Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Medical Billing Business - Marketing

Waarom is de marketing van medische facturering zo moeilijk?


Eenvoudig. De meeste mensen die een thuisgebaseerde medische factureringsactiviteit starten, komen niet uit een marketing- of verkoopachtergrond. Laten we nog meer echt worden, zullen we? Zelfs degenen die weten hoe ze moeten worden verhandeld of verkocht, vinden dat niet leuk en FEAR is de belangrijkste reden!

Kan ik een bedrijf inhuren om mijn medische factureringsactiviteiten voor mij op de markt te brengen?

Ha! Ik wed dat als je op dit moment op zoek gaat naar je favoriete zoekmachine voor marketingbedrijven, het duizenden resultaten oplevert, maar je zult snel merken dat er slechts een handvol bedrijven op nationaal niveau zijn die beweren dat ze medische factureringsbedrijven zullen verkopen.

Ik vertel u echter op dit moment dat u ze niet kunt veroorloven voor een opstartbudget voor medische facturering en zelfs als u het geld wel had, bieden deze bedrijven GEEN garantie dat zij afspraken kunnen maken of een medisch dossier kunnen indienen. factureringsservices voor u.

Wat deze marketingkantoren wel garanderen, is dat ze een overeengekomen hoeveelheid potentiële klanten (geïnteresseerd of niet) over uw medische factureringsactiviteiten zullen bereiken en zij zullen u rapporten geven met wie zij spraken, wanneer zij spraken, wat de uitkomst was en eventuele andere juwelen van informatie die ze hebben geleerd tijdens het spreken met de klant. Maak je een grapje?

Het kost me ongeveer 5 - 7 minuten om exact hetzelfde te doen met een telefoonboek, dus waarom zou ik zuurverdiende centen uitgeven, terwijl iemand het voor mij doet tegen astronomische prijzen?

Tijd om weer echt te worden! Het in de handel brengen van medische factureringsdiensten is een geleerd proces dat je voor het eerst tegenkomt in boeken, vervolgens wat je hebt geleerd in de praktijk brengen en vervolgens uitbreiden met wat je hebt geleerd door constante herhaling.

Hoe leer ik een nieuwe, op thuis gebaseerde medische factureringsactiviteit op de markt te brengen?

In de loop van de jaren heb ik in totaal vier boeken op de markt gezien die u laten zien hoe u uw thuisgebaseerde medische factureringsactiviteiten op de markt kunt brengen, maar ik moet met u op de hoogte zijn. Ze zijn allemaal slecht! Niet omdat ze slecht geschreven waren, maar omdat de auteurs de kat echt niet uit de tas wilden laten gaan, dus sloegen ze de stuipen op het lijf door het verstrekken van verouderde informatie.

Marketing en verkoop zijn voor altijd veranderende beesten en wat voor de ene markt werkt, is misschien niet voor de andere. Gezondheidszorg is een ander beest dat van maand tot maand en van kwart tot kwartaal verandert. U moet dus afstemmen op de behoeften van uw potentiële klanten en op de manier waarop de markt hen beïnvloedt, zodat u hen kunt verleiden om naar u te luisteren via de telefoon, uw folders en brochures kunt lezen en u kunt overnemen van de andere medische factureringsbedrijven die worden vermeld in het telefoonboek, enz.

Ik weet precies waar je doorheen gaat omdat ik en alle medische factureringszaken die ik ken, je pijn hebben meegemaakt en meegemaakt! Gelukkig is er vandaag hulp, dankzij een handvol medische factureringsorganisaties. Ik vertel mensen de hele tijd dat ze door lid te worden van ten minste één organisatie voor medische facturering worden blootgesteld aan alle marketingadviezen die ze voor hun bedrijf kunnen afhandelen.

Er gaat niets boven het omgaan met mensen met dezelfde geest die begrijpen waar je bent, weten waar je heen moet en die bereid zijn om je te helpen daar te komen met de minste hoeveelheid stress en kosten. U krijgt dat alleen door lid te worden van een medische factureringsorganisatie, dus schrijf u vandaag nog in voor meer informatie over het vermarkten van uw medische factuuractiviteiten!

Dit artikel maakt deel uit van de Medische factureringsgids


Video Van De Auteur: Medical Billing Company Market Overview: Kareo Success Summit

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De beste visitekaarthouder van 2019

✔ - De sectie Marketing & verkoopstrategieën van uw bedrijfsplan schrijven

✔ - De ultieme gids voor LinkedIn voor thuiswerk


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!