Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Online-Sweepstakes.com: Sweepstakes Directory Review


Online-Sweepstakes.com, ook bekend als OLS, is een van de vele websites waar u online sweepstakes kunt vinden en invoeren.

Online-Sweepstakes.com is een sweepstakes-map met een eenvoudig te gebruiken lijst van weggeefacties om deel te nemen en een druk forum waar leden tips kunnen uitwisselen, hulp kunnen vragen om stemmen voor wedstrijden te winnen en elkaars successen kunnen opbeuren. Bezoek hun website.

OLS werd in 1997 door Brent Riley opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste online sweepstakes-aanbiedingen.

Het bevat een sweepstakes-directory, een bruisende community met honderden leden, sitefora en een systeem voor het organiseren van deelname aan sweepstakes.

Het ziet er kaal uit, zonder spetterende graphics. Hierdoor blijven de laadtijden beperkt en kunt u zich gemakkelijk concentreren op het doel: prijzen winnen.

De meerderheid van de vermelde sweepstakes staat open voor inwoners van de Verenigde Staten. Maar er zijn subsecties voor Canadese, Britse en internationale weggeefacties.

Hoe te gebruiken Online-Sweepstakes.com?

Online-Sweepstakes.com biedt een grote directory met sweepstakes uitgesplitst in handige groepen, om het vinden en invoeren ervan gemakkelijker te maken.

De wedstrijdlijsten worden dagelijks bijgewerkt en er zijn dagelijks tientallen nieuwe aanbiedingen.

Als premium member kun je aangeven welke sweepstakes je hebt ingevoerd en wanneer, en je kunt de MySweeps-functie gebruiken om een ​​handige lijst te krijgen van de sweepstakes die je elke dag / week / etc wilt invoeren.

Je kunt ook verlopen sweepstakes bekijken om informatie te krijgen over weggeefacties die al zijn afgelopen (handig als je er toevallig een hebt gewonnen).

Hoe kan Giveaways worden vermeld op Online-Sweepstakes.com?

De weggeefacties die worden vermeld in de directory van Online-Sweepstakes.com worden aangeboden door de community. Ze worden toegevoegd door personen die de wedstrijden die ze binnenkomen willen delen en volgen en door sponsors van sweepstakes die hun giveaways willen promoten.

Het toevoegen van sweepstakes wordt gedaan door een online formulier in te vullen. De kwaliteit van de inzendingen kan sterk variëren, waarbij sommige mensen geweldige samenvattingen leveren en anderen informatie weglaten. Dat is waar de moderators binnenkomen.

Online-Sweepstakes.com heeft een aantal vrijwillige moderators, die de sweepstakes controleren op juistheid, de regels samenvatten, belangrijke informatie toevoegen, verwijzingslinks verwijderen en beslissen of de sweepstakes basis- of premium-only moeten zijn.

Omdat de moderators vrijwilligers zijn, kan het controleproces snel zijn of kan het enkele dagen duren. Basisleden kunnen de lijst pas bekijken nadat deze is geverifieerd door moderators.

Gratis vs. Premium-lidmaatschap bij Online-Sweepstakes.com:

U kunt Online-Sweepstakes.com gratis gebruiken, maar de aantrekkelijkste functies zijn alleen beschikbaar met een betaald lidmaatschap.

Premium-only functies omvatten:

 • Toegang tot premium en basic sweepstakes (moderators bepalen welke sweepstakes worden geclassificeerd als premium-only).
 • Toegang tot nieuwe sweepstakes als ze worden toegevoegd, in plaats van te moeten wachten tot een moderator hen classificeert.
 • De mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal sweepstakes op te slaan dat u wilt invoeren in de sectie "MySweeps".
 • De "Shazaam" -functie, die vele prijsvragen opent in nieuwe vensters of browsertabbladen.
 • Het vermogen om te zien wanneer u voor het laatst een prijsvraag hebt ingevoerd en hoe vaak u deze hebt ingevoerd.
 • Geavanceerde forumfuncties.
 • Geen advertenties weergegeven op de site.
 • En andere bonussen (zie deze pagina voor een volledige lijst).

Is een premium-lidmaatschap de moeite waard?

Vanaf 2015 kosten lidmaatschappen slechts $ 30 per jaar, en veel toegewijde sweepstakes-fans zullen in de loop van het jaar gemakkelijk veel verdienen aan prijzen.

Houd er echter rekening mee dat veel sweepstakes-aggregators dezelfde sweepstakes vermelden, maar volledig gratis zijn.

Enkele gratis alternatieven zijn:

 • De Sweepstakes-map
 • Het voordeel van Sweepstakes
 • Sweepstakes Lovers
 • Alle Canada-wedstrijden (voor Canadese ingezetenen)
 • en nog veel meer.

Dus om te beslissen of een premium-lidmaatschap geschikt is voor u, moet u uzelf afvragen of de extra voordelen, zoals het bijhouden van de sweepstakes die u wilt invoeren en toegang krijgen tot alle forumberichten, de kosten voor u waard zijn.

Kritiek op Online-Sweepstakes.com

Online-Sweepstakes.com bestaat al vele jaren, en het heeft een toegewijde groep volgers, maar het heeft ook een paar haters opgepikt (zoals de meeste sites die al sinds de jaren 90 bestaan). Er zijn klachten ingediend tegen het bedrijf en tegen de eigenaar ervan.

Ik ben al vele jaren een premium lid en persoonlijk heb ik geen probleem gehad met pesten