Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Leer om Sweepstakes Magazine snel en gemakkelijk te betreden


Elke maand bieden nieuwe magazine-sweepstakes prijzen zoals sieraden en cosmetica, huishoudelijke artikelen of vakanties. Hoewel veel sweepstakes in tijdschriften te vinden zijn op mijn reguliere sweepstakes-lijsten, zijn er elke maand veel te veel om op te noemen. Om te controleren op meer sweepstakes die je kunt invoeren, bezoek je de websites van deze populaire tijdschriften, die regelmatig nieuwe weggeefacties uitvoeren.

Wint iedereen Sweepstakes met tijdschriften?

Mensen winnen magazine-sweepstakes. De prijzen die worden aangeboden door tijdschriften als Elle, Redbook en meer worden echt toegekend. Sterker nog, ik heb gewonnen van Vrouwendag, Redbook, Jane en vele andere tijdschriften gedurende mijn jaren van deelname aan sweepstakes.

Magazine-sweepstakes zijn over het algemeen legitiem, maar net als bij elk ander groot bedrijf is het voor oplichters mogelijk om hun goede naam te misbruiken. Als je ooit sweepstakes ziet die beweren van een tijdschrift te zijn dat verdacht lijkt, lees dan mijn artikel over Hoe frauduleuze Sweepstakes te identificeren om te leren hoe je het verder kunt onderzoeken.

Dus waarom hoor ik niet dat er meer mensen Sweepstakes in het magazine winnen?

Tijdschriften hebben over het algemeen een groot aantal mensen die zich erop abonneren of hun artikelen online lezen. Dus terwijl mensen ze winnen, zijn er zoveel mensen dat het waarschijnlijk is dat de mensen die je kent niet als winnaars worden gekozen. De kans om te winnen kan laag zijn.

Dus voel je vrij om deel te nemen aan de loterijen van de tijdschriften die ik hieronder heb genoemd. Maar zorg ervoor dat je mix van sweepstakes ook nog wat weggeefacties met betere kansen bevat. Je moet ook een moment nemen om de dingen te lezen die je moet weten voordat je meedoet aan de sweepstakes van het magazine.

 • 01

  BHG Sweepstakes

  Afbeelding van een stapel tijdschriften.

  Better Homes and Gardens, ook bekend als BHG, is een thuismagazine dat wordt uitgegeven door Meredith Corporation. Betere huizen en tuinen onderwerpen omvatten recepten, decoreren advies, tuinieren tips en meer. BHG Sweepstakes bevatten vaak vakanties, geldprijzen, creatieve presentaties en woonaccessoires, naast andere soorten prijzen.

 • 02

  Cosmopolitan Magazine Sweepstakes

  Cosmopolitan Magazine is een damesblad uitgegeven door het Hearst Beauty & Fashion Network. Cosmo's onderwerpen omvatten seks- en datingservices, modetips, roddels over beroemdheden en quizzen over het verbeteren van relaties. De sweepstakes van Cosmopolitan bieden prijzen zoals uitstapjes naar modeshows, sieraden en cosmetica, romantische vakanties en meer.

 • 03

  Elle Magazine Sweepstakes

  Elle Magazine maakt deel uit van het HFMUS Women's Network en is eigendom van Hachette Filipacchi Media. Elle is een mode- en glamourtijdschrift, en de meeste van zijn sweepstakes weerspiegelen dit thema. Prijzen omvatten vaak designerkleding en -accessoires, juwelen, huidverzorging en schoonheidsproducten.

 • 04

  ElleGirl Magazine Sweepstakes

  Net als Elle is ElleGirl Magazine een onderdeel van het HFMUS Women's Network en is het eigendom van Hachette Filipacchi Media. Het is afgestemd op een jonger publiek, met artikelen en informatie bedoeld voor oudere tieners.

  De prijzen voor sweepstakes van ElleGirl Magazine zijn op dezelfde manier afgestemd op jongere winnaars en kunnen bestaan ​​uit ontwerpen voor junioren, prom dresses, enz., Evenals sieraden, huidverzorging en schoonheidsmiddelen. De sweepstakes staan ​​vaak open voor deelnemers van 13 jaar en ouder, hoewel ze over het algemeen geen maximumleeftijdlimiet hebben.

