Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Maak kennis met Natalie Bostelman, Million Dollar Winner en PCH Ambassador


Niet veel mensen hebben een miljoen dollar gewonnen. Niet veel mensen hebben ook een miljoen dollar weggegeven, maar sweepstakes-expert Sandra Grauschopf had het genoegen Natalie Bostelman te interviewen, een van de weinige mensen die beide heeft gedaan.

Natalie Bostelman won een miljoen dollar SuperPrize van PCH.com in 2008. De PCH SuperPrize Giveaway is een doorlopende sweepstake die regelmatig prijzen van een miljoen dollar of meer uitreikt.

Er zijn veel verschillende manieren om deel te nemen, waaronder het spelen van games, het indienen van een deelnameformulier via de PCH-website en andere toegangsmethoden.

Natalie's winnende inzending vond plaats via PCH Search and Win, wat nieuwkomers de kans geeft om de miljoenen dollars prijzen van Publishers Clearing House te winnen, evenals kleinere prijzen, alleen voor het zoeken op internet.

Twee jaar na haar grote overwinning, werd ze een PCH "Goodwill Ambassador" om haar ervaringen met het publiek te delen. Ze sloot zich aan bij de PCH Prize Patrol om een ​​prijs van een miljoen dollar toe te kennen aan gelukkige winnaar Marilyn Ragin.

Dit is wat ze te zeggen had over haar ervaring. Als je zelf een SuperPrize wint, kunnen deze tips van pas komen!

Maak kennis met PCH SuperPrize-winnaar Natalie Bostelman:

In 2008 werkte Natalie Bostelman vier verschillende banen om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze betrad de SuperPrize-weggeefactie van PCH in haar vrije tijd, voornamelijk voor spoedeisende hulp. Ze dagdroomde over het winnen van een enorme jackpot, maar ze geloofde niet echt dat haar inzending zou worden gekozen uit de miljoenen andere mensen die binnenkomen.

Sandra: Hoe kwam je erachter dat je een SuperPrize-winnaar was van een miljoen dollar?

Natalie: ik kreeg een brief per dag voordat ik zei dat ik minstens $ 1.000 had gewonnen van Publishers Clearing House. Dus vertelde ik mijn schoonzus dat ik duizend dollar had gewonnen en ze zei: "Oh, is dat niet grappig, je zult waarschijnlijk de miljoen dollar winnen.

Zou dat niet grappig zijn? "Toen nodigde ze me de volgende nacht uit voor pizza. Nadat Publishers Clearing House me op het werk verraste, belde ze op en vroeg:" Wil je nog steeds pizza als avondeten? "Ze dacht dat ik misschien ik wil nu kaviaar, maar nee, ik wilde nog steeds pizza!

Hoe het is om erachter te komen dat u een winnaar van miljoenen dollars PCH bent

Sandra: Dus hoe kwam de PCH Prize Patrol met het grote nieuws dat jij een SuperPrize-winnaar was?

Natalie: toen we de miljoen dollar SuperPrize aan Marilyn Ragin toekenden, was ik niet thuis, dus PCH traceerde me op internet. Ze hebben geleerd waar ik werkte op mijn MySpace-pagina en belden me omdat ze beweerden dat ze van UPS waren en dat ze een pakket hadden om aan mij te bezorgen.

Ik was een beetje achterdochtig omdat ik de brief van Publishers Clearing House had ontvangen, maar ik probeerde niet te enthousiast te worden. Mijn maag was al aan het rondzwaaien.

Dus ze kwamen naar mijn bedrijf en verrasten me met de grote cheque, de champagne, de bloemen en de ballonnen. Ik viel op de grond en schreeuwde als een dwaas. Als je een miljoen dollar hebt gewonnen, zou je hetzelfde doen!

Overigens kun je een video van Natalie's overwinning bekijken op YouTube.

Dit was niet de eerste gelukswinst van Natalie!

Sandra: heb je sweepstakes ingevoerd voordat je PCH Search en Win begon te gebruiken?

Natalie: zo nu en dan zou ik sweepstakes zien en ze binnengaan. Mijn familie won een Volkswagen Beetle in een loterij op de middelbare school en ik won een reis naar New York om MTV VJ's te ontmoeten in een droomrecord voor Monster.com.

Was het winnen van een miljoen dollar een positieve ervaring voor jou?

Sandra: af en toe hoor je verhalen over mensen die de loterij winnen en dan slechter af zijn dan eerst. Waren er onverwachte complicaties na het winnen van een miljoen dollar bij PCH.com?

