Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Een van 's werelds grootste themapark in Dubai

Films, Lego en Bollywood, allemaal in een enorm park


Als je van pretparken houdt, moet Dubai Parks and Resorts op je bucketlist staan. Dit is de hemel op aarde voor kinderen en volwassenen die contact hebben met hun innerlijke kind.

Dubai Parks and Resorts is een multi-stage, mega-ontwikkeling die gedurende meerdere jaren is gebouwd en attracties en amusementsparken biedt voor afleiding in drie verschillende themaparken: Motiongate Dubai, Bollywood Parks Dubai en Legoland Dubai. De ontwikkeling kenmerkt ook Riverland, met plaatsen om te eten en te winkelen; het Lapita Hotel, dat een Polynesisch thema heeft; en Legoland Water Park. Dus of je nu opwinding, Lego, Bollywood, films of waterpret beleeft, dit enorme park heeft alles voor je.

Het park is officieel geopend in december 2016. Nog te verschijnen vanaf 2017: het themapark Six Flags Dubai, gepland om te openen in het najaar van 2019, en een hotel met een lego-thema. Het heeft zelfs een eigen themanummer, "All the Wonders of the Universe," van Alan Menken.

De drie themaparken zijn ontworpen door architecten Rabben Herman, Gensler, HOK, RTKL, Forrec en Riva Creative. CH2M Hill en Samsung SDS leverden ook infrastructuurontwerp.

Motiongate Dubai

Bij Motiongate Dubai draait alles om de films, oftewel films. Columbia Pictures, DreamWorks en Lionsgate hebben hun eigen werelden, met attracties en attracties die aansluiten op hun beroemde films, zoals 'The Hunger Games', 'The Smurfs', 'Kung Fu Panda', 'Shreck' en 'Ghostbusters'. Bekijk Studio Central voor een glimp van de Gouden Eeuw van Hollywood en een kijkje achter de schermen bij het maken van films.

Bollywood Parks Dubai

Bollywood heeft vijf zones die je goed plaatsen in omgevingen die zijn geïnspireerd op blockbuster-films van Bollywood. Bekijk Mumbai Chowk, Rustic Ravine, Bollywood Boulevard, Royal Plaza en Bollywood Film Studios.

Legoland Dubai

Legoland Dubai heeft, je raadt het al, heel veel Lego. Je kunt je kicks krijgen op Lego-thema's en op shows en natuurlijk bouwen met Legos. Tour The Factory, die laat zien hoe Lego's gemaakt zijn, bekijk Kingdoms en Lego City, of bouw Lego-auto's bij Imagination. Niet te missen is Miniland, de skyline van Dubai gebouwd met 20 miljoen Legoblokjes.

Legoland Water Park

Het Legoland Water Park is speciaal voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud. Ze kunnen hun eigen Lego-vlot bouwen om langs de lazy river te varen, in de Joker Soaker te spelen of op een plonsafari te gaan. Het waterpark heeft 20 glijbanen en attracties die allemaal over Lego plus water gaan.

Het Lapita Hotel

Het Lapita is een luxe, modern hotel dat uiterst praktisch is voor alle attractieparken op zijn locatie aan de Perzische Golf. Het straalt een Polynesische sfeer uit, van de architectuur en inrichting tot de lagune-stijl zwembaden en kleurrijke bloemen en planten.

Riverland

Riverland is een plek om te eten en te winkelen, maar meer dan dat, het is weer een avontuur. Drie van de zones nemen je mee terug in de tijd op verschillende plaatsen in de wereld. Boardwalk is een stedelijke straat in Amerika in de jaren 1950, India Gate is een reis door India en het Franse dorp roept een stad in Frankrijk op in de middeleeuwen. De vierde zone, genaamd The Peninsula, is een buitenlocatie voor concerten en festivals die zijn opgevoerd in 19e-eeuwse architectuur.


Video Van De Auteur: Dubai opent grootste overdekte pretpark ter wereld tekst

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Miller Act: Recoverable Costs and General Requirements

✔ - De 8 beste franchiseboeken voor 2019

✔ - Zijn alle non-profitorganisaties belastingvrij?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!