Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Loan to Value (LTV) ratio voor kredietverstrekkers


Eigenaar bezette huizen Haal de hoogste LTV's:

Lenders willen dat de lener zoveel mogelijk in een onroerend goed belegt, omdat dit meestal betekent dat ze harder zullen werken om afscherming en verlies van hun vermogen te voorkomen. In het geval van door de eigenaar bewoonde huizen, staan ​​geldschieters hogere Loan to Value Ratios toe.

De geschiedenis laat zien dat huiseigenaren hun best doen om hun hypotheken actueel te houden en hun huizen niet te verliezen. Immers, waar zullen ze dan wonen? LTV's van 80% tot zelfs 100% zijn beschikbaar met de juiste kredietwaardigheid voor huizenkopers voor hun primaire woningen.

Na de huizencrash verslechterden de LTV-vereisten voor een paar jaar, maar ze begonnen opnieuw te verminderen tegen 2015. In sommige gevallen werden zelfs geen aanbetalingen meer mogelijk. Er waren talrijke programma's die aanbetalingen toestonden van slechts 3% tot 5% van de huizenprijs.

Vastgoedbeleggingen Ontvang hypotheken bij lagere LTV's:

Als het gaat om vastgoedbeleggers, zullen kredietverstrekkers over het algemeen lagere loan-to-value ratio's eisen. Een belegger verliest niet het dak boven hun hoofd als ze naar afscherming gaan. Ze hebben mogelijk een woning gekocht met een bepaald vereist rendement op de investering. Als de huurinkomsten dalen, heeft een belegger meer kans om het onroerend goed te laten gaan.

Om deze redenen willen geldschieters meer investeringen van de koper om hen aan te moedigen uit de afscherming te blijven. Ook als ze het eigendom terug moeten nemen, zal de lagere loan-to-value-ratio het voor hen gemakkelijker maken om het pand te verkopen en hun investering terug te krijgen.

Ik heb het over residentiële eengezinswoningen en kleine meergezinswoningen. Commerciële eigendommen, zoals appartementprojecten, hebben een geheel andere reeks acceptatiecriteria. De inkomstenstroom van het onroerend goed is de belangrijkste factor bij het goedkeuren van leningen. De kredietgeschiedenis van de eigenaar (s) komt mogelijk niet eens in aanmerking. In marginale gevallen wordt echter rekening gehouden met hun kredietwaardigheid en kunnen zij worden gevraagd om leninggaranties te ondertekenen.

Vakantiehuizen worden behandeld als beleggingsvastgoed:

Hoewel de koper van het vakantiehuis zichzelf niet als een investeerder kan beschouwen, denken geldgevers niet aan hen hetzelfde als een huiseigenaar in hun hoofdverblijfplaats. Over het algemeen moet de koper van het resort of de vakantiewoning een meer aanbetaling doen om te resulteren in een lagere LTV. Het inkomen van de accommodatie wordt meestal niet beschouwd, omdat het te onbetrouwbaar is voor dit type woning.

Loan to Value is gerelateerd aan risico en beloning:

Lenders willen leningen verstrekken. Het is hoe ze geld verdienen in hun bedrijf. Ze willen echter geen beslag leggen op eigendommen, met de daaruit voortvloeiende kosten om ze opnieuw te verkopen.

De loan-to-value-ratio die vereist is voor het verstrekken van een lening, is gebaseerd op de ervaring van de kredietgever met dat type woning en koper. Ze willen dat de koper bij de hypotheek blijft en uit de marktafscherming blijven. Maar als afscherming noodzakelijk is, hoe lager de LTV, hoe groter de kans om de investering van de kredietgever terug te verdienen.

Zelfs in een betrekkelijk eenvoudige bewoning van een eengezinswoning, kunnen bij gerechtelijke afscherming de kosten voor de geldschieter tussen $ 30.000 en $ 50.000 bedragen. Lenders krijgen zelden het volledige verschuldigde bedrag op de hypotheek terug van de verkoop van het pand. Ze worden wel volledig gemaakt, of bijna, als hun lening wordt gegarandeerd door Fannie Mae, Freddie Mac, de FHA, enz.


Video Van De Auteur: Lendo ICO Review - Instant Cash Loans Backed By Crypto

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De grondbeginselen van een marketingplan voor voedingsmiddelen

✔ - Koppel gebruikt eBay om te helpen bij het betalen van $ 77.000 studieleningen

✔ - Wat u moet weten voordat u uw evenementmenu kiest


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!