Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Countertops van de keuken: Hoe Countertops van de keuken te herstellen

Korte handleiding om veelvoorkomende problemen op te lossen en de werkbladen van keuken te repareren


Hoe Countertops van de keuken te repareren

De volgende zijn de meest voorkomende problemen waarmee aannemers worden geconfronteerd bij het installeren van keukenbladen en hoe ze te repareren.

  1. Probleem # 1 ruptuur keuken aanrecht- Een aanrecht in de keuken dat op een niet-afgeschuind oppervlak is geïnstalleerd, dat slecht verbonden was, of wanneer de lijm niet mocht drogen. Een werkblad aan de scheuring kan ook te wijten zijn aan extreem hoge belastingen met onvoldoende ondersteuning eronder of over een klein aanrechtgebied, speciaal dat kleine gebied voor de gootsteen.
    1. Oplossing: om dit op te lossen, kunt u proberen de aanrechtoppervlakken opnieuw te verbinden met behulp van de door de fabrikant aanbevolen lijm. Als het aanrecht scheuren vertoont over het oppervlak, probeer de scheur iets breder te maken, voldoende zodat deze kan worden gevuld met materialen die lijken op die van het oppervlak, en dan oppoetsen en bufferen. Dit kan niet worden gedaan in een kunststof laminaat aanrecht.
    2. Als het werkblad is onderbroken door een zwaar voorwerp, moet u het gat boren om het rond te maken en het op te vullen met speciale lijm, dezelfde kleur als aanrecht.

  1. Probleem # 2 Crack aan de rand van het armatuur of apparaat- Dit probleem wordt normaal veroorzaakt door een defecte installatie zonder de vereiste ondersteuning onder het aanrecht. Dit kan gebeuren in de voorkant van de kachel, gootsteen of in grote, niet-ondersteunde delen van aanrecht van de keuken. Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat de kast waar de kachel zal worden geplaatst openingen heeft voor warmteafvoer. Controleer ook of er extra steunen zijn geïnstalleerd onder deze gebieden en zorg ervoor dat lange niet-ondersteunde gebieden extra verstevigingen onder het aanrecht hebben.

  1. Probleem # 3 ruptuur Backsplash- De achterkant van een werkblad kan gemakkelijk worden beschadigd tijdens het transport om te worden geïnstalleerd. Om dit op te lossen houdt u het kapotte onderdeel vast en kleeft u het op het aanrechtblad. Gebruik de door de fabrikant aanbevolen lijm en polijst de nieuwe voeg met schuurpapier.
  2. Probleem # 4 Verkeerd ontwerp- Een van de meest voorkomende problemen bij het renoveren van keukens. Soms als het oude aanrecht en de keukenkasten niet zijn verwijderd of als u muren in de nieuwe lay-out hebt toegevoegd, kunnen verkeerde metingen veel problemen opleveren. Problemen zoals verticale of horizontale oppervlakken, niet vlakke, korte of lange werkbladen, verkeerde hoeken of misschien niet gepland om het nieuwe aanrecht op de voorgestelde locatie te krijgen, kunnen hoofdpijn zijn als u niet weet hoe u ermee moet omgaan. In dergelijke gevallen is de enige oplossing misschien om dat nieuwe aanrecht in stukken te snijden. Als u dat moet doen, moet u zich ervan bewust zijn dat u speciale klemmen nodig heeft om aan beide oppervlakken te grenzen en de bovenste voeg af te werken met een soort lijm met dezelfde kleur als het werkbladoppervlak. Om deze klemmen te installeren, hebt u mogelijk speciale stukken hout nodig onder het werkblad, waar deze klemmen permanent worden geïnstalleerd. Als u geen klemmen wilt gebruiken, kunt u misschien proberen de oppervlakken te lijmen volgens de vorige aanbevelingen.

  1. Wanneer de muren niet verticaal of horizontaal zijn zoals ze zouden moeten zijn; installeer het aanrecht zoals gepland en vul of corrigeer het muuroppervlak met een beetje gipsadditief of een ander product. Bescherm het aanrecht met een stevige polyethyleenfolie.
  2. Probleem # 5 Spoelbak of waterlekkage- Wanneer de gootsteen is geïnstalleerd en niet goed rondom het gewricht is afgedicht, kan er water in de keukenkasten terechtkomen en kan water ze verpesten. Zorg ervoor dat u grondig controleert of de gootsteen goed is afgedicht met siliconen rondom de gootsteenverbinding en controleer afvoerleidingen. Controleer de afmetingen van de warm- en watertoevoerleidingen, zodat u van tevoren kunt plannen en over de juiste openingen voor deze waterleidingen kunt beschikken. Als je de verkeerde afmetingen hebt, draag dan een router en maak ovale openingen zodat de rough-in op zijn plaats zit. Zorg ervoor dat u deze openingen afsluit met breeuwwerk of schuim om ongedierte uit de keukenkasten te houden.


Video Van De Auteur: SPEKVA mounting instructions

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat te doen wanneer een eBay-koper niet betaalt

✔ - De constructie van het standbeeld van Christus de Verlosser in Brazilië

✔ - Dingen om te weten over Modern Restaurant Fine Dining


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!