Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Leer wat een gelicentieerde makelaar in onroerend goed doet


Controleer de regels in uw staat, maar veel lijken op deze uittreksels uit de vastgoedwetgeving in New Mexico. Als u een agent of makelaar bent die overweegt een assistent in dienst te nemen, of iemand die overweegt om een ​​vastgoedcarrière als assistent op te starten, vindt u hier een lijst met taken die zijn toegestaan ​​voor een bevoegde vastgoedassistent, maar die specifiek zijn verboden voor niet-gelicenseerde.

 • 01

  Documentvoorbereiding

  een paar ontmoetingen met een zakenman

  Het voorbereiden van juridische documenten zoals listing- en verkoopcontracten is toegestaan. Uiteraard een hulp voor een drukke agent of makelaar. De makelaar is echter aansprakelijk en dient documenten te herzien.

  Dit is absoluut iets wat een niet-gelicenseerde assistent niet mag doen. Het vereist de vastgoedspecifieke kennis die afkomstig is van het onderwijs om te slagen voor het vastgoedexamensietoets. Wanneer er sprake is van contracten, onderhandelingen of het beantwoorden van vragen van consumenten, kan alleen een bevoegde assistent deze uitvoeren (controleer de wet van uw land aangezien deze mogelijk meer restrictief is).

  Er is ook een bijkomende aansprakelijkheid die samengaat met het uitvoeren van deze activiteiten. Je assistent, via jou of alleen, moet een E & O-dekking (Fouten en Omissies) hebben, omdat iedereen zo nu en dan een fout maakt.

 • 02

  Interpretatie en advies

  Het interpreteren van documenten, het aanbieden van meningen of advies is OK voor een bevoegde assistent. Wanneer de client belt voor hulp bij het interpreteren van een document, kan de bevoegde assistent u helpen.

  Hoeveel vragen krijgt een vastgoedprofessional tijdens een transactie van zijn klanten? Voor de meesten van ons zijn er veel vragen en soms lange verklaringen. In onze focus om de transactie tot een goed einde te brengen, kunnen we soms minder dan volledig reageren op onze klanten.

  Een erkende assistent goed met mensen kan van onschatbare waarde zijn voor de drukke vastgoedprofessional. De cliënt belt in en hoeft u niet op te sporen om een ​​antwoord te krijgen. In plaats daarvan kan de bevoegde assistent hen helpen met het interpreteren van documenten en contracten.

 • 03

  Informatie verspreiden

  Een bevoegde assistent kan alle soorten informatie verspreiden en verspreiden zonder dat deze specifiek moet worden voorbereid door de toezichthoudende agent of makelaar.

  Als u een wijziging in een MLS-vermelding in de sectie Opmerkingen nodig hebt, is er geen probleem met een bevoegde assistent. Als ze goed zijn in het schrijven van advertenties, nog meer waarde. Uw bevoegde assistent kan uw advertenties in de krant en in het homesmagazine schrijven.

 • 04

  Krijg klantinformatie

  Gelicentieerde assistenten kunnen persoonlijke of eigendomsinformatie verkrijgen van een klant of klant voor document- en marketingdoeleinden. Neem die gelicentieerde assistent mee wanneer u de informatie en foto's voor een nieuwe aanbieding samenvoegt. U kunt met uw klanten praten terwijl uw assistent veel van het werk ter plekke doet.

 • 05

  Levering van financiële en titeldocumenten

  Afhalen van of leveren aan klanten of klanten financiële documenten opgesteld door titelfirma's, geldschieters of andere derde personen met het doel handtekeningen te verkrijgen, is een verboden activiteit voor de niet-gelicentieerde, maar een normale plicht van een bevoegde assistent.

  Stuur die bevoegde assistent uit om documenten ondertekend, gekopieerd en geleverd aan alle betrokken partijen te krijgen. Jouw taak is om met klanten samen te werken en je bedrijf te laten groeien. Die handtekeningen krijgen is niet zo belangrijk voor de toekomst.

 • 06

  Woon een afgesloten zonder toezicht

  De niet-gelicentieerde assistent zou in overtreding zijn voor het bijwonen van een afsluiting zonder dat de verantwoordelijke persoon aanwezig is. Dit kan een taak zijn die is toegewezen aan een bevoegde assistent.

 • 07

  Klinkt als een licentiehouder

  Dit is de regelgevingsverordening met betrekking tot het verlenen van vergunningen: "zichzelf vertegenwoordigen als een associate broker of een in aanmerking komende tussenpersoon of als het zich bezighouden met het kopen, verkopen, uitwisselen, huren, leasen, beheren, veilen of omgaan met opties op onroerend goed of de verbeteringen daarop voor anderen "is verboden voor personen zonder vergunning. Dit zou meer een vermijding voor de licentiegever zijn, terwijl een bevoegde assistent kan handelen en klinken als een erkende agent.

 • 08

  Doe Telemarketing

  Een bevoegde assistent kan telefonische verzoeken doen van welke aard dan ook die zijn ontworpen om kopers, verkopers, aanbiedingen of afspraken te bezorgen voor presentaties.

  Dit is waar je ze echt moet opvoeden en voorzichtig moet zijn. De Federal Do Not Call List heeft een aantal rigide boetes voor overtredingen. Draai uw assistent niet alleen los naar telemarket.


 • Video Van De Auteur: Dragnet: Big Escape / Big Man Part 1 / Big Man Part 2

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - De essentie van containervervoer

  ✔ - 12 Beste baankaarten voor non-profitorganisaties voor mensen met passie

  ✔ - De vele verschillende rollen van een huisbaas


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!