Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Leer hoe je een schroothandelaar kunt worden


Ondernemers die willen beginnen met de verkoop van schroot, hebben slechts een bescheiden investering nodig, terwijl degenen met aanzienlijk kapitaal overwegen om een ​​entiteit op basis van activa te starten of te verwerven.

 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddelde
 • Vereiste tijd: 1 maand
 • Hier is hoe:

Ken het product

Niet alle metalen zijn gelijk gemaakt. Begrijp de verschillen tussen ferro en non-ferro metalen. Koper en aluminium zijn aanzienlijk waardevoller dan staal. Of u nu kijkt naar schroot op het werkterrein of een schrootmonster van een fabrikant onderzoekt, met winstgevende transacties begint met de juiste identificatie.

Blijf op de hoogte van de prijzen

Metalen prijzen worden sterk beïnvloed door dagelijkse marktfluctuaties, evenals andere variabelen zoals het type metaal, de hoeveelheid verwerking die nodig is om materiaal te sorteren en te reinigen, samenstelling van legeringen en transportkosten. Een manier om up-to-date te blijven, is abonneren op publicaties zoals American Metals Market en Metalprices.com. Voor ondernemers zal een ontroerende basis met kopers van kopers van afval in uw regio een kader bieden voor lokale prijsniveaus. Voor een bedrijf van elke omvang is het van cruciaal belang om te weten hoe u schroot kunt waarderen.

Begrijp de taal en de industrie

Het begrijpen van de technische termen en de taal van een bepaalde sector kan van cruciaal belang zijn in termen van communicatie en leren, evenals van een snellere acceptatie in die bedrijfsgemeenschap. Er zijn talrijke publicaties beschikbaar. Kom meer te weten over de recyclingindustrie in het algemeen door u te abonneren op deze publicaties, waaronder Recycling Today en Construction and Recycling.

Maak een businessplan

Het ontwikkelen van een businessplan voor uw schroothandelaarschap is een belangrijke eerste stap in uw besluitvormings- en financieringsproces. Maak er een punt van om schroothandelaren bij u in de buurt te bezoeken en spreek met regionale zakenmakelaars die gespecialiseerd zijn in het op de markt brengen van dergelijke operaties.

Bouw relaties

Met sommige bronnen van materiaal, een pick-up truck en verkooprelaties met lokale schroothandelaren, kun je snel een winstgevende onderneming worden als straatmetaalverzamelaar. Schrootverzamelaars verzamelen schroot van kleinere bouw- en renovatiesites, autosealers of kleinere bedrijven. Ik heb onlangs een stapel visitekaartjes gezien voor een dergelijke ondernemer in een plaatselijke bouwmarkt die bouw- en renovatieschroot verwijdert.

Op activa gebaseerde zakelijke kansen

Met een hoger investeringsniveau kan men een recyclingbedrijf beginnen of een schroothandelbedrijf kopen. Vereisten omvatten land en structuur, verwerkings- en behandelingsapparatuur, evenals werkkapitaal. Een benadering is om een ​​recyclingfranchise te kopen.

Nieuwe site of bestaande bedrijfsovername

Het starten van een nieuwe site kan minder duur zijn dan het kopen van een bestaand bedrijf, maar vereist substantiële branchespecifieke kennis. Het starten van een nieuw bedrijf vanaf nul is ook een risicovollere onderneming dan het aanschaffen van een bedrijf met een bewezen bedrijfsrecord en zeer ervaren werknemers.

Typisch, echter, succesvolle bestaande bedrijven zijn geprijsd op een premie, dus de alternatieven moeten worden gewogen. Een van de voordelen van deelname aan een volwassen industrie zoals schroot is dat succesvolle bedrijven vaak worden gerund door veteranen uit de industrie die mogelijk met pensioen willen gaan en bereid zijn om tegen een eerlijke prijs te verkopen. U kunt ervoor kiezen om advies in te winnen bij een expert in bedrijfseconomische waardering met ervaring in deze sector.

Tips

 1. Het bezit van een schaal is een van de belangrijkste vereisten voor een bedrijf op basis van het verwerven en verkopen van metalen op basis van gewicht.
 2. Verwerkingsvereisten zijn minimaal voor de straatverkoper, maar het is belangrijk om metalen te scheiden op type om de omzet te maximaliseren bij verkoop. Zorg er bovendien voor dat je een identificatie van je foto hebt. Metaaldiefstal wordt door politie en de recyclingindustrie zeer serieus behandeld. Kopers van oud ijzer zijn verplicht om de identificatie van de verkoper en het kenteken van het voertuig te registreren. Om uzelf te beschermen, moet u altijd toestemming vragen voordat u materiaal van privé-eigendom verwijdert.

 1. Het starten van een nieuwe site is meestal minder duur dan het kopen van een bestaand bedrijf, maar u moet over substantiële branchespecifieke kennis beschikken. Het starten van een nieuw bedrijf vanaf nul is ook een risicovollere onderneming dan het aanschaffen van een bedrijf met een bewezen bedrijfsrecord en zeer ervaren werknemers.
 2. Hoewel het mogelijk is om een ​​schroothandelaar te worden met slechts een beetje onderzoek, een paar elementaire zakelijke contacten en een pick-up truck, zou een serieuzere en potentieel meer lonende investering een grondig onderzoek dicteren zoals uiteengezet in het bovenvermelde metalen bedrijfsplan. Veel succes met je onderneming.

Wat je nodig hebt

 • Schaal
 • Pick-up truck
 • Bronnen van schroot
 • Klanten van oud ijzer
 • Volharding


Video Van De Auteur: Geld verdienen met je passie les 2

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat zijn bedrijfsbelastingen en onroerendgoedbelasting

✔ - Kwalitatieve onderzoeksprocessen - marktonderzoek

✔ - Waarom kleine bedragen belangrijk zijn voor uw zakelijke financiën


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!