Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Maak uw wedstrijdinvoeringen opvallen met deze unieke receptideeën


Denk je dat je niet getalenteerd genoeg bent om receptwedstrijden te winnen? Denk nog eens na! Met slechts een beetje sleutelen kun je heerlijke, originele recepten maken die je gezin zullen verrassen en je helpen om winnaar van de wedstrijd te worden.

Als je wilt winnen, moet je originele recepten bedenken. Niet alleen kun je de auteursrechtwet overtreden door gewoon recepten te kopiëren die door andere mensen zijn ontwikkeld. maar de meeste wedstrijden zoeken naar originaliteit in hun winnende recepten.

Je kunt echter een unieke draai aan een oude favoriet geven, of beginnen met een geliefd recept en er mee sleutelen tot je iets nieuws hebt gecreëerd. Hoe? Hier zijn een paar verschillende manieren om inspiratie te vinden om een ​​uniek recept te maken dat het waard is om wedstrijden te winnen.

 • 01

  Ontvang Recept Inspiratie van andere gerechten

  Exotische ingrediënten uit Thai Cooking

  Een leuke manier om met een origineel recept voor de wedstrijd te komen, is door een favoriet gerecht te nemen en het over te nemen in een stijl uit een andere keuken. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een grote fan bent van varkenskarbonades of stoofvlees. Hoe kon je dat recept een Chinese flair geven? Wat zou er gebeuren als je Italiaanse specerijen zou toevoegen? Kun je je een Thaise draai aan je recept voorstellen?

  Als je ideeën wilt opdoen voor het maken van een interessant fusionrecept, kijk dan eens naar de World Cuisines-sectie van AllRecipes.com. Test een paar recepten uit verschillende culturen en kijk of je kunt gebruiken wat je leert om iets te maken dat de juryleden zal verbazen.

 • 02

  Combineer ongewone smaken voor unieke recepten over de wedstrijd

  Mijn zwager maakt een fantastische kipnoedelsoep. Wat maakt het anders? Hij gebruikt er vanillesmaakstof in. Vanille is niet iets dat ik ooit zou hebben overwogen in kippensoep, maar jongen is het heerlijk!

  Als je op zoek bent naar een manier om een ​​recept te maken, probeer dan eens met een paar ongewone smaken. De resultaten kunnen vreselijk zijn, maar aan de andere kant kom je misschien precies uit wat je nodig hebt voor een unieke wedstrijdinzending.

 • 03

  Geef je recept een gezonde make-over voor een unieke wedstrijdinzending

  Veel bedrijven richten zich tegenwoordig op gezond eten, dus als u op zoek bent naar een ongewone twist die het oog van een rechter kan raken, neem dan een typisch recept en maak het vetarm, zuivelvrij, koolhydraatarm of anders gezonder.

  Als je inspiratie wilt hebben om recepten gezonder te maken, bekijk dan deze lijst met 83 gezondere voedselsubstituties van Greatist.

 • 04

  Combineer recepten om een ​​sensationeel nieuw wedstrijdintreden te creëren

  Denk aan wat je het leukste vindt aan je favoriete gerechten - de perfecte crunch van een toffee topping op een cake, de fluffy frosting op de andere, de rijke chocoladesmaak van een derde...

  Stel je nu voor wat er zou gebeuren als je die favoriete delen in één recept zou combineren? Zou het iets nieuws zijn dat de aandacht van een rechter van een receptenwedstrijd zou trekken? Waarom probeert u het niet en ontdekt u het?

 • 05

  Krijg Saucy met de Rechter van de Receptwedstrijd

  Een andere manier om een ​​origineel recept voor een wedstrijdwedstrijd te maken, is door een standaardgerecht te nemen en het op smaak te brengen met een ongewone saus. Granaatappelsaus met kip, hollandaise over warme tomaten en mozzarella, er zijn allerlei interessante ideeën die je kunt creëren door creatief te zijn met sauzen.

 • 06

  Overzie een creatieve naam niet

  De kers op de taart van welk fantastisch recept dan ook dat je bedacht hebt, is een geweldige naam voor je creatie.

  Rechters zien de naam van uw inzending voordat ze de kans krijgen om iets anders over het recept te leren. Beschouw een dwingende naam als een eerste indruk. Je hebt het nodig om net zo creatief te zijn als je kookkunsten.

  Wanneer u op zoek bent naar inspiratie voor uw recept, bedenk dan de naam waarmee u uiteindelijk uw laatste gerecht gaat geven. Probeer een gerecht te kiezen dat zich leent voor een goede woordspeling of een overdadige beschrijving. Dat zou je een voorsprong kunnen geven op je concurrentie.

 • 07

  Conclusie

  Je hoeft geen gourmetchef te zijn om receptwedstrijden te winnen. Je hoeft alleen maar de moed te hebben iets nieuws en anders te proberen en je recepten in te dienen voor de wedstrijden.

  Succes!


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Ironman - Ventum Bike Drawing Sweepstakes 2018 (verlopen)

  ✔ - Hoe het lezen van de regels u kan helpen Sweepstakes te winnen

  ✔ - Pioneering Technology Corp. - Cook Safe & Win Giveaway (verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!