 • 05

  Fit Zwangerschap Magazine Sweepstakes

  Fit Pregnancy Magazine wordt uitgegeven door Weider Publications, LLC, een dochteronderneming van American Media, Inc., die ook Shape, Men's Fitness en meer publiceert. Fit Pregnancy richt zich op tips en adviezen voor zwangere vrouwen en nieuwe ouders. Fit Zwangerschap's sweepstakes zijn weggeefacties voor gratis babyproducten zoals luiers, kinderwagens, populaire baby-registeritems, verwennerij voor moeder en meer.

 • 06

  Fitness Magazine Sweepstakes

  Fitness Magazine, uitgegeven door Meredith Corporation, is een fitness- en gezondheidsmagazine. Onderwerpen zijn onder meer gezonde recepten, trainingstips, advies over gewichtsverlies en gezondheids- en schoonheidsproducten. De sweepstakes van Fitness Magazine lopen richting fitnesstoestellen, workout-dvd's, creatieve presentaties en meer.

 • 07

  Glamour Magazine Sweepstakes

  Glamour Magazine is een modeblad dat deel uitmaakt van de Conde Nast-familie. Onderwerpen van het tijdschrift zijn mode en schoonheid, liefdesleven, bruiloften en gezondheids- en fitnessartikelen.

  Glamour Magazine-sweepstakes omvatten prijzen zoals vakanties, designer-mode en accessoires, sieraden, consumentenelektronica en meer. De meeste zijn toegankelijk voor inwoners van de VS van 18 jaar en ouder en kunnen dagelijks binnenkomen gedurende 1-2 maanden. Lees de regels voor elke afzonderlijke sweepstake voor meer informatie.

 • 08

  Good Housekeeping Sweepstakes

  Good Housekeeping is lid van het Hearst Women's Network en het magazine bevat onderwerpen als recepten en amusement, dieet en gezondheid, familie en huisdieren, etc. Good Housekeeping-sweepstakes hebben verwante prijzen zoals vakanties, meubels, kookboeken en kookgerei, dieethulpmiddelen en meer.

 • 09

  InTouch Weekly Magazine Sweepstakes

  InTouch Weekly is een weekblad voor vrouwen van Bauer Publishing. Onderwerpen van het tijdschrift zijn celebrity nieuws en roddels, mode en gewichtsverlies tips, en lifestyle-artikelen. De prijzen in de sweepstakes van InTouch Weekly omvatten meestal sieraden en cosmetica, cadeauzakjes van beroemdheden, films op dvd en Blu-Ray, en meer.

 • 10

  Marie Claire Magazine Sweepstakes

  Marie Claire is een damesmodemagazine geproduceerd door Hearst Magazine. Artikelonderwerpen zijn mode, haar en schoonheid, levensstijl, roddels van beroemdheden en financieel advies. Sweepstakes-prijzen omvatten vaak reizen om Marie Claire-medewerkers, designermode en accessoires, contant geld en meer te ontmoeten.

 • 11

  O Magazine Sweepstakes

  O Magazine, ook bekend als Oprah Magazine, wordt geproduceerd door Oprah Winfrey en Hearst. Het tijdschrift richt zich meestal op huishoudelijke tips, gezondheids- en voedingsadviezen, winkeltips en meer. De sweepstakes van O Magazine bevatten vaak make-up en cosmetica die in het tijdschrift worden genoemd, evenals andere prijzen zoals vakanties en contanten.

 • 12

  Ouders Magazine Sweepstakes

  Parents Magazine is een tijdschrift voor kinderopvang gepubliceerd door de Meredith Corporation. De artikelen van het tijdschrift bevatten onderwerpen als het kiezen van de naam van een baby, eten voor kinderen en tips voor kinderopvang voor verschillende leeftijdsgroepen. Ouders Magazine Sweepstakes zijn meestal afgestemd op hun kernpubliek, met prijzen zoals kindermeubilair en beddengoed sets, speelgoed, kinderwagens en meer.

