Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Meer informatie over het aanschaffen van een Subway-franchise

Alles over Subway en onderdeel worden van het bedrijf


Subway blijft een best presterende franchise. Als je je eigen Subway-franchise wilt kopen, zijn er een paar dingen die je moet weten voordat je instapt. Je moet een eerste investering doen en voldoen aan hun liquiditeitsvereisten en liquiditeitenvereisten. Deze kosten variëren afhankelijk van wanneer en waar u uw franchise opent. Er zijn ook vooraf franchiseprijzen en royalty's op basis van verkopen die u moet meenemen.

Geschiedenis van het bedrijf van de metro

Er zijn geen Subway-franchises van het bedrijf. De meeste franchises bevinden zich in de Verenigde Staten, maar het bedrijf heeft vestigingen in Australië, Nieuw-Zeeland, Saoedi-Arabië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland, Puerto Rico, Japan, België, Luxemburg en Nederland.

Wanneer mensen denken aan de woorden 'franchise' of 'fast food', denken ze bijna altijd meteen aan McDonald's, de gouden standaard voor snelle restaurants. Een van de belangrijkste redenen voor deze onmiddellijke associatie is dat McDonald's historisch gezien de meeste restaurantlocaties wereldwijd had en daarom de grootste en meest prominente was.

Maar Subway is inmiddels McDonald's gaan concurreren en dankzij zijn internationale expansie is het een belangrijke speler geworden in de fast-casual dining-arena. Het is onwaarschijnlijk dat oprichter Fred DeLuca zich in 1965 voorstelde om zoveel onderzeese broodjeszaken te hebben toen hij zijn eerste locatie opende.

Het merk van de metro

Fred DeLuca werd geboren in 1947 in Brooklyn, New York en groeide op in Bridgeport, Connecticut. Om zijn universitaire opleiding te betalen, vroeg hij een familievriend (Dr. Peter Buck, een nucleaire wetenschapper) om een ​​lening van $ 1.000. In plaats van het geld zonder voorwaarden te lenen, leende Buck de 17-jarige de $ 1.000, zodat Fred een broodjeszaak kon openen, die hij Pete's Super Submarines noemde.

Door 1974, was de naam veranderd in Metro en het duo bezat en stelde 16 eenheden in werking door de staat van Connecticut. Subway begon in 1974 franchising met zijn eerste franchisecentrum in Wallingford, Connecticut. Het concept bleef groeien en tegen 2013 zou Subway meer dan 50 nieuwe restaurants per week openen.

Jared Fogle Scandal

Door de geschiedenis van het merk heeft Subway zijn uitdagingen gezien. Met name de 15-jarige ambassadeur van het merk, Jared Fogle, werd in 2015 veroordeeld wegens aanklachten wegens kindermishandeling. Fogle beweerde dat hij een substantieel gewicht had verloren bij het eten van alleen Subway-sandwiches en was van 2000 tot 2015 het publieke gezicht en de woordvoerder van het bedrijf. Het bedrijf verbrak de banden met Fogle toen de aanklachten voor kindermishandeling werden ingediend en ondanks de schaamte werd het bedrijf op geen enkele manier verantwoordelijk voor de criminele handelingen van Fogle.

Een franchisegever van de metro worden

Subway biedt reguliere gratis seminars waar diegenen die geïnteresseerd zijn om franchisenemer te worden, Subway-vertegenwoordigers kunnen ontmoeten en ook regelmatig aanwezig zijn op beurzen en evenementen voor franchising. De Subway-franchisewebsite biedt gedetailleerde informatie over hoe u zich kunt aanmelden om een ​​Subway-franchisenemer te worden en vermeldt ook bestaande franchises die te koop worden aangeboden.

De Subway-trainingscursus duurt twee weken en leert bedrijfsconcepten, werkwijzen en basisbeheervaardigheden.

De trainingstijd wordt doorgebracht in een klaslokaal en ter plaatse bij een lokale Subway-franchise voor een "hands-on" -ervaring. Aan het einde van de twee weken moet elke potentiële franchisenemer slagen voor een examen om een ​​franchisenemer van de metro te worden. In totaal zijn 8 tot 12 werknemers nodig om een ​​franchise in de Subway te runnen.

Ondersteuning aangeboden door Subway aan haar franchisenemers omvat inkoopcoöperaties, grootschalige openingsondersteuning, een gratis telefoonlijn, veldondersteuning, vergaderingen, nieuwsbrieven en internet.

De marketingondersteuning van Subway voor franchisenemers omvat coöperatiereclame, regionale media, nationale media en andere advertentieopties.

Artikel Inhoudsopgave Ga naar sectie

Uitbreiden

  • Het merk van de metro

  • Jared Fogle Scandal

  • Een franchisegever van de metro worden


Video Van De Auteur: Je eigen koffiebar en koffie winkel in één beginnen - Franchise

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Earnest Money Basics-How Can It Affect a Deal?

✔ - Catering: Veelgestelde vragen (apparatuur, prijzen, restjes)

✔ - 10 Manieren om donors te bedanken met sociale media


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!