Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Een blik op de lay-out en speciale functies van de HGTV Smart Home 2017


 • 01

  De lay-out en stijl van de HGTV Smart Home 2017

  Afbeelding van de HGTV Smart Home 2017 en Car

  Voor het 5e jaar op rij gaf HGTV in de Smart Home Sweepstakes 2017 een prachtig huis weg, bekoord met de nieuwste technologie, die inzendingen tot 2 juni 2017 online en per post accepteerden.

  Als je nieuwsgierig bent, kun je meer lezen over de geschiedenis van de Smart Home Giveaway. In de tussentijd zijn hier alle details over het huis dat Stacy Bolder van Tomahawk, Wisconsin heeft gewonnen.

  Het Smart Home 2017 is gelegen in de woestijn in Scottsdale, Arizona. De ontwerper, HGTV-beroemdheid Tiffany Brooks, zei dat ze op zoek was naar een huis met een warme, gezellige, moderne zuidwestelijke woestijnstijl. Ze bereikte dit doel door een creatief neutraal kleurenpalet te gebruiken dat oplichtte door rustige blauwtinten. Kunstwerken afkomstig van lokale ambachtslieden zijn een eerbetoon aan de locatie van het huis.

  Met 3300 vierkante meter verspreid over een enkel verhaal, biedt het HGTV Smart Home 2017 volop ruimte. Vanaf de voorkant van het huis heeft u toegang tot het huis via een garage voor drie auto's met een ingang via een modderkamer of door gebruik te maken van de overdekte vooringang die leidt naar de foyer en grote kamer.

  Grenzend aan de mudroom is de wasruimte, die naar de bijkeuken en keuken leidt. De keuken komt uit in de grote kamer met een eigen natte bar en de eetkamer. Aan de achterkant van het huis is er een overdekte veranda met een buiten woonkamer, een grill en een klein zwembad.

  In totaal heeft het Smart Home 2017 drie slaapkamers, een kantoor aan huis en vier badkamers. Drie van de badkamers zijn verbonden met de slaapkamers, terwijl een vierde damestoilet beschikbaar is voor de gasten.

  Blijf lezen om meer te weten te komen over de meest aantrekkelijke functies van het HGTV Smart Home 2017.

 • 02

  De keuken van de HGTV Smart Home 2017

  Keuken van het HGTV Smart Home 2017

  De keuken van het Smart Home 2017 is uitgerust om elke kok, amateur of professional te plezieren. Het kleurenschema is zwart en wit opgefleurd door metalen accenten, zoals de koperen backsplash die zich uitstrekt van de tellers helemaal tot aan het plafond. Diezelfde koperkleur wordt weerspiegeld in andere delen van de keuken, zoals de handgrepen van de laden.

  Een hoogtepunt van de Smart Home 2017-keuken is het grote eiland in het midden van de kamer. Het kwartseiland met witte waterval, compleet met een eigen zithoek, gloeit in het natuurlijke licht van de op afstand bedienbare daklichten boven. Het eiland heeft een aanrakingloze kraan voor eenvoudige schoonmaak.

  Je zou verwachten dat er voldoende opbergruimte is voor borden en apparaten, maar de Smart Home heeft ook een speciale touch. Om de keuken gezelliger te maken, en om kookboeken een plek te geven om te wonen, is er ook een grote en rustieke boekenplank, iets dat enthousiaste lezers graag zouden zien in elke kamer.

  Over opslag gesproken, de winnaar van de Smart Home 2017 krijgt veel ruimte voor hun ingeblikt voedsel en droge goederen. Er is een aantrekkelijke voorraadkast naast de keuken met aantrekkelijke open planken om al uw niet-bederfelijke artikelen op te slaan.

  Bekijk de keuken van HGTV Smart Home 2017 op de Hgtv-website.

 • 03

  Indoor entertainen op HGTV Smart Home 2017

  Afbeelding van de HGTV Smart Home Great Room 2017

  Wat heeft het voor zin om een ​​huis te winnen dat net zo mooi is als het HGTV Smart Home 2017, als je het niet aan je vrienden kunt laten zien, toch? Gelukkig heeft HGTV dit huis ontworpen als een fantastische plek om te entertainen en te leven.

