Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

NASCAR - Ford Hall of Fans-wedstrijd (verlopen)


Opmerking: deze sweepstakes zijn verlopen, maar je kunt veel sweepstakes vinden met vergelijkbare prijzen op de Car Sweepstakes List.

Omschrijving:

Als je denkt dat je een all-star NASCAR-fan bent, maak dan een foto en kort essay of een video waarin je beschrijft waarom je de Ford Hall of Fans-wedstrijd van NASCAR binnenstapt. Zes finalisten ontvangen een reis naar een NASCAR-race om te strijden voor de kans om een ​​van de twee prijzen van $ 55.000 te winnen, inclusief een nieuwe auto en een andere reis.

Deze sweepstakes is verlopen.

Sweepstakes Links:

  • Inkoopformulier sweepstakes: //nascar.com/ford
  • Sweepstakes-regels: //nascar-hof.exposuremarketing.com/rules#contest
  • Sweepstakes-homepage: //nascar.com

Categorie:

Auto Sweepstakes, Creatieve Wedstrijden, NASCAR Sweepstakes, Fotografie Wedstrijden, US Vacation Sweepstakes, Mega Sweepstakes, One Entry Sweepstakes

In aanmerking te komen:

VS, 21+

Begin datum:

18 februari 2018

Einddatum:

11 november 2018 om 23:59 uur ET

Entry frequentie:

Eén keer per persoon / e-mail

Sweepstakes-prijzen:

Grote prijzen (2): een voertuig van 2018 Ford ter waarde van maximaal $ 50.000 en een reis voor twee naar NASCAR Fan Appreciation Week 2019 in de NASCAR Hall of Fame in Uptown Charlotte, NC. (ARV: $ 55.500)

Finalistenprijzen (6): een reis voor twee personen naar het Ford Championship Weekend op Homestead-Miami Speedway in Florida om te strijden om de hoofdprijs. De prijs omvat vliegtickets, hotel, grondtransport, kaartjes voor de Ford EcoBoost 400 race en een cadeaubon van $ 750.

(ARV: $ 6.500)

Aanvullende opmerkingen:

Om deel te nemen, dient u een video of een foto van uzelf in, samen met een bijschrift dat de volgende vragen beantwoordt:

  • Waarom ben jij de grootste NASCAR-fan en verdien het je te worden ingewijd als een inauguratie lid van de Ford Hall of Fans
  • Waarom hou je van NASCAR?
  • Wat onderscheidt u van andere NASCAR-fans?
Je kunt je video online indienen via sociale media of persoonlijk bij deelnemende evenementen.

16 semi-finalisten worden geselecteerd op basis van creativiteit (50%), meeslepend verhaal (25%) en originaliteit (25%).

Zes finalisten worden geselecteerd uit de semi-finalisten door openbare stemming. De finalisten strijden tegen elkaar om de hoofdprijs te winnen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Sandalen Resorts - Sandalen en stranden Q1 Sweepstakes

✔ - 3 Eenvoudige manieren om stemmen op Facebook te krijgen en wedstrijden te winnen

✔ - Newport - Payday Deal 21 Sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!