Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Vond veel te veel Facebook-pagina's? Hoe ze te verwijderen, snel en gemakkelijk


Heb je te veel pagina's op Facebook gemogen?

Wanneer u Facebook-sweepstakes invoert, kunt u veel pagina's "leuk vinden". Zelfs sweepstakes die niet op Facebook worden gehost, geven je vaak bonusvermeldingen voor het volgen van de sponsorpagina's. Om maar te zwijgen van pagina's die u misschien leuk vond om nieuws te krijgen over kortingen of speciale aanbiedingen. Het aantal pagina's dat u volgt, kan snel optellen.

Maar er is een limiet aan het aantal pagina's dat Facebook toestaat om iedereen leuk te vinden.

Vanaf dit schrijven is de limiet ingesteld op 5.000. Dat aantal klinkt als veel, maar na jaren van deelname aan Facebook-sweepstakes, zul je misschien merken dat het niet genoeg is.

Als u teveel pagina's liefhebt, is het moeilijker om updates van vrienden, familie en bedrijven te zien die u echt op uw tijdlijn wilt bijhouden. Bovendien stellen Facebook-advertenties bedrijven in staat om hun doelgroep te targeten op basis van wat ze leuk vinden, zodat die pagina's de advertenties die je ziet kunnen beïnvloeden.

Dus wat doe je als je de limiet nadert of als je gewoon de pagina's wilt opruimen die je leuk vond op Facebook? Je zult ruimte moeten maken door enkele van die pagina's te unliken.

Hoe een enkele Facebook-pagina in tegenstelling te stellen

Als u door uw tijdlijn bladert en een bericht tegenkomt van een bedrijf dat u niet langer wenst te volgen, is het unliken van de pagina eenvoudig. Plaats uw muisaanwijzer op de naam van het bedrijf bovenaan het bericht. Er verschijnt een doos met wat informatie over het bedrijf.

Onderaan ziet u knoppen die laten zien dat u de pagina leuk vond en / of volgde. Klik er gewoon op om ze uit te schakelen en het bedrijf verschijnt niet meer in uw tijdlijn.

(Je kunt er ook voor kiezen om op "unfollow" te klikken maar de pagina leuk blijven vinden. Dit betekent dat berichten van het bedrijf niet meer in je tijdlijn verschijnen, maar je blijft een fan van de pagina.)

Een andere manier om een ​​enkele pagina van je Facebook-likes te verwijderen, is door naar de Facebook-pagina te navigeren, met de muis over de knop 'Liked' te bewegen en te wachten tot het menu verschijnt. Selecteer vervolgens de optie 'In tegenstelling tot deze pagina'.

Eenvoudig, gedaan. Maar als u te maken heeft met het verwijderen van een groot aantal verouderde of oninteressante pagina's, zal het een keer per pagina vervelend en tijdrovend zijn. Gelukkig is er een truc die het gemakkelijker maakt om veel Facebook-pagina's tegelijk te verwijderen.

Hoe in één keer meerdere Facebook-pagina's te onderscheiden

Hier is een snelle en gemakkelijke manier om in tegenstelling tot veel Facebook-pagina's:

  1. Log in op je Facebook-account en klik op je naam in de rechterbovenhoek van de pagina, naast "Home".
  2. Klik op de knop "Activiteitenlog". (Een snelkoppeling om rechtstreeks naar de pagina Activiteitenoverzicht te gaan is door deze URL in uw browservenster te kopiëren: //facebook.com/YOUR-FB-NAME/allactivity. Vervang uw echte Facebook-naam door YOUR-FB-NAME ).
  3. Selecteer aan de linkerkant van het scherm de link voor "Vind ik leuk en reacties" en selecteer vervolgens "Pagina's en interesses". Dit geeft een handige lijst met alle pagina's die u op dit moment leuk vindt.
  4. Elke weergegeven pagina heeft een klein potloodsymbool aan de rechterkant van het scherm. Als u op het potlood klikt, krijgt u verschillende opties, waaronder 'Verborgen van tijdlijn' en 'In tegenstelling tot'.
  1. U kunt "Verborgen van tijdlijn" kiezen als u de pagina wilt blijven volgen, maar u wilt geen updates zien van de pagina die is bijgemengd met de updates van uw andere vrienden op uw tijdlijn.
  2. Kies 'In tegenstelling tot' als u de pagina niet meer wilt volgen (dit is de optie die u moet kiezen als u de limiet nadert van het aantal pagina's dat u mag 'liken'.
  3. Werk je weg door de lijst en verwijder pagina's die je niet meer nodig hebt. Voila!

Nuttige tips voor het unliken van pagina's

  1. Als u niet zeker weet waar een pagina over gaat of dat u deze nog steeds wilt volgen, klik dan met de rechtermuisknop op de naam van de pagina en kies de optie "open link op nieuw tabblad" of "open link in nieuw venster" om de pagina te openen zonder je plaats op de lijst verliezen.
  2. Zorg ervoor dat je de pagina echt wilt negeren. Veel sweepstakes-sponsors geven regelmatig weggeefacties. Het verschijnen van hun berichten in je tijdlijn is een snelle en gemakkelijke manier om erachter te komen wanneer ze meer prijzen weggeven. In sommige gevallen wilt u misschien gewoon stoppen met het verschijnen van de pagina op uw Facebook-nieuwsfeed.

Uw Facebookpagina netjes houden

Het is een goed idee om regelmatig je Facebook-likes te doorlopen om ervoor te zorgen dat je niet te veel pagina's hebt die je account verstoppen. Het is veel gemakkelijker om op de hoogte te blijven van je likes als je niet alles haast hoeft te doen omdat je tegen de limiet bent opgeschoten.

Het regelmatig herzien van de pagina's die u leuk vindt, zoals eenmaal per maand, maakt de taak beter beheersbaar. Het is gemakkelijker om te onthouden waarom je een pagina leuk vond als je hem regelmatig nakijkt en het zal niet zo lang duren voordat je de lijst hebt gekozen. Hiermee kunt u ook snel wijzigingen vastleggen, zoals pagina's die niet langer actief zijn en daarom zinloos zijn om te volgen.

Het is een goed idee om uw Facebook-apps ook regelmatig te bekijken. Als u de app niet langer nodig heeft, is er geen reden om toestemming te blijven geven voor toegang tot uw pagina of uw persoonlijke gegevens. Door uw app-machtigingen te bekijken, houdt u uw account veilig en beveiligd.


Video Van De Auteur: Facebook Verwijderen of Deactiveren? Zo doe je dat! - Frankwatching

Gerelateerde Artikelen:

✔ - BET - Family Getaway Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Hoe Sweepstakes in te voeren zonder Spammed te worden

✔ - Intel - Hitman 2 Sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!