Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Natuurlijke nootboter en chocoladeverspreiding


Michele Ferrero bouwde een fortuin voor het voeden van generaties Italianen, en uiteindelijk chocolade- en notenliefhebbers over de hele wereld, zijn uitvinding van Nutella chocolade hazelnootpasta en Ferrero Rocher pralines (een andere chocolade hazelnoot geniale beweging) naast vele andere zoetigheden.

Eindelijk, hier in Amerika, gebruiken voedingsondernemers ons eigen ruime aanbod van amandelen (ongeveer 95% van het wereldwijde aanbod in Californië) en hazelnoten uit Oregon. Om nog maar te zwijgen over een groeiende vraag naar pinda's.

 • 01

  Ronduit Decadent Natural Chocolate Nut spreidt voor crêpes en meer

  Blootsvoets chocolade spreidt zich uit

  Jarenlang heeft de markt (en ik) gehunkerd naar een eenvoudige, natuurlijke chocolade notenboter.

  De marker loopt nu over van natuurlijke chocoladepasta's van de ultracrème Blootsvoets en chocolade wiens producten echt overtreffend zijn. Bekijk ook deze goede, schone ingrediëntenlijst:

  • Organic Cane Sugar - Fair Trade gecertificeerd
  • Amandelen en hazelnoten (momenteel niet biologisch, vanwege de kosten)
  • Palm Fruit Oil - RSPO 100% gesegregeerde gecertificeerde duurzame palmfruitolie. Het wordt niet gehydrogeneerd of met oplosmiddel geëxtraheerd.
  • Verdroogde kokosnoot - We gebruiken echte kokosnoten (geen kokossmaak). Onze kokosnoot is sulfietvrij. Gedroogd betekent eenvoudigweg uitgedroogd.
  • Biologisch cacaopoeder - Fair Trade gecertificeerd
  • Organische zonnebloemolie - Expeller Pressed
  • Biologische melkpoeder - rBGH en rBST gratis
  • Organische vanille - gecertificeerd voor Fair Trade
  • Zonnebloem Lecithine - Een natuurlijke emulgator die we de voorkeur geven als alternatief voor de meer algemeen gebruikte sojalecithine.
  • Zeezout - Frans Zeezout

  NuttZo maakt een lijn van knapperige en zachte seedy-notenboter en een Nutella-alternatieve mix van 70% donkere chocolade.

  Ik hou ervan hoe de oprichting van NuttZo aansluit bij een sociale missie: de oprichter ontwikkelde de notenboter voor haar geadopteerde Oekraïense kind. Nu doneert het bedrijf geld aan non-profitorganisaties die wezen in Oekraïne helpen.

  Justin's Chocolate Hazelnootboter vermengt hazelnoten en amandelen met zoetstoffen, samen met palmfruitolie en cacaoboter voor een romige, bevredigende maar toch niet te zoete ervaring.

  Wild Friends uit Oregon maakt een heerlijke nootvrije Chocolate Sunflower Butter in potten en single-serve-verpakkingen.

  Er zijn zelfs nootvrije chocolade sojaboter en gearomatiseerde spreads, voor eters die soja boven zaden prefereren.

 • 02

  Verslavende natuurlijke zoete noten Butters

  Justins eerste kwam in mijn leven in een bakkerij in Oregon die Justin Gold's single-serve amandelboter-squeeze-packs bovenop de bakkerijcase bevatte als onmiddellijke bevrediging voor kopers van broodjes.

  Sinds deze ontdekking in 2007, toen Justin nog steeds grotendeels op een Boulder, Colorado boerenmarkt verkocht, heeft het bedrijf een lange weg afgelegd. Je kunt geen Whole Foods notenboterpad binnenlopen zonder dat de gedurfde, aantrekkelijke branding naar je uit springt in 16 oz. potten samen met 1.15 oz. knijpverpakkingen die handige on-to-go-eiwitten leveren (zowel voor liefhebbers van pindakaas en amandelboters) als opties met gedeeltelijke controle.

  Winsttip: De single-serve-packs veranderen items die vaak niet vaak worden gebruikt in snacks met een hogere marge.

  Barney Butter combineert squeeze packs en potten in de productmix die varieert van notenboter tot glutenvrije melanges, waaronder Vanilla Espresso-yum. Gestart door een moeder uit Fresno, Californië, heeft Barney Butter een "lokaal" voordeel, gelegen in het midden van de belangrijkste amandelgroeiende regio ter wereld. Ze produceren in een pinda-vrije faciliteit, goede gemoedsrust voor mensen met allergieën.

 • 03

  Healthful Nut - Seed - Superfood spreads - Everything But the Junk

  Vanaf 2013 kwamen er verschillende merken notenboters op de markt, die een nog voedzamere spread met texturen beloofden dankzij toegevoegde zaden.

  Superfood ontmoet notenboter bij KOLAT, een lijn van spreads, een voedingsdeskundige bedacht gemaakt van gedroogd fruit, noten, kruiden en andere magische vetten en voedingsstoffen. Ja, ze zijn gevestigd in Colorado.

  Yummy boter vermengt zaden, hennep en goji in hun "World Changing" notenboter. Ze hebben een aantal innovatieve verpakkingen bedacht, zoals hun GO-Anywhere-tasje met een plastic onderdeel, de technische naam voor een uitloop. Ik zie energie aanvullen met deze dingen tijdens een lange fietstocht.

  Plus, Yummy boter zegt dat ze bij elke aankoop een kind in nood voeden.

  Wild Friends maakt gebruik van een notenvrije, duidelijk voldoende grote markt om ze in Costco-winkels te laten landen. De kinderen kunnen hun SB & J-broodjes zelfs op scholen met peanut-verboden gebruiken. Phew!

 • 04

  Kleine batch, handgemaakt noten Butters - een maaltijd op een lepel

  Je kunt een houten lepel niet slingeren zonder een handgemaakt notenboterbedrijf te zijn. In het hele land, en tegenover Kickstarter en boerenmarkten, vinden we makers van heerlijke spreads die vaak het volgende gemeen hebben:

  • Super coole branding
  • Boter met noten gemalen in eigen huis en vervolgens gemengd met kruiden en andere gemalen stukjes (cacao, gember, enz.)
  • Glazen potten
  • Innovatieve smaken op het hartige / zoete / pittige rijk met een Zuidoost-Aziatische en Indiaas geïnspireerde neiging

  Big Spoon Roasters biedt honing uit North Carolina en pecannoten in zijn heerlijke notenboter.
  Ik zou Eliot's Adult Nut Butters met een grote lepel kunnen eten. Vet en hartige smaken passen in 2015 gezondheid + etnische voedingstrends. Duik in Thai en Garam Masala in deze Portland, Oregon notenboter.

 • Welke smaak is uw notenboter?

  De markt ziet er misschien verzadigd uit, maar er lijkt voldoende gelegenheid te zijn voor nieuwe notenboteraroma's en nieuwe merken, gezien het feit dat elk soort notenpaar zo goed eet met zoveel smaken en de trends in eiwitgebruik op basis van planten en voedsel dat doordrenkt is met etnische en interessante smaken.
  Een woord van waarschuwing: als de groei van amandelmelk en de vraag naar noten groeit, kunnen de prijzen stijgen. Houd zowel vraag en aanbod als weerpatronen bij.

  Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Vereisten voor het openen van een McDonalds-restaurant

  ✔ - Hoe de beveiliging van huurwoningen te vergroten

  ✔ - Paralegals Gone Wild


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!