Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Je bedrijf koppelen aan je eBay

Waarom eBay niet voor verkoop is, maar goed is voor zelfpromotie


Hoewel veel eBay-gebruikers hun zakelijke websites willen koppelen aan hun veilingsaccounts, is het bijna onmogelijk om dit te doen als u goederen of services op uw bedrijfswebsite verkoopt, omdat het linksbeleid van eBay koppelingen naar externe verkopers verbiedt. Er zijn echter een paar manieren waarop je je officiële website kunt vermelden in het gedeelte 'Over mij' op je eBay-pagina.

Hoewel eBay de perfecte plek lijkt om leads te genereren, is het bijna onmogelijk om de verkoop naar uw bedrijfswebsite te stimuleren in itembeschrijvingen, uw pagina Over mij, uw eBay-ID, op uw eBay-winkelpagina's of in afbeeldingen en afbeeldingen; u zult zelfs dezelfde moeilijkheid tegenkomen als u uw bedrijf probeert te linken in een e-mailadres, QR-code of een andere vorm van contact.

Er zijn echter uitzonderingen op het linksbeleid van eBay, met name voor grotere verkopers die speciale toestemming krijgen om de links te plaatsen, dus het is het waard als je een bedrijf bent dat groot genoeg is om eBay te gebruiken als een hulpmiddel voor verdere verkoop op locatie.

Het koppelingsbeleid en uw bedrijf

Dus hoe kun je eBay gebruiken om op eBay te verkopen? Je vindt het antwoord op die vraag in het eBay-linksbeleid, een gids die je grondig moet lezen.

Als je informatie wilt toevoegen aan een eBay-pagina die je beheert, je objectvermeldingen, je eBay-winkel of je Over mij-pagina, moet je overwegen of een koper de informatie kan gebruiken om een ​​object rechtstreeks van je te kopen zonder via eBay en Paypal te gaan.

Als het antwoord ja is, verbiedt eBay de toevoeging waarschijnlijk, anders zal het bedrijf zijn regels aanpassen om het te verbieden, zodra genoeg verkopers de praktijk navolgen. Er is een eenvoudige bedrijfslogica achter het beleid: eBay wil begrijpelijkerwijs niet dat klanten hun service negeren wanneer ze aankopen doen bij verkopers op zijn site.

EBay laten werken als een promotietool

Alleen omdat eBay geen geweldige manier is om off-off-verkopen op eBay te gebruiken, betekent dit nog niet dat dit geen geweldige tool is om je bedrijf te promoten, en er zijn nog verschillende manieren waarop je je eBay-activiteit als een effectief promotietool kunt gebruiken. Je kunt het namelijk gebruiken om herhaalde eBay-verkopen te genereren door consequent een geweldig product te bieden, gekoppeld aan geweldige klantenservice en, mits je regelmatig op eBay vermeldt, die uiteindelijk terugkerende kopers zouden kunnen opleveren.

eBay kan je ook helpen naamsbekendheid op te bouwen. Als je een gedenkwaardige bedrijfsnaam hebt en je vermeldingen, artikelomschrijvingen en afbeeldingen zorgvuldig markeert (alleen niet met contactgegevens of links), kunnen klanten je eenvoudig vinden door de naam van je bedrijf de volgende keer te googelen. De sleutel: uw product-, klantenservice- en listinginspanningen moeten goed genoeg zijn om een ​​blijvende indruk te maken.

Hoewel eBay je ervan kan weerhouden om je bedrijf te promoten op hun website, kunnen ze niet bepalen wat je opneemt in de box die bij de deur van je klant aankomt. Samen met het product kunt u promotiemateriaal, contactinformatie (inclusief de URL van uw website), catalogi, bestelformulieren en al het andere dat uw onderneming bevordert, verpakken.

Om de gelegenheid optimaal te benutten, verpakt u uw handelswaar in merkdozen, zorgt u ervoor dat het logo op uw verzendetiket staat, neemt u altijd uw visitekaartje op en kunt u een zak met snoepjes erin gooien die zijn vastgebonden met een lint met het adres van uw webwinkel erop afgedrukt.

Met de juiste levering onthouden klanten dat ze het product hebben gekocht u in plaats van dat ze het van eBay kochten. Op deze manier gebruik je het eBay-merk als introductie voor jezelf.


Video Van De Auteur: VS FIDGET SPINNER | THE TRUTH! | We Are The Davises

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Arizona's verhuurder / huurder wetten voor veiligheidsdeposito's

✔ - Wat te doen als u een nagemaakt item op eBay koopt?

✔ - Tips van experts en procedure voor het schatten van isolatie


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!