Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Meer informatie over de kosten van de advocaathouder


Retainer fees voor advocaten zijn niet in alle gevallen de norm. De meeste advocaten regelen de betaling, afhankelijk van het soort gevallen dat ze behandelen voor klanten. Het is niet ongehoord dat hetzelfde advocatenkantoor verschillende klanten in rekening brengt voor verschillende vergoedingsschema's. Retainers, onvoorziene kosten en vaste kosten zijn de meest voorkomende.

Retainer-vergoedingen

Een provisietarief is een vooraf betaald bedrag voordat de advocaat aan een zaak begint te werken. Het geld wordt op een andere rekening dan zijn bedrijfsrekening geplaatst en hij factureert zijn tijd daar tegenaan naarmate de zaak vordert. Als hij u $ 750 in rekening brengt om namens u voor de rechtbank te verschijnen, stuurt hij u een factuur voor deze periode, meestal aan het einde van de maand. Hij betaalt zichzelf dan effectief en stoot $ 750 over van zijn speciale rekening naar zijn exploitatierekening. Andere tijd wordt ook gefactureerd tegen de provisiekosten, inclusief het opstellen van documenten, telefoongesprekken en kantoorbezoeken.

Mogelijk wordt u gevraagd om een ​​extra vast bedrag te betalen wanneer uw eerste is leeggemaakt, maar ervaren advocaten zijn behoorlijk bedreven in het schatten hoeveel tijd zij moeten besteden aan een zaak, zodat zij de juiste provisies in rekening kunnen brengen om die tijd te dekken. Uiteraard kunnen onverwachte gebeurtenissen in elk geval voorkomen, waarbij de aanvankelijke schatting van de advocaat wordt afgewezen.

Zaken waarbij sprake is van meerdere rechtszaken en het indienen van documenten worden vaak tegen een vast bedrag in rekening gebracht. De advocaat moet u een schriftelijke aanhoudingsovereenkomst geven, waarin wordt uitgelegd hoe hij zal aanrekenen en wat er zal gebeuren als uw provisie wordt teruggebracht tot nul voordat de zaak is voltooid.

Wees op uw hoede voor niet-restitueerbare retainer fees. De meeste staatsbarverbanden verbieden advocaten om buitensporige bedragen aan te rekenen die uitstijgen boven de uren die ze waarschijnlijk zullen beleggen, waardoor ze hun ongebruikte saldo behouden. U hebt het recht om uw vertegenwoordiging op elk moment te beëindigen, en u moet uw geld niet verliezen omdat u niet tevreden bent met de prestaties van uw advocaat - zelfs als uw ongeluk niet gerechtvaardigd is. Vraag de advocaat als u het woord "niet-restitueerbaar" in zijn retainer-overeenkomst ziet om erachter te komen wat het precies inhoudt.

Als u niet tevreden bent met zijn antwoord, zoek dan een andere advocaat.

Flat Fees

Een advocaat kan een vast bedrag aanrekenen voor taken waarvoor geen permanente vertegenwoordiging nodig is - de cases zijn eenmalige gebeurtenissen. Een advocaat kan een vast bedrag in rekening brengen om een ​​bedrijf voor u te vormen en te registreren of om een ​​onroerendgoedtransactie af te handelen. Mogelijk worden er extra kosten in rekening gebracht als onverwachte en onvoorziene complicaties optreden. Flat fees zijn meestal niet restitueerbaar.

Contingency Fee

Persoonlijk letsel en onrechtmatige daad - gevallen waarbij iemand iets verkeerds deed en u wilt geld of schadevergoeding van hem verzamelen - worden vaak op onvoorziene basis in rekening gebracht. De advocaat wordt niet uitbetaald tenzij u uw zaak wint en als u dat doet, neemt hij een percentage van uw schikking of gerechtsprijs. Onnodig te zeggen dat dit de advocaat een belangrijke stimulans geeft om voor u te vechten en te winnen.

Andere kosten en onkosten

Prijzen van advocaten bevatten zelden extra, ongeacht hoe ze in rekening worden gebracht. Kosten zoals gerechtelijke indieningstaksen en expert-tarieven worden meestal in rekening gebracht bovenop uw provisiekosten, naast de tijd van de advocaat. Deze kosten worden meestal ook teruggevorderd in gevallen van onvoorziene kosten, naast het percentage dat de advocaat in rekening brengt. De advocaat kan deze kosten namens u betalen, vervolgens zichzelf terugbetalen van uw provisie, of hij kan u vragen om nog een cheque te schrijven als het tijd is om ze te betalen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe Drip Marketing effectief kan zijn

✔ - Het verschil tussen volledige en parttime werknemers

✔ - Bedrijfs voertuig maten en gewichten


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!