Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kosteloze manieren om beïnvloeders in uw branche te vinden


Ik twijfel er niet aan dat je het afgelopen jaar hebt gehoord dat de term 'influencer' veel online gebruikt heeft en misschien is het zelfs offline gekropen. Wat is een influencer?

Beïnvloedende factoren kunnen bloggers, journalisten, brancheanalisten en zelfs consultants zijn. Ze hebben een sterke aanhang en worden vaak gebruikt om de geloofwaardigheid van verschillende bedrijven op te bouwen. Denk aan een Oprah Winfrey of Beyonce als het op mode aankomt, de meesten zouden deze twee als celebrity influencers beschouwen. Er is echter nog een ander genre van beïnvloeders. Deze beïnvloeders zijn uw gewone mensen die een online volgsysteem hebben gecreëerd in een specifieke branche met consumenten die dat belang gemeen hebben.

Het gebruik van een influencer met een sterke aanhang kan u helpen bij het vermarkten van uw product, vaak door een goedkeuringszegel of een gunstige beoordeling te krijgen, zou u hoogstwaarschijnlijk een boost in de verkoop zien.

Klinkt fantastisch, toch? Het is, wanneer goed gedaan. Het probleem dat de meeste bedrijven hebben, is het vinden van beïnvloeders in hun eigen sector. Dat is de grote uitdaging als het gaat om influencer marketing, maar ik zal proberen te helpen.

Er zijn veel gratis tools die u kunt gebruiken om influencers in uw branche te vinden, maar u zult uw tijd moeten investeren. Als je wilt, moet de volgende lijst je op zijn minst laten beginnen met het identificeren van beïnvloeders in jouw branche.

Twellow - Twellow is een database van Twitter-gebruikers die ze categoriseert op onderwerp. U kunt de zoekfunctie gebruiken om dieper in te gaan op zoek naar exacte onderwerpen. Gebruikers worden gerangschikt op aantal volgers, dus het algoritme is vrij eenvoudig, maar het kan enige tijd duren voordat een juiste lijst van beïnvloeders is gevonden die niet afhankelijk is van een bepaald aantal volgers. De investering van tijd is het proberen waard.

Klout- Klout had vroeger een slechte reputatie, maar het begint te herstellen. Ik moet toegeven dat ik het erg nuttig vond om beïnvloeders te vinden in mijn eigen branche. Het enige dat u hoeft te doen, is uw sociale media-account verbinden met Klout en onmiddellijk kunt u beginnen met het zoeken naar influencers om contact te leggen.

FollowTheHashTag- FollowTheHashTag maakt het vinden van influencers eenvoudig door simpelweg een hashtag in te typen die voor u van belang is. U selecteert het trefwoord dat u wilt doorzoeken en binnen de seconde krijgt u de beste 10 influencers door eenvoudigweg op de invloedlink in de zijbalk te klikken. Het kan niet veel eenvoudiger worden dan dat.


Video Van De Auteur: Marcus Samuelsson, Restaurant Marketing & Trends in Food | #AskGaryVee Episode 211

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe Pharmacy Benefit Managers (PBM's) werken

✔ - Vracht en vrachtvervoer Regelgeving voor het urenlange onderhoud van de truck

✔ - 5 Redenen om uw boekhoudstrategie te heroverwegen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!