Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Verbetering van de leaseovereenkomsten Verbeteringen van huurder


Er is echt geen verschil tussen huurdersverbeteringen, verbeteringen aan de erfpacht en uitbouw in een commerciële lease. Het hangt er maar net vanaf in welke branche u zich bevindt of wie het probleem bekijkt. Alle drie de termen betekenen dat er wordt gewerkt aan een kantoor of een gebouw om het voor te bereiden op de behoeften van een nieuwe huurder.

Wat zit er in een naam?

De term 'huurderverbeteringen' wordt het meest gebruikt door commerciële makelaars. Het concept kan ook worden uitgedrukt vanuit boekhoudkundig oogpunt als "verbeteringen aan gehuurde objecten" en vanuit constructief oogpunt als "uitbouwen".

Met elke naam moet u deze wijzigingen aanbrengen en betalen wanneer u uw bedrijf start. Zoek naar commerciële ruimte die niet veel werk nodig heeft om uw opstartkosten laag te houden, of probeer een plek te vinden waar de verhuurder u veel van het werk zelf laat doen.

Wat zijn verbeteringen van leaseovereenkomsten?

Verbeteringen of uitbreidingen van leaseovereenkomsten zijn de structurele wijzigingen die u in de gehuurde ruimte aanbrengt om deze geschikt te maken voor uw unieke zakelijke behoeften. Verlichtingswisselingen, een receptie, kantoren, kleedkamers en andere speciale kamers of scheidingswanden kunnen nodig zijn, evenals verf en vloerbedekking of vloerbedekking.

Deze kosten worden soms vooraf betaald door de verhuurder en vervolgens opgenomen in uw maandelijkse huur, en u kunt wellicht zelf een aantal wijzigingen aanbrengen om geld te besparen.

Verbeterde verbeteringen ten opzichte van gebouwverbetering

Er worden verbeteringen in de lease gerealiseerd binnen de muren van een structuur. Ze richten zich op een eindig ruimtegebied, dat door een enkele huurder wordt verhuurd. Het maken van deze verbeteringen is in het voordeel van de huurder, omdat deze zijn bedrijf zal verbeteren, niet dat van andere huurders.

Verbeteringen die in gemeenschappelijke ruimtes worden aangebracht, worden beschouwd als verbeteringen van het gebouw, en niet als verbeteringen van het gehuurde, omdat ze door meer dan één huurder kunnen worden gebruikt.

Effect van verbeteringen aan geleasede activa bij het opstarten van bedrijven

Mario en Eleanora overweegt een kantoor te huren voor hun nieuwe chiropractische praktijk. Het was vroeger het kantoor van een massagetherapeut, dus het heeft niet veel werk nodig, alleen wat verf, een muur afgescheurd en een beetje elektrisch werk.

Andere kantoren waar ze naar hebben gekeken, hadden veel werk nodig, waaronder het afbreken en verplaatsen van muren, elektrische veranderingen, saneringsfixes, HVAC-reparaties en toegangswijzigingen voor invaliditeit.

Ze zouden moeten betalen om een ​​van deze kantoren opnieuw te laten doen om aan hun behoeften te voldoen. Ze moeten verbeteringen aan het erfpachtverband doorvoeren. Vanzelfsprekend is het, afgezien van andere factoren, het meest logisch om bij het eerste kantoor te gaan om hun opstartkosten zo laag mogelijk te houden.

Boekhoudkundige verbeteringen voor Leasehold

Verbeteringen van geleasede activa worden beschouwd als bedrijfsactiva omdat ze zijn gekoppeld aan onroerend goed. Ze kunnen daarom worden afgeschreven. Houd informatie over en ontvangsten voor de kosten van verbeteringen aan het erfpachtrecht bij voor uw belastingadviseur.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden het werk dat aan een gebouw is gedaan en aan armaturen die zijn aangebracht en aan het pand zijn vastgemaakt, zoals verlichting en sanitair, beschouwd als activa van uw bedrijf als u ervoor betaalt. Je kunt ze op allerlei manieren behandelen als andere activa, maar je kunt ze niet verkopen tenzij je het hele gebouw verkoopt.

Het probleem met verbeteringen van leaseovereenkomsten

Te veel uitgeven aan verbeteringen aan de erfpacht is een veelgemaakte fout die is gemaakt door nieuwe ondernemers. Wees op uw hoede als u te veel geld besteedt aan verbeteringen aan een gehuurde bedrijfsruimte. Je kunt ze niet meenemen en de volgende persoon die die ruimte huurt, wil misschien niet dezelfde dingen doen als jij.

Als u een winkelruimte heeft en een chique receptie toevoegt voor het nemen van creditcards, is het geld dat u aan die balie hebt besteed niet terug te vorderen vanuit kostenoogpunt, tenzij u het op de een of andere manier eruit kunt halen. Maar je kunt lichten en bedrading en badkamers niet uittrekken.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Twee methoden voor kostenaftrek voor thuiswerk

✔ - Wat is op donatie gebaseerde Crowdfunding?

✔ - Lees meer over beloningen gebaseerde Crowdfunding


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!