Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Beheer uw eBay-boekhouding met geïntegreerde software


Boekhouding, boekhouding en belastingen zijn vaak enkele van de grootste bugaboes voor eigenaren van kleine bedrijven. Vaak zijn degenen die net beginnen met online verkopende bedrijven, overweldigd door het vooruitzicht boeken te houden en geld te beheren op dit niveau, uit angst dat ze ofwel een boekhoudkundige graad of een dure accountant nodig hebben om hen op de hoogte te houden.

Hoewel een accountant nooit een slecht idee is (zolang de accountant een goede is), kunnen veel kleine verkopende bedrijven hulpprogramma's gebruiken die direct beschikbaar zijn. Veel van deze accountingtools gaan aanzienlijk ver van het automatiseren of op zijn minst aanzienlijk vereenvoudigen van uw boekhoudtaken als een eBay-verkoper - en ze zijn voor het grootste deel ook behoorlijk goedkoop! Hier zijn enkele van de meest populaire tools bij kleine eBay-verkopers.

eBay Boekhoud- en Boekhoudhulpmiddelen

In de boekhoud- en boekhoudruimte zijn er verschillende online producten die worden beschouwd als geweldige go-to's voor kleine eBay-verkopers die niet geïnteresseerd zijn om de ins en outs te leren van serieuzere (en dure) boekhoudpakketten en / of huur een echte boekhouder:

  • GoDaddy Online boekhouden (voorheen Outright):Online boekhouden is waarschijnlijk de meest populaire en gemakkelijkst te gebruiken van de eBay- en PayPal-geïntegreerde boekhoudplatformen. Het basispakket is beschikbaar voor een goedkope maandelijkse vergoeding en het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken: registreer je gewoon, beantwoord een paar vragen en het programma doet de rest, en integreer automatisch met eBay, PayPal en je bankrekeningen om uitgaven, omzet en winst bij te houden., verlies, uw beste klanten, benodigde belastingformulieren (en de gegevens om daarop in te gaan) en andere gebruikelijke boekhoudbehoeften voor kleine bedrijven.

  • Intuit Quickbooks Plus voor eCommerce:Net als online boekhouden kunnen Intuit Quickbooks voor e-commerce rechtstreeks worden geïntegreerd met uw eBay-verkopersaccount via hun eCommerce Cloud (ECC) tool. Ze bieden een gratis proefversie van 30 dagen van alle niveaus van de software, van standaard tot premium, voordat ze worden verrekend in een maandelijks abonnementsgeld.

Naast de boekhoudsoftware van GoDaddy en Intuit zijn er een aantal andere online en offline boekhoudsoftwarepakketten die zijn ontworpen voor en die een beroep doen op eigenaren van kleine bedrijven, waaronder Freshbooks, Xero, Zoho, Kashoo, WorkingPoint en Sage One. Verken al uw opties om ervoor te zorgen dat u het product kiest dat het beste werkt voor u en uw kleine onderneming.

Belastingvoorbereiding voor eBay-verkopers

De meeste kleine verkopers willen graag wat hulp bij hun eBay-belasting zonder een dure belastingadviseur in dienst te hoeven nemen of zelf accountant te worden. Sommige boekhoudplatforms hebben functies waarmee u uw belastingen kunt betalen, maar de meeste zijn geen gespecialiseerde platforms voor belastingaangifte en kunnen u veel werk overlaten om zelf te doen.

De meeste van de populaire platforms voor elektronische belastingvoorbereiding ondersteunen ook kleine bedrijven en aanverwante taken voor belastingaangifte (voor eenmanszaken) of hebben alternatieve versies (voor bedrijven, partnerschappen en andere organisatiestructuren van bedrijven) die deze taken uitvoeren. Hier zijn een paar opties om te overwegen:

  • Intuit TurboTax:Enige eigenaren zullen merken dat de reguliere versie van TurboTax genoeg is om ze door het belastingseizoen heen te krijgen. Bedrijven die op andere manieren zijn georganiseerd, kunnen de kleine bedrijfsversie van het product gebruiken.
  • TaxAct:De standaardversie bevat alles wat u nodig hebt voor eenmanszaken, terwijl de zakelijke versies geschikt zijn voor bedrijven met complexere bedrijfsstructuren.
  • H & R Block:H & R Block biedt versies van hun belastingsoftware die specifiek is toegesneden op eigenaren van kleine bedrijven en aanverwant papierwerk, voor degenen die zich meer op hun gemak voelen bij het gebruik van een bereidingsmachine die in de wereld van de belastingvoorbereiding aanwezig is.

Maak het gemakkelijk voor jezelf

Ongeacht welk accountantplatform of belastingvoorbereidingsplatform dat u als een klein bedrijf gebruikt, beseft dat u het waarschijnlijk niet "op de harde manier" hoeft te doen: dat u overdag op eBay verkoopt en verwoed probeert om de boekhouding te leren en uw boeken 's nachts te beheren. Als u al het werk alleen en / of met de hand doet, verliest u mogelijk onnodig veel waardevolle tijd die u anders zou kunnen besteden aan het laten groeien van uw bedrijf.


Video Van De Auteur: Dé Magento & Exact Online Boekhouden koppeling | Webshop Connector

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Meer informatie over werken als freelance-editor

✔ - Een Construction Management-bedrijf starten

✔ - De missie en geschiedenis van Dell-computers


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!