Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Geld verdienen op eBay tijdens het pensioen


Veroudering is een moeilijk proces. Het lichaam verandert, gezinsveranderingen, vrienden komen en gaan en het pensioen doemt op aan de horizon. De gedachte aan pensioen kan eng zijn omdat het een nieuw hoofdstuk in je leven is en niemand ooit denkt dat ze genoeg geld hebben om met pensioen te gaan. Wat als u een langdurige ziekte heeft en een medische verzekering niet al uw uitgaven dekt? Pensioen heeft veel onbekenden, maar de financiële onbekendheid kan zorgelijk zijn. eBay kan een deel van de financiële last van pensionering helpen verlichten.

Alles wat u nodig hebt, is al in uw huis!

Een van de voordelen van verkopen op eBay is dat mensen zowat alles kopen om allerlei redenen, waaronder:

 • Collectibles om toe te voegen aan hun verzameling
 • Kleding en schoenen om te dragen
 • Kleding en schoenen voor kostuums, theater of dramaclub
 • Gebroken items om opnieuw te gebruiken
 • Vervangingsonderdelen
 • Huisdecoratie
 • Vintage en verouderde items voor decor of rekwisieten
 • Producten voor voeding, gezondheid en schoonheid, geuren en vitaminen
 • Craft benodigdheden en voltooide ambachten
 • Hulpmiddelen en hardware
 • Geschenken en nieuwe items zitten nog in de verpakking

De kans is groot dat je genoeg items bij je hebt die op eBay kunnen worden verkocht. Waarom niet leren verkopen op eBay en geld verdienen met enkele decennia van accumulatie in je huis? Dit is een van de voordelen van bijna-pensioengerechtigde leeftijd: je hebt 5-7 decennia aan items die je hebt verzameld en die op eBay kunnen worden verkocht. In plaats van bezittingen, memorabilia en rotzooi aan je volwassen kinderen te laten doorzoeken en af ​​te handelen wanneer je op hoge leeftijd bent of bent overgegaan, verkoop die items dan nu om te betalen voor reizen, een vakantie huis of wat je maar nodig hebt.

Uw junk kan waardevol zijn

Denk aan de ophoping op zolder, kelder, garage, keukenkasten en op kantoor. Meer dan waarschijnlijk heb je duizenden items die waarde hebben op eBay, je weet het gewoon niet. Oude wegenkaarten, briefkaarten, brieven, adresboeken, wenskaarten en automatische handleidingen hebben allemaal waarde op eBay. Sommige oude postkaarten die verdwenen bedrijven, bezienswaardigheden, vintage mode of oude auto's zijn honderden dollars waard op eBay.

Misschien heb je een aantal oude brieven gestuurd door iemand in het militaire overzees, uit een oude vlam of uit je vriend in een andere staat. Deze oude brieven worden beschouwd als geschiedenis en worden op eBay verkocht. Verzamelaars houden van ze omdat het handschrift mooi kan zijn, het type papier niet meer wordt gemaakt, de stempels nog steeds aan de buitenkant kunnen worden aangebracht en het poststempel interessant is. Oude handgeschreven liefdesbrieven kunnen op eBay worden verkocht voor $ 25- $ 50 per stuk.

Oude foto's zijn ook goede verkopers. Als je de pensioengerechtigde leeftijd nadert, heb je misschien dozen vol met oude foto's uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Waarom zijn deze interessant? Verzamelaars zijn dol op ze omdat ze vaak de haarstijlen, modetrends, auto's, woonaccessoires en zelfs productbrandmerken laten zien. Oude foto's kunnen worden gebruikt in woondecoraties, decoupage, het maken van grappige wenskaarten, het decor van een restaurant of motel, of zelfs interessante conversatiestukken. Net als ansichtkaarten, maken oude foto's deel uit van de geschiedenis en vertellen ze een verhaal.

eBay heeft nul opstartkosten

Je hebt echt niets nodig om een ​​eBay-bedrijf te starten. De meeste mensen hebben al een computer of zo niet, hebben toegang tot een computer in een bibliotheek. En de meeste mensen hebben een mobiele telefoon om foto's van hun items te maken. In tegenstelling tot andere thuisbedrijven is er geen kit om te kopen, begin met het aanbieden van items die te koop zijn. Hier is een nuttige video waarin wordt uitgelegd hoe u de waarde van een item op eBay kunt onderzoeken. Begin thuis door je huiskamer te werken en ontdek welke schatten je in je eigen huis hebt, nu, die op eBay te koop zal zijn.

Een eBay-bedrijf kan actief zijn of zijn ingesteld op vakantiemodus

Als je met pensioen gaat, is eBay perfect. Je kunt je winkel in de vakantiemodus instellen zodat er niets wordt verkocht als je weg bent. Of u kunt uw verwerkingstijd verhogen tot wat u maar nodig hebt en bestellingen verzenden wanneer u terugkeert. Het verlengen van de verwerkingstijd is de aangewezen methode, omdat u geld verdient terwijl u van een vakantie geniet! Wanneer u bestellingen ontvangt, kunt u uw klanten eraan herinneren dat u weg bent tot een specifieke datum en dat uw artikel tot die tijd niet wordt verzonden. Als de koper verzoekt om te annuleren, doet dit geen afbreuk aan de statistieken van uw verkoper.

eBay tijdens het pensioen is een win-win

Als je een eBay-bedrijf hebt tijdens je pensioen, wint iedereen. Je kunt je huis beetje bij beetje inkrimpen en opruimen, en het zal geen overweldigend proces voor je zijn als je ouder bent, of als je volwassen kinderen de taak moeten afhandelen. Je items gaan naar diegenen die ze willen, verzamelaars of vintage enthousiastelingen die blij zijn om ze te hebben. Laten we eerlijk zijn, de Gen X-generatie wil niet echt dat hun ouders oude rotzooi zijn. Ten slotte heb je geld op de bank om alles wat je nodig hebt te financieren zonder krediet of leningen te gebruiken.

Je huis is echt vol schatten - begin te graven en zie wat je vindt!


Video Van De Auteur: "Ik Ben 35 Jaar Ondernemer Maar Heb Geen Pensioenopbouw..."

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe een Home-Based Cottage Food Business te starten

✔ - Een maandelijks geschenkprogramma voor uw non-profitorganisatie maken

✔ - HACCP-voedselveiligheidstips voor restaurantkeukens


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!