  Wanneer gasten door de voordeur lopen, worden ze begroet door een luchtige grote kamer met plafonds van twee verdiepingen en een indrukwekkende open haard op aardgas met een witte kamerhoge schoorsteen. De schoorsteen is niet alleen opvallend, maar verbergt ook een verborgen 65-inch televisie om te chillen met je favoriete tv-programma's of om samen met je vrienden een groot spel te kijken.

  De grote zaal is zo groot dat deze is onderverdeeld in afzonderlijke amusementszones: een zitgroep met twee extra grote sofa's rond de open haard, een leeshoek met comfortabele stoelen en boekenplanken en een bar met een koelkast voor drankjes en een hoge bar -tech wijnkoel- en schenksysteem waar elke oenofiel dol op zou zijn.

  De grote kamer komt uit op de patio aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om op mooie dagen buiten te feesten.

  Bekijk meer foto's van de geweldige kamer van de Smart Home 2017 van Hgtv.

 • 04

  Outdoor entertainen op het Smart Home 2017

  Afbeelding van de achtertuin van het HGTV Smart Home 2017

  In Scottsdale is het weer het hele jaar door mogelijk om buiten te entertainen. Dus het Smart Home 2017 geeft de eigenaar voldoende ruimte om een ​​buitenfeest te geven.

  Er is een grote patio achter, overdekt om bescherming te bieden tegen de woestijnzon, die is verdeeld in twee gebieden: een buiten woonkamer en een eethoek. Grafische kleedjes scheiden de twee gebieden visueel.

  Het woongedeelte van de patio is voorzien van een comfortabele bank, een hangende mandstoel en een verscheidenheid aan tafels.

  Het eetgedeelte heeft een mooie zwarte en limoengroene tafel omringd door comfortabele stoelen. Uiteraard is een high-end grill inbegrepen voor BBQ-feesten van de eigenaren.

  Als u bang bent dat het te warm is om van uw terras te genieten, is er een mister-systeem dat de temperatuur op warme dagen afkoelt.

  Als je de patio verlaat, kom je op een tuin bedekt met kunstgras, een knap en milieuvriendelijk alternatief voor het water in de woestijn water te geven. Strek je uit en ontspan je op comfortabele fauteuils die hier zijn gestationeerd.

  Maar het beste deel van de achtertuin is misschien wel het schitterende zwembad, dat een ontsnapping biedt aan de woestijnwarmte.

  Krijg meer weergaven van de achtertuin van de Smart Home van 2017 op de Hgtv-website.

 • 05

  Dineer in stijl tijdens het HGTV Smart Home 2017

  Afbeelding van de HGTV Smart Home's Dining Room 2017

  Natuurlijk, als je in stijl wilt kunnen entertainen, heb je een geweldige eetkamer nodig en de Smart Home 2017 van HGTV levert.

  De intieme eetzaal ligt verscholen in de grote zaal. Het is maar een paar stappen lopen van de keuken, waardoor het opdienen snel en eenvoudig is.

  De eetkamer is voorzien van een ronde tafel om het gesprek te stimuleren en zachte zitplaatsen in een rustige blauwe kleur. Lokale kunstwerken vereren de muren, en een grafisch kleed van koeienhuid voegt belangstelling toe aan de kamer.

  Ramen met slimme tinten kijken uit op de voorkant van het huis en de ingang.

  Krijg meer informatie over de eetzaal van Smart Home in 2017 op HGTV.com.

 • 06

  De drie ruime slaapkamers van de Smart Home van 2017

  Afbeelding van de grote slaapkamer van de HGTV Smart Home 17

  Het HGTV Smart Home 2017 biedt een slaapkamer suite en twee extra slaapkamers voor gasten of kinderen. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer.

  De grote slaapkamer kijkt uit over de patio in de achtertuin, het zwembad en de woestijn daarachter. Het is een ruime kamer met een aparte ruimte om te lezen en te ontspannen. Drie automatische dakramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Er is ook een inloopkast en een spa-geïnspireerde badkamer. Glazen schuifdeuren bieden toegang tot de patio.

