Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De Mac-Centric Tools Meer en meer eBay-verkopers gebruiken


Al decennia lang is een groot deel van de wereld voorbij gevlogen in een door Windows veroorzaakte waas en de wereld van eBay is niet anders in zijn relatie tot Macs. Populaire marktonderzoeksdiensten zoals HammerTap en populaire tools zoals Turbo Lister zijn alleen voor Windows en de meeste tutorial-informatie die er over eBay bekend is, toont screengrijpers en video van computers met Windows.

Met de opkomst van mobiele computerapparaten in de afgelopen jaren is er ook een explosie van interesse in en documentatie over mobiele tools zoals de iPhone-app van eBay, die elk jaar met grote sprongen verloopt. Maar hoe zit het met Mac? Is eBay-software compatibel?

Tenslotte is Mac het enige traditionele desktop- of laptopcomputerplatform dat groeit in plaats van kleiner. Tegenwoordig zijn Mac-gebruikers een groeiend aantal van de meest serieuze online-werknemers in alle opzichten. Waar zijn de Mac-tools en wat is de mogelijkheid om een ​​eBay-bedrijf te runnen, of op zijn minst een serieuze kans te krijgen om te verkopen op eBay, terwijl je een Mac gebruikt? Dit is wat je moet weten.

De browser

Ja jij kan ontvang eBay-extensies en add-ons voor Safari. De dagen dat de invoegtoepassing van eBay beperkt was tot Internet Explorer en Firefox zijn nu al lang verdwenen. Ga naar de pagina Desktop en mobiele tools van eBay voor koppelingen om de eBay-extensie voor de Safari-webbrowser van Apple te downloaden en te installeren. Dit is een goede match voor eBay-extensies voor andere browsers.

Als u daarentegen toegang wilt hebben tot een groter aantal gemeenschapstools, zoals die van de Firefox- of Google Chrome-platforms, kunt u die ook gebruiken: download en installeer Firefox of Chrome voor Mac en start vervolgens de respectieve browser u hebt de bibliotheek met extensies gekozen en bezocht.

In Firefox: kiezen Tools "Add-ons en zoek naar 'eBay' om een ​​aantal Firefox-extensies te vinden die te maken hebben met eBay.

In Chrome: kiezen Venster "Extensies om het extensiesvenster te openen op een nieuw tabblad, scroll dan naar beneden en klik op Krijg meer extensies. Typ vervolgens in het zoekvak dat wordt weergegeven 'eBay' om verschillende Chrome-extensies te vinden die te maken hebben met eBay.

Als u een alternatieve browser, zoals Firefox, uw standaardbrowser in Mac OS wilt maken zodat deze beter is geïntegreerd in het systeem en wordt weergegeven wanneer u op links klikt, voert u de volgende stappen uit:

  1. Start Safari. Start de Safari-webbrowser op dezelfde manier als u zou doen als u een website van welke aard dan ook zou bezoeken, door op het Safari-pictogram op uw dock te klikken (als het daar is) of door uw map Toepassingen te bezoeken en het Safari-pictogram te selecteren.
  2. Open het dialoogvenster Voorkeuren. Selecteer met de Safari-browser actief Safari "Voorkeuren om het voorkeuren-dialoogvenster voor de Safari-webbrowser te openen.
  3. Selecteer een andere browser. Gebruik de vervolgkeuzelijst 'Standaardwebbrowser' om een ​​alternatief voor Safari te kiezen als uw standaard Mac OS-webbrowser.

Zelfs als Safari niet jouw ding is en de Safari-extensie eBay.com niet wat je zocht, kun je door deze stappen te volgen binnen handbereik zijn van dezelfde browserhulpmiddelen die op Windows gebaseerde eBay-gebruikers tot hun beschikking hebben.

Bulklijst- en listingbeheertools

Turbo Lister bestaat al heel lang, werd ontwikkeld door eBay en blijft een eeuwige favoriet onder die "middenklasse" van eBay-verkopers, die niet alleen ontluikende, kleine bedrijven zijn of bedrijfsbeesten die eBay gebruiken voor liquidaties en off-lease-verkopen. Kort gezegd, de Turbo Lister van eBay was lang een tool voor bijna iedereen.

Helaas is Turbo Lister ook alleen beschikbaar voor Windows. Er zijn twee manieren om dit te omzeilen, elk gewenst door een andere doorsnede van Mac OS-gebruikers.

