Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Methoden voor het volgen van uw marketingcampagne


Tracking is cruciaal voor elke marketingcampagne; als u niet volgt, verkoopt u niet. We worden vaak gevraagd hoe offline campagnes zoals tijdschriftadvertenties, krantenadvertenties, maar ook radio- en televisiecommercials online kunnen worden bijgehouden.

Het is een geweldige vraag en een die we graag helpen, omdat het uiteindelijk bedrijven helpt geld te besparen.

Waarom het volgen van uw marketing essentieel is

Het maakt niet uit of u een nieuw product of een nieuwe service start of dat u een gevestigd bedrijf bent, bij het volgen ziet u welke marketingvoertuigen werken en welke niet. Het zal u helpen bij het evalueren van uw marketinginspanningen en bij het besteden van uw marketingbudget. Door offline marketinginspanningen te volgen, kunt u op de lange termijn beginnen met het creëren van een meer kosteneffectieve marketingcampagne die u de gewenste resultaten oplevert zonder geld te verspillen.

Genoeg van het waarom, laten we beginnen aan het hoe.

Hoe print en Direct Mail Marketing online te volgen

Bij het maken van print- of direct-mailmarketingstukken die u wilt bijhouden wanneer de potentiële klant uw website bezoekt om meer informatie te verkrijgen. De beste manier om dit te doen is om aangewezen domeinen te hebben. U kunt de aangewezen domeinen gebruiken om bezoekers bij te houden met behulp van de logbestanden. Het is cruciaal om afzonderlijke bestemmingspagina's op elk domein te hebben. Ze kunnen er echter hetzelfde uitzien; ze moeten zich gewoon op het domein bevinden om nauwkeurige volgresultaten te krijgen. Met andere woorden, het zou er als volgt uitzien:

Tijdschriftadvertentie 1 - Trackingdomein - //TheYourCompany.com

Tijdschriftadvertentie 2 - Volgdomein - //YourCompanyOnline.com

Direct mail stuk 1 - Trackingdomein - //VisitYourCompany.com

Zoals je kunt zien heeft elk stuk een unieke URL. Sommigen van jullie zullen vragen stellen over branding, dus laten we doorgaan en dat uit de weg ruimen. Uw advertentie moet dat visuele beeld van uw merk maken en u gebruikt nog steeds "uw bedrijfsnaam" als een deel van de URL, maar ons doel is hier meer over tracking dan branding.

U hoeft geen afzonderlijke sites voor elk domein te hebben, alleen afzonderlijke bestemmingspagina's. U kunt subpagina's gebruiken om de bezoeker naar uw 'hoofd'-site te leiden.

Hoe nauwkeurig is dit type tracking? Het is niet 100%, maar is de eenvoudigste manier om uw offline advertenties te volgen om te zien wat werkt. Iemand kan bijvoorbeeld uw merk zien en typen op //uwbedrijf.com en terechtkomen op uw hoofdsite. Het zou een fout veroorzaken bij het volgen van de effectiviteit van die advertentie. Realiseer je dat er ruimte is voor fouten.

Marketinginspanningen traceren met behulp van gespreksregistratie

Laten we het nu hebben over het bijhouden van telefoongesprekken die worden gegenereerd op basis van uw advertenties.

De beste manier om de effectiviteit van uw advertenties bij te houden en het "bel-in" -volume te meten, is om gespreksregistratie te gebruiken. U kunt oproeptracering gebruiken om uw kosten per verkoop en kosten per oproep te bepalen. Het kan helpen bij het bepalen welke marketingcampagnes het meest effectief zijn. Elke advertentie moet een specifiek telefoonnummer hebben. U kunt deze informatie gebruiken om te zien welke advertenties werken en welke niet. Call Tracking kan worden gebruikt in radiocommercials, tv-commercials, direct mail en gedrukte advertenties.

Er zijn veel bedrijven die oplossingen voor het bijhouden van gesprekken bieden en u kunt ook contact opnemen met uw huidige telefoonbedrijf om te zien of dat iets is dat zij aanbieden. Het is belangrijk dat u een rapport ontvangt waarin inkomende oproepen worden weergegeven in een gespecificeerd rapport waarin wordt weergegeven welk nummer is gebeld en hoe laat dat nummer is gebeld en in welke regio de oproep is binnengekomen als u nationale marketing doet.

Het volgen en bewaken van uw marketinginspanningen en advertenties zal u helpen bij het toewijzen van uw marketingbudget aan marketingcampagnes waarvan u weet dat ze werken. Er is niets verwoestends aan een bedrijf dan geld uitgeven aan een advertentie die geen of weinig resultaten oplevert. Door je offline marketinginspanningen te volgen, kun je de kennis krijgen die je nodig hebt om te weten wat wel en wat niet werkte. Het resultaat is een nauwkeurige meting van wat marketinginspanningen effectief waren en niet langer afhankelijk zijn van onnauwkeurig gissen om te bepalen waar u uw marketingbudget besteedt.


Video Van De Auteur: Analytics & Conversie: Interne en Externe links meten als gebeurtenis in Google Analytics

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat is een joint venture en hoe werkt het?

✔ - Bruto-ontvangsten belastingen

✔ - Small Business Guide to Manufacturing


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!