Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Is het voordeel van Sweepstakes uw tijd waard?


Sweepstakes Advantage, ook bekend als SA, is een gerespecteerde wedstrijdgids met een levendig forum en een gezond aantal sweepstakes. Als u toegang wilt krijgen tot de toegangskoppelingen voor de sweepstakes die worden vermeld bij SA, moet u zich aanmelden voor ten minste een gratis lidmaatschap. Je kunt premium sweepstakes en extra functies met een betaald lidmaatschap ontgrendelen.

Over Sweepstakes Advantage; Achtergrond en hoe het werkt:

Sweepstakes Advantage is in 1997 opgericht door mensen die graag meedoen aan de loterijen en het wordt elke dag bijgewerkt met een verscheidenheid aan nieuwe weggeefacties om mee te doen.

Hoewel de meeste giveaways toegankelijk zijn voor inwoners van de Verenigde Staten, zijn er ook gedeelten voor Canadezen, inwoners van het Verenigd Koninkrijk en meer.

De nieuw toegevoegde sweepstakes worden mooi opgesplitst in categorieën, zodat u door de lijsten kunt bladeren en alle soorten sweepstakes kunt overslaan die u niet interesseren.

Sweepstakes Advantage biedt een volgsysteem dat mensen kunnen gebruiken om te markeren welke weggeefacties ze al hebben ingevoerd. U kunt zich aanmelden voor de SA-nieuwsbrief, die nieuwe sweepstakes en interessante wegwijsgerelateerde informatie bevat.

Leden krijgen toegang tot een zeer actief forum, inclusief bemoedigende berichten van winnaars, hulp bij eventuele vragen over sweepstakes die je hebt, een sectie om sweepstakes-codes te delen, en meer.

Hoewel SA veel sweepstakes van andere bedrijven opsomt, hebben ze ook hun eigen weggeefacties die leden en niet-leden kunnen invoeren. Je kunt inzendingen ontvangen door acties uit te voeren zoals het delen van de sweepstakes op sociale media, het invoeren van gesponsorde giveaways van andere bedrijven en meer.

Kenmerken van een gratis standaard lidmaatschap van Sweepstakes Advantage zijn onder andere:

  • Een vriendelijk community-forum.
  • Sweepstakes georganiseerd per boekingstype.
  • De mogelijkheid om privé-notities en herinneringen op de sweepstakes-lijsten achter te laten.
  • Een nieuwsbrief.
  • Een map met sweepstake-tools om u te helpen efficiënter binnen te gaan.
  • Hulpmiddelen voor bedrijfseigenaren om hun eigen weggeefacties te creëren,
  • en meer.

Moet u betalen voor een premium lidmaatschap bij Sweepstakes Advantage?

Sweepstakes Advantage biedt een premium-service genaamd Sweepstakes Plus, die $ 30 per jaar kost, $ 15 voor zes maanden, of $ 7 voor drie maanden (vanaf september 2015).

Met de Sweepstakes Plus-service krijgt u toegang tot premium sweepstakes-aanbiedingen, maar u moet zich ervan bewust zijn dat veel van deze sweepstakes elders gratis beschikbaar zijn. Je kunt hier nog een aantal gratis en betaalde alternatieven vinden:15 Betrouwbare sites om online sweepstakes te vinden en in te voeren

Maar de extra wedstrijden en sweepstakes zijn niet de enige voordelen die je krijgt met een premium-lidmaatschap. Sweepstakes Plus biedt ook functies om het bijhouden van je invoer nog eenvoudiger te maken, inclusief aangepaste sweepstakes-categorieën, een forum voor leden, toegangscodes en andere tips en andere handige functies die de lage prijs per jaar waard kunnen maken.

Immers, de kosten van $ 30 per jaar kunnen eenvoudig worden terugverdiend met een enkele overwinning. Dus als u vindt dat de extra functies u een voorsprong geven, is het een prijs die het waard is om te betalen.

Zie deze vergelijkingstabel voor een volledige lijst met functies voor zowel basis- als Sweepstakes Plus-leden.

Hoe zijn giveaways genoteerd op Sweepstakes voordeel?

Het Sweepstakes Advantage-team voegt wedstrijden en sweepstakes toe aan de directory.

Leden kunnen ook giveaways toevoegen aan de vermeldingen.

Betaalde lidmaatschappen zijn niet de enige bron van inkomsten voor SA. Sweepstakes-sponsors kunnen per klik betalen om verkeer naar hun weggeefacties te genereren, dus u zult enkele prijsvragen zien die zwaarder worden gepromoot omdat de sponsor heeft betaald voor advertenties.

SA publiceert elke dag veel weggeefacties die zowel een voordeel als een nadeel zijn. Het voordeel is natuurlijk dat er veel kansen zijn om te winnen, maar het nadeel is dat er heel wat onaantrekkelijke prijzen zijn om door te wieden.

Omdat we elke dag maar een beperkte hoeveelheid tijd hebben om elke dag sweepstakes in te voeren, kunnen te veel weggeefacties om elke dag opnieuw te bekijken je focus wegnemen van het invoeren en winnen van de prijzen die je het meest wilt.

Conclusie:

Sweepstakes Advantage biedt al vele jaren een degelijke en betrouwbare lijst met sweepstakeslijsten, en het heeft een actieve community met leden vanouds die u kunnen ondersteunen en hun ervaringen kunnen delen.

Als u op het hek staat, biedt Sweepstakes Advantage ook een gratis proefperiode van drie dagen waarmee u hun premiumservice kunt testen voordat u ervoor betaalt. Als je vindt dat de premium service nuttig is, is de contributie van $ 30 per jaar vrij laag. Maar als u geen geld wilt uitgeven, vindt u de meeste informatie gratis met een beetje moeite.


Video Van De Auteur: Suspense: Lonely Road / Out of Control / Post Mortem

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Winston Cigarettes - Canyon Jump Instant Win Game (Verlopen)

✔ - Echte Sweepstakes-winnaars poseren voor foto's met hun prijzen

✔ - Paddling.com - Hurricane Kayaks Sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!