Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Is er een "beste" moment om aanbiedingen op eBay te beëindigen?


Toen eBay in 1996 voor het eerst begon, was het een site voor alleen veilingen, toegankelijk via internet, alleen in de VS. Vandaag leven we in een wereld van mobiele apparaten, snipingtools, eBay-kopers over de hele wereld en een verscheidenheid aan eBay-vermeldingen.

Historisch gezien beweren eBay-verkopers dat zondagavond het beste moment is om aanbiedingen te beëindigen. Maar is dat nog steeds waar? Laten we eens kijken naar de variabelen die van invloed zijn wanneer artikelen worden verkocht en je kunt tot je eigen conclusie komen

Grootte van de doelgroep van eBay

De eBay-koperspool is wereldwijd gegroeid, dus 'Zondagnacht' is relatief ten opzichte van waar je woont en zou op vrijwel elk moment van de dag kunnen zijn. Aangezien er veel kopers zijn in veel tijdzones, is er misschien niet één ideale tijd om uw veiling te beëindigen.

Wijzigingen in aanbiedingen op eBay

Toen eBay voor het eerst begon, waren zeven dagen veilingen de enige optie. Veel verkopers namen hun items op zondagavond op omdat ze fulltime werkten en op zondag de tijd hadden om aan hun eBay-activiteiten te werken. Dus de "Zondag is het beste moment om een ​​aanbieding te beëindigen" is ontstaan ​​uit die routine.

Tegenwoordig biedt eBay aanbiedingen met een vaste prijs, en kopers kunnen zich 24 uur per dag aanmelden bij eBay en aanbiedingen kopen of aanbieden. Er is geen reden om te wachten tot een zondagavond om iets te kopen. En voor die verkopers die nog steeds veilingen uitvoeren, kun je erop vertrouwen dat er nog iemand op eBay is die op dit moment beschikbaar is. De koper hoeft niet te wachten tot een veiling eindigt, ze kunnen het nu kopen of een aanbieding indienen.

Mobiele apparaten en sluipen van veilingen

Kopers kunnen op vrijwel elk gewenst moment artikelen op eBay kopen op elk apparaat met een internetverbinding. Sniping-tools maken het ook mogelijk om veilingen te winnen zonder dat je op eBay bent ingelogd. Een sniping-tool is een applicatie die in de afgelopen minuten integreert met eBay en biedt op de veiling, waarbij het bieden geautomatiseerd is.

eBay-aanbieding Specials

Kent u aanbiedingen van specials die eBay aanbiedt? Zoals 1.000 gratis vermeldingen voor een periode van 7 dagen? Die werken echt tegen je wanneer je veilingen doet. Dit is wat er gebeurt. Verkopers wachten vaak op het vermelden van hun items totdat eBay een gratis speciale aanbieding aanbiedt. Vervolgens wordt de eBay-markt overspoeld met aanbiedingen omdat verkopers gebruik maken van de gratis aanbieding. Er zijn exponentieel meer aanbiedingen op eBay tijdens de specials, wat betekent dat er meer onverkochte aanbiedingen zijn.

Omdat kopers overal ter wereld kunnen bieden, lijkt het erop dat er geen ideale tijd is om een ​​eBay-aanbieding te beëindigen. Verkopers besteden veel tijd aan het proberen te achterhalen hoe ze een voordeel kunnen behalen bij concurrenten, en hoewel er mogelijk methoden zijn om u een voorsprong te geven, staat het timen van uw vermelding waarschijnlijk niet op die lijst.

De beste tijd om eBay-items te noemen is nu, wacht niet en besteed geen kostbare tijd aan het proberen te kraken van de eBay-code. Mensen over de hele wereld wachten om je items te kopen.


Video Van De Auteur: LANDEN OP IBIZA - GIRLYS BLOG [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Inleiding tot SEO Schrijven voor SEO-schrijvers

✔ - Verhuurdersgids voor beleggers in onroerend goed

✔ - Eerste keer gids over hoe te kopen op eBay


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!