 • 13

  PointClickHome Magazine Sweepstakes

  PointClickHome Magazine maakt deel uit van het HFMUS Women's Network van Hachette Filipacchi Media. Het tijdschrift bevat artikelen over het houden van een huis en entertainment, inclusief remodellertips, recepten, ideeën over het inrichten van je huis en meer.

  PointClickHome Magazine Sweepstakes bevatten vaak prijzen zoals huishoudelijke decor, consumentenelektronica, koffietafelboeken, prijzen binnenshuis tuinieren en meer. Je kunt ook de pagina Sweepstakes Winnaarslijst van PointClickHome Magazine bezoeken om te zien of je hebt gewonnen.

 • 14

  Reader's Digest Sweepstakes

  Reader's Digest produceert maandbladen met artikelen over gezondheid, lokale helden, tips voor klusjesmannen en meer. Reader's Digest Sweepstakes bieden meestal prijzen van geld, cadeaubonnen in de supermarkt en meer. Ze bieden ook verschillende grote prijzen als onderdeel van creatieve presentaties.

 • 15

  Redbook Sweepstakes

  Redbook is een lifestylemagazine voor vrouwen van Hearst's Women's Network. De artikelen van Redbook behandelen liefdesadvies, beauty- en modedekking, tips voor het opvoeden van kinderen en loopbaan- en financieel advies. De sweepstakes van Redbook Magazine bieden prijzen zoals sieraden, vakanties, cover looks, huidverzorging en meer.

 • 16

  Seventeen Magazine Sweepstakes

  Seventeen is een tijdschrift dat is ontworpen voor oudere tieners van Hearst Media. Artikelonderwerpen zijn make-up-, haar- en schoonheidstips, dating- en liefdesadviezen, universiteitslevensstijl en meer.

  Typische prijzen van sweepstakes van Seventeen Magazine zijn onder andere prom dresses, contant geld, laptops en iPods en andere gerelateerde items. De meeste 17 sweepstakes staan ​​open voor Amerikaanse vrouwen in de leeftijd tussen 13 en 29, maar je moet de regels voor elke individuele sweepstake lezen om in aanmerking te komen.

 • 17

  Shape Magazine Sweepstakes

  Shape Magazine is een gezondheids- en fitnessmagazine, uitgegeven door The American Media, Inc. Fitness and Health Network. De artikelen bevatten advies over gezond eten, op dieet zijn, veilige en effectieve trainingen, etc. Gemeenschappelijke prijzen in de sweepstakes van Shape Magazine zijn fitnessapparatuur, schoonheidsproducten en cosmetica, en sieraden.

 • 18

  Vrouwendag Sweepstakes

  Woman's Day Magazine is een lifestyle-publicatie voor vrouwen uit het HFMUS Women's Network. Gemeenschappelijke artikelonderwerpen omvatten recepten, woninginrichting en -organisatie, stress- en dieetadviezen en beauty- en stijltips. Sweepstakes voor vrouwen hebben prijzen als vakanties, huishoudelijke apparaten, speelgoed, sieraden en merkkleding en nog veel meer.

 • 19

  World Sweepstakes voor vrouwen

  Woman's World is een weekblad dat zich richt op zaken als dieet- en gewichtsverlies, huis en tuin en schoonheidstips. World Sweepstakes voor vrouwen stelt u in staat om in te loggen op hun site en vervolgens meerdere sweepstakes in te voeren met slechts een paar klikken. Typische prijzen zijn huishoudelijke artikelen en huisdecoratie, sieraden en modeprijzen, kleine apparaten, enz.

 • 20

  Alle HFMUS-sweepstakes

  Bezoek deze pagina om alle sweepstakes te vinden die worden aangeboden door tijdschriften in het HFMUS-netwerk, waaronder Woman's Day, Elle, PointClickHome en meer.


 • Video Van De Auteur: A Show of Scrutiny | Critical Role | Campaign 2, Episode 2

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Tractorzoom - Rode versus groene tractor weggeefactie (verlopen)

  ✔ - 'S Werelds grootste loterij jackpots: 5 tekeningen die geschiedenis hebben geschreven

  ✔ - Winnen mensen echt Sweepstakes?


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!