Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Law Firms Can Account voor Client Retainer in QuickBooks

Praktische boekhoudsoftware Tips voor het oefenen van advocaten


Goede boekhoudpraktijken zijn een van de belangrijkste administratieve taken waarmee advocaten worden geconfronteerd bij het beheer van hun juridische praktijken. Of u nu een beoefenaar bent, een kleine juridische praktijk hebt, of een partner in een grote onderneming, u hebt dezelfde boekhoudkundige verantwoordelijkheden als alle andere advocaten. Hoewel de complexiteit van uw boekhoudkundige en boekhoudkundige taken kan veranderen met de omvang van uw praktijk, blijven de basisboekhoudingsprincipes hetzelfde.

In feite moet u de regels en voorschriften van uw land volgen met betrekking tot uw boekhouding voor klantgelden. Aangezien deze regels van staat tot staat verschillen, moet u er zeker van zijn dat u bekend bent met de regelgeving van uw land op dit gebied. Als u of uw advocatenkantoor QuickBooks echter in uw praktijk gebruikt, kan de volgende tip u helpen bij het volgen van vooruitbetalingen of vaststellingen die u van uw klanten ontvangt.

Hoe de Client Retainer-account in te stellen

In sommige staten kan het mogelijk zijn dat klantenbeheerders afzonderlijk worden opgenomen in de boekhouding, maar dat het geld wordt gestort op de exploiterende bankrekening van het advocatenkantoor. Voor andere staten is het gebruik van vertrouwensaccounts vereist, waarbij klantenbeheerders niet alleen afzonderlijk worden verantwoord, maar worden bijgehouden op een afzonderlijke bankrekening van de bedrijfsrekening van uw bedrijf die wordt gebruikt voor de dagelijkse bedrijfskosten. Sommige advocaten hebben de regels van de American Bar Association opgesteld.

De volgende stappen kunnen worden gebruikt wanneer uw klanten vooraf kosten betalen en wanneer uw staat het u toestaat om het geld op de bankrekening van uw advocatenkantoor te storten.

 1. Ga naar de Lijst menu.
 2. kiezen Rekeningschema.
 3. Klik op de Account knop.
 4. kiezen nieuwe.
 5. kiezen Andere accounttypen.
 6. kiezen Andere huidige aansprakelijkheid.
 7. Klik op Doorgaan met.
 8. De Nieuw account toevoegen venster wordt weergegeven.
 9. In de Accountnaam veld, enter Client-retainers.
 10. Klik Opslaan & Sluiten om het proces te voltooien.

Aangezien de houders niet worden verdiend, registreert u een aansprakelijkheid voor deze voorschotten; je moet het niet opnemen als inkomen wanneer je een provisie krijgt. De provisie wordt erkend als inkomsten wanneer de kosten worden verdiend wanneer uw klant juridische services ontvangt.

Hoe u een houder op een factuur kunt toepassen

Wanneer u uw cliënt juridische diensten hebt verstrekt, kunt u een factuur maken en het bedrag van de provisie op de factuur toepassen. De provisie wordt dan afgetrokken van het bedrag dat de klant u verschuldigd is, en de provisie wordt van de aansprakelijkheidsrekening verwijderd en op dat moment als opbrengst opgenomen.

 1. Ga naar de Startpagina.
 2. Klik op de Facturen maken icoon.
 3. Selecteer de aangepaste factuur van uw advocatenkantoor in de lijst.
 4. Klik op de Klant: werk vervolgkeuzepijl en selecteer een klant in de lijst.
 5. Klik op de eerste regel in de Item kolom.
 6. Klik op de laten vallen pijl en selecteer een item.
 7. Voer de factuurgegevens in.
 8. Aan het einde van de factuuritems voert u het Retainer item (Opmerking: gebruik a Aantal stuks van -1 en a tarief gelijk aan het bedrag van de provisie die u op de factuur aanvraagt.)
 9. Klik Opslaan & Sluiten om de factuur te maken.

Praktisch advies

Zoals vermeld, zijn advocatenkantoren onderworpen aan strikte boekhoudkundige vereisten voor cliëntenfondsen. Deze vereisten variëren van staat tot staat. Hoewel alle staten van advocaten vereisen dat ze vertrouwensaccounts gebruiken om in bepaalde omstandigheden geld van klanten te werven, moet u vertrouwd raken met de specifieke vereisten van uw staat. Het kan zijn dat u verplicht bent om uw vasthouders op uw vertrouwensaccount bij het bedrijf te houden, of dat u alleen afzonderlijk in de boekhouding van uw bedrijf rekening dient te houden voor de vasthouders. Het verschil is dat u bij vertrouwensaccounts een afzonderlijk ethisch gedrag moet instellen voor het afhandelen van klantgelden.

Het niet naleven van deze regels en praktijken kan resulteren in administratieve, civiele of strafrechtelijke sancties.


Video Van De Auteur: How to Setup Law Practice Retainers in QuickBooks Online

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Afschrijvingsaftrek voor staatstaksen

✔ - Wat zijn de populairste vormen van schone energie?

✔ - De waarde van due diligence bij het kopen van een bedrijf


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!