel stabiel zijn. Ze zijn over het algemeen het middeninkomen of het hogere middeninkomen. Ze werken echter niet meer, dus hebben ze meestal een vast inkomen van pensioensparen waar ze op kunnen overleven.

Soorten eigenschappen beschikbaar

Er zijn bepaalde soorten vastgoedbeleggingen die beschikbaar zijn in een pensioengemeenschap.

  • Eengezinswoningen- Elke pensioengemeenschap is anders. Sommige zullen bestaan ​​uit eengezinswoningen binnen een gated community. Het huis heeft misschien een kleine tuin, maar het onderhoud van de tuin wordt meestal gedekt door de maandelijkse vergoeding voor de huiseigenaar. Bewoners kunnen deze huizen kopen of deze huizen huren, afhankelijk van hun voorkeuren.
  • Condominiums- Een ander type vastgoedbelegging beschikbaar in een pensioneringsgemeenschap is het condominium. Het is geen zelfstandige eenheid. Dit is een appartement of suite die deel uitmaakt van een groter complex. Ze hebben dezelfde kenmerken als een groter huis, zoals een privékeuken, maar zijn meestal kleiner van formaat. Ze hebben vaak een aangrenzend balkon of buitenruimte als ze zich op de eerste verdieping bevinden. Condominiums zijn beschikbaar om te kopen of te huren.


Video Van De Auteur: Kevin Anderson & Hugh Hunt - A Rule Book for the Climate Casino

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe u concrete kosten kunt schatten

✔ - Soorten wapenstoelen en andere steunen

✔ - 6 Grondbeginselen van een contract voor goed beheer van onroerend goed


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!