  De logeerkamer is een kleine maar gezellige kamer met een eigen zithoek om te lezen en te ontspannen. Het heeft een queensize bed en, in plaats van een televisie, een short-throw projector die in staat is om de nieuwste televisieprogramma's en films te streamen. En voor lange verblijven is er een inloopkast voor opslag.

  Recht tegenover de hal van de logeerkamer is de slaapkamer met terras. Deze kamer, met paarse muren en een hemelsblauw bed en kleed, is een oase van rust.

  Er is voldoende opslagruimte hier, dankzij een ruime inloopkast. Een Smart TV biedt entertainment, terwijl een leeshoekje perfect is om te ontspannen. Glazen schuifdeuren openen naar de patio.

  Bekijk meer foto's van de hoofdslaapkamer, logeerkamer en terrasslaapkamer van de Smart Home 2017 op de Hgtv-website.

 • 07

  De vier luxe badkamers van het HGTV Smart Home 2017

  Afbeelding van het Master Bath van 2017 HGTV Smart Home

  Het Smart Home 2017 heeft vier luxe badkamers, een complete badkamer verbonden aan elk van de drie slaapkamers en een damestoilet op de gang voor de gasten.

  De hoofdbadkamer is ontworpen om de eigenaars thuis een spa-ervaring te geven. De elegante, vrijstaande badkuip heeft regelbare oppervlakteverwarming en verborgen luidsprekers om te kalmeren met geluidsgolven terwijl u luistert naar uw favoriete muziek of podcasts.

  Er is een aparte ruimte voor het hightech toilet (je zult dit ding moeten zien om het te geloven) en natuurlijk zijn Jack en Jill dubbele ijdelheden met twee aparte wastafels.

  De eigenaren zullen ook genieten van een inloopdouche waarmee u de watertemperatuur kunt aanpassen voordat u instapt (zeg gedag tegen het spetteren van uw armen met ijskoud water terwijl u de kranen inschakelt) en om de waterinstellingen aan te passen aan elk persoon die de douche gebruikt. En vergeet de enorme acht-inch douchekop niet voor een doordrenkte, door regen geïnspireerde ervaring.

  Er is natuurlijk licht binnen, dankzij een slim dakraam en ramen in de hoek van de douche.

  De roze roze poederkamer is kleiner dan het hoofdbad, maar nog steeds elegant. Het kleurenschema is stoffig roze op de muren met taupe accenten, en er is een knappe witte kwartsijdelheid met veel opslagruimte eronder. Verzonken verlichting onder de ijdelheid zorgt voor een zachte gloed voor de nachtelijke bezoekers.

  De gastenbadkamer heeft een aards kleurenpalet met bruin, diepe sinaasappelen en geel. Er is een inloopdouche met een interieur in natuursteen, een ingebouwde stoel en een raam voor natuurlijk licht. Er is ook een ruime ijdelheid met een gespikkeld kwarts aanrecht en lokale kunstwerken voor visuele interesse.

  De terrasbadkamer gebruikt een combinatie van lichtblauw en marineblauw vanwege zijn kleurenschema. Het beschikt ook over een grote ijdelheid en een inloopdouche. Deze douche heeft een opvallend zwart-wit tegelpatroon op de muur, dat dient als centraal punt voor de kamer.

  De Hgtv-website biedt meer foto's van de hoofdbadkamer, gastenbadkamer en terrasbadkamer van de Smart Home van 2017.

 • 08

  Een thuiskantoor voor de eigenaar van het HGTV Smart Home-huis van 2017

  Afbeelding van het Home Office van HGTV Smart Home 2017

  Elke Smart Home van vandaag zou natuurlijk ruimte moeten hebben voor de eigenaars om van technologie te genieten. Of je nu thuis werkt of gewoon een georganiseerde plek wilt om je rekeningen te doen en je videogames te spelen, het HGTV Smart Home kantoor van 2017 is de plek om het te doen.

  Het thuiskantoor wordt compleet geleverd met een stijlvol bureau, een alles-in-één gebogen computer en een ingebouwd opbergsysteem en een technische kast om al uw technologie te organiseren en op te slaan.

  De kamer is licht en luchtig, met licht hout en nog een ander automatisch dakraam. De muren zijn voorzien van vrolijke kunstwerken.

  Het thuiskantoor huisvest ook de klimaatregeling van het huis, het hart van het draadloze beveiligingssysteem, de audio- en visuele technologie die door het huis loopt, en meer.

  Bekijk meer foto's van het HGTV Smart Home 2017 Home Office op de Hgtv-website.

 • 09

  De Three-Car Garage van HGTV Smart Home 2017

  Afbeelding van de Smart Home's Garage 2017

  De HGTV Smart Home 2017 beschikt over een ruime garage, die u kunt gebruiken om de Mercedes-Benz GLE 550e 4MATIC 2017 die deel uitmaakt van de prijs, en maximaal twee andere voertuigen op te slaan. Het heeft ook ruimte om te werken of te spelen.

  Het kleurenschema is grijs verlicht met rode opbergeenheden die ruimte bieden voor houtwerk, knutselen en tuin- en gazonbenodigdheden.

  Als je denkt aan kale betonvloeren en olievlekken als je denkt aan garages, zal deze je verrassen. Zelfs in deze ruimte, ontworpen om met uw handen te werken, vindt u prachtige lokale kunstwerken en een gezellige sfeer, versterkt door buitentapijt tegelvloeren, die kunnen worden verwijderd voor eenvoudige reiniging.

  Natuurlijk bevat de garage ook een laadstation voor de elektrische batterij van de SUV, waardoor u elke dag gas kunt besparen.

  Vanuit de garage kun je het huis binnenkomen via een gang die rechtstreeks naar de keuken, bijkeuken en wasruimte leidt, waardoor het uitladen van boodschappen of het omgaan met modderige kleren in een handomdraai gebeurt.

  Bekijk meer afbeeldingen van de garage van de HGTV Smart Home 2017 op de Hgtv-website.

 • 10

  Speciale slimme functies van het huis van 2017

  Afbeelding van Smart Tech in de keuken van HGTV Smart Home 2017

  Het idee achter Smart Homes van HGTV is om de nieuwste technologie te demonstreren die wonen veiliger en handiger maakt voor huiseigenaren. Hiertoe is het Smart Home 2017 vol met interessante functies. Hier zijn er slechts een paar:

  • Een high-end koffiezetsysteem. Voeg het koffiedik toe en het bepaalt automatisch de perfecte hoeveelheid water om heerlijke koffie te maken.
  • Een high-tech draadloos beveiligingssysteem dat door het hele huis loopt.
  • Dakramen en tinten die u kunt bedienen met uw slimme huis.
  • Plafondventilatoren op het terras die u op afstand kunt bedienen.
  • Verborgen luidsprekers op de patio en in het hele huis.
  • Een slim detectiesysteem in het zwembad dat alarm slaat als een kind of dier binnenvalt.
  • Een hoofdbed dat je slaap volgt en kan communiceren met fitness-apps om aanbevelingen te doen.
  • Een spraakgestuurde slimme televisie in de slaapkamer.
  • Een slim bad in het hoofdbad dat het bad automatisch kan vullen.
  • Temperatuursensoren in de kuipen en douches zorgen voor de perfecte watertemperatuur.
  • Een garagedeur en een keyless lock in de garagedeur zodat je gemakkelijk bij je thuis kunt komen, maar indringers buiten houdt.
  • Een app-bestuurd katrolsysteem in de garage om fietsen veilig en uit de weg te houden.
  • Een huisdiercontrolestation waarmee u uw huisdier kunt observeren en ermee kunt communiceren wanneer u niet thuis bent.

  Er is nog veel meer. Lees meer over de technologie van de Smart Home 2017 op de Hgtv-website.

 • Bekijk de meest recente HGTV Smart Home

  Hoewel het HGTV Smart Home-2017 een knaller was, is het niet het meest recente slimme huis dat The Scripps Networks heeft weggegeven. Klik op de link hierboven om meer te weten te komen over de meest recente Smart Home en om te zien of er nu een weggevertje loopt.


  Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - SlimKicker - Amazon-weggave van $ 1.000 (verlopen)

  ✔ - NASCAR Sweepstakes: win trips naar autoraces, gratis NASCAR-tickets en meer

  ✔ - USA Network - Temptation Island Tropical Getaway Sweepstakes


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!