Tijdelijke oplossing 1: Gebruik een commerciële virtuele pc-tool zoals de populaire Parallels voor Mac of een gratis virtuele pc-tool zoals VMWare Player of VirtualBox om Windows-software zoals Turbo Lister te installeren en uit te voeren. Door deze route te volgen, kun je Turbo Lister gebruiken naast je gewone Mac OS-apps op je dagelijkse desktop. Het nadeel is dat voor elk product je een Windows-licentie nodig hebt. Met andere woorden, u moet een exemplaar van het Windows-besturingssysteem hebben gekocht dat u op de virtuele pc kunt installeren.

Toch is dit voor veel gebruikers de voorkeursmethode als het gaat om de behoefte aan bulkmeldings- en lijstbeheertools op Mac OS, omdat er al veel tutorials beschikbaar zijn voor Turbo Lister en omdat Turbo Lister is wat veel Mac-verkopers weet dat je het eerst hebt gebruikt in hun "Windows-dagen" voordat je bent overgeschakeld naar Mac OS.

Tijdelijke oplossing 2: Gebruik een van de over het algemeen uitstekende alternatieven voor Turbo Lister voor Mac OS. Deze optie is de betere voor veel verkopers, omdat native Mac OS-applicaties over het algemeen sneller, stabieler, eenvoudiger en gebruikersvriendelijker zijn dan de combinatie van een virtuele pc, Windows-besturingssysteem en Turbo Lister die allemaal op een Mac draaien. Er zijn twee belangrijke softwaretoepassingen die Mac-gebruikers in wezen doen wat Turbo Lister voor Windows-gebruikers doet, hoewel ze niet door eBay zijn ontwikkeld en als commerciële software vereisen ze een bescheiden investering door de verkoper.

Garage verkoop

Garage verkoop is een gepolijste en feature-complete Mac OS bulklijst en lijstbeheertool, die alle huidige aanbiedingsupgrades en -formaten van eBay ondersteunt, ondersteuning toevoegt voor gratis getimede vermeldingen (waarvoor eBay $ 0,10 per aanbieding in rekening brengt) en inclusief een fantastische preview-tool en set van sjablonen voor het maken van lijsten en het volgen van vermeldingen, niet alleen voor de verkoper, maar ook visueel en esthetisch aantrekkelijk voor de koper. GarageSale is toegankelijk via de Apple App Store.

Marktonderzoek

HammerTap, een van de meest populaire marktonderzoeksinstrumenten die door online verkopers worden gebruikt, is helaas een alleen-Windows-toepassing in zijn oorspronkelijke vorm, dus Mac-gebruikers die HammerTap optimaal willen gebruiken, moeten de hierboven beschreven virtuele pc-route gebruiken om HammerTap te maken functioneren zoals gewoonlijk in Mac OS.

Gelukkig zijn er voor diegenen die aarzelen om een ​​volledige virtuele pc te installeren of zich terughoudend voelen of niet in staat zijn om dit te doen om andere redenen, andere opties:

  • Gebruik HammerTap online. Een minder functionele, maar nog steeds goede versie van HammerTap is toegankelijk via uw login op de HammerTap-website.
  • Gebruik Terapeak in plaats van HammerTap. Omdat Terapeak een volledig online service is, hebben Mac-gebruikers toegang tot de volledige versie van TeraPeak op precies dezelfde manier als Windows-gebruikers.
  • Gebruik andere onderzoekstools van eBay. Natuurlijk zijn HammerTap en Terapeak niet de enige keuzes die je hebt. Minder krachtige maar gratis opties van eBay zijn onder meer Listing Analytics, eBay Pulse en de Niche Market Finder.

Andere tools

De meeste andere tools die eBay-verkopers vaak gebruiken, zijn beschikbaar in Mac-versies of zijn eenvoudigweg online en toegankelijk vanuit elke webbrowser, wat betekent dat als je zo ver bent gekomen met je Mac, je klaar om te gaan als een op Mac gebaseerde eBay-verkoper.


Video Van De Auteur: Helinium Vakcollege

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe u een succesvol honden- of kattenvoerbedrijf start

✔ - Must-have items op een werkterrein (SOW)

✔ - Soorten verzekeringen voor verhuurders en vastgoedbeleggers


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!