Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Meer informatie over Payroll-voorwaarden

Vrijgesteld versus niet-vrijgesteld, bezoldigd versus uurloon en meer


Ja, payroll is verwarrend. Als je er niet elke dag mee werkt, lijkt het soms alsof de voorwaarden niet kloppen. Termen worden rondgegooid door toezichthouders en mensen in het gebied zonder enige uitleg. Veelvoorkomende termen zoals salarie / per uur, vrijgesteld / niet-vrijgesteld en werknemer / onafhankelijke contractant zijn niet zo moeilijk als u de uitleg ziet.

 • 01

  Het verschil tussen Salaris en werknemers per uur

  Payroll-terminologie

  Werknemers in loondienst zijn professionele en leidinggevende werknemers die worden betaald op basis van een jaarsalaris, terwijl werknemers op uurbasis alle andere werknemers zijn, die elk uur worden betaald. Lees dit artikel voor meer informatie over de verschillen en de verschillen in het berekenen van de beloning voor elk type werknemer.

 • 02

  Het verschil tussen vrijgestelde en niet-vrijgestelde werknemers

  De termen "vrijgesteld" en "niet-vrijgesteld" verwijzen naar twee verschillende indelingen van werknemers, afhankelijk van het feit of werkgevers overuren betalen aan deze werknemers. De Fair Labor Standards Act (FLSA) vereist dat alle werknemers een overwerkvergoeding ontvangen als ze meer dan 40 uur in een werkweek werken. Maar de wet heeft verschillende categorieën werknemers aangewezen als zijnde vrijgesteld van deze overwerkvereisten vanwege de aard van hun baan. Professionals, leidinggevenden, administratieve functies en sommige computerbanen worden als vrijgesteld beschouwd als ze aan bepaalde criteria voldoen.

  Werknemers worden als niet-vrijgesteld beschouwd tenzij de werkgever kan aantonen dat een functie van een werknemer voldoet aan de kwalificaties om vrijgesteld te zijn.

 • 03

  Het verschil tussen een werknemer en een onafhankelijke contractant

  Een onafhankelijke aannemer werkt voor een bedrijf, maar heeft zijn eigen bedrijf. Iedereen is een werknemer. De IRS beschouwt werknemers als werknemers tenzij kan worden aangetoond dat de werknemer onafhankelijk is. Als u een werknemer als een aannemer misclassificeert, kunt u worden onderworpen aan boetes en straffen van de IRS en uw staat.

  Waarom de verwarring? Veel bedrijven proberen werknemers te classificeren als onafhankelijke contractanten om loonheffingen en andere kosten van werkgelegenheid, zoals uitkeringen, te vermijden. Maar alleen maar zeggen "u bent een aannemer" maakt het niet zo. De IRS kijkt naar drie belangrijke factoren bij de bepaling ervan: gedragscontrole, financiële controle en aard van de relatie.

  We zullen dit onderwerp in de laatste les gedetailleerder behandelen.


 • Video Van De Auteur: Uitzenden, detacheren, payrollen en dan nog StiPP

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Hoe beïnvloedt het verdiende inkomen mijn belastingen?

  ✔ - Voorbeelden van voicemailgroeten buiten kantoor

  ✔ - Gratis digitale marketingtools voor kleine bedrijven


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!