Natalie: Over het algemeen was het een heel positieve ervaring en niemand kwam uit het houtwerk om te zeggen dat ik ze geld schuldig was of zo. Ik had wel iemand die belde om te vragen of ik haar geld kon lenen, maar over het algemeen ging het perfect. We konden wat schulden afbetalen, ons droomhuis bouwen en wat investeren en sparen. Het was echt een mooie meevaller.

Natalie Bostelman werd de eerste PCH.com goodwill ambassadeur

Sandra: Hoe ben je een PCH-goodwill-ambassadeur geworden en wat betekent dat precies?

Natalie: Nou, Uitgevers Clearing House leken te genieten van mijn persoonlijkheid en hoe ik het geweldig vond om iedereen over mijn winnende ervaringen te vertellen. Bovendien denk ik dat ik de eerste persoon ben die een SuperPrize wint van PCH Search and Win. Dus benaderden ze me en zeiden dat ze zouden willen dat ik hun online sweepstakes zou promoten door op Facebook te plaatsen, wat te bloggen en een aantal van de winnende cheques uit te delen.

We hopen dat ik meer mensen kan laten zien dat winnen echt kan gebeuren. We hebben zojuist een cheque van $ 10.000 uitgereikt aan iemand die al twintig jaar meedoet. Ze kon niet geloven dat ze eindelijk had gewonnen.

Natalie ontving een prijs van $ 1 miljoen met de prijzenpatrouille op 25/2/2010

Sandra: Kun je me vertellen hoe je dag met de PCH Prize Patrol was?

Natalie: We waren laat in Miami vanwege stormen. Dus we waren allemaal van plan om elkaar te ontmoeten en te praten, maar ik kwam niet eens binnen tot 12.30 uur 's nachts, en we zouden om half negen' s morgens op weg zijn! 'S Morgens ontmoetten we onze crew: een fotograaf, de nieuwsploegen die ons wilden volgen, en het team van TLC's Ik heb de loterij gewonnen was er om het verhaal te behandelen.

We zijn snel door het huis van de winnaar gereden, gewoon om te zien of er iemand thuis was. We zagen dat er een auto was, en we verrasten de echtgenoot van Marilyn, die een taart met zoete aardappelen bakte. Ik had wat van die zoete aardappeltaart later, het was heerlijk! Hij vertelde ons dat Marilyn er niet was, dat ze een naaiklas bijwoonde in haar kerk. Dus kleedde hij zich snel aan en sprong in een van onze auto's en stuurde ons naar de kerk.

Ze hadden een lunch, dus liepen we naar binnen met de camera's, de bloemen, de grote controle en alles, en iedereen staarde ons aan als: "Wat is er aan de hand?" We zeiden dat we naar Marilyn op zoek waren en Marilyn sprong op haar stoel met haar armen opengesperd en keek naar de hemel als: "Dank u, dank u, dank u!" Ze was zo blij. Ze begon te scheuren, ik begon te verscheuren. Ze was gewoon zo geweldig.

Het was heel leuk om iedereen te ontmoeten die bij haar was. Haar kerk is een groot deel van haar leven. Ze stelde ons voor aan de naai-groep van haar ouderen, wat leuk was omdat ik het leuk vond om te naaien. Je kon vertellen dat ze echt van haar gemeenschap hield, dus het was geweldig om een ​​prijs toe te kennen aan zo'n geweldige vrouw.

Daarna moesten we naar het vliegveld gaan om naar Columbus, Ohio te gaan om de volgende dag een prijs van $ 10.000 aan een andere winnaar te geven. Ik mocht niet eens naar het strand gaan, maar het was geweldig om een ​​prijs toe te kennen aan iemand uit mijn eigen land.

Natalie Bostelman's advies voor andere grote winnaars

Sandra: Heb je nog tips voor andere grote winnaars over het omgaan met de schok van het winnen van zo'n grote prijs?

Natalie: Ik zei tegen Marilyn Ragin dat ze wat tijd vrij moest nemen om uit te rusten en bij haar familie te zijn. En ik zei haar dat ze misschien haar telefoontjes wilde screenen. Bijna allemaal zullen ze goed nieuws en gefeliciteerd zijn, maar dat is veel om in de eerste twee dagen mee om te gaan.

Sandra: Heel erg bedankt aan Natalie Bostelman voor het nemen van de tijd om mijn vragen over haar overwinningen en haar ervaringen met de PCH Prize Patrol te beantwoorden!


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - USA Network - Temptation Island Tropical Getaway Sweepstakes

✔ - Golden Corral - Gratis Golden Corral voor een jaar Sweepstakes (verlopen)

✔ - Sandalen Resorts - Sandalen en stranden Q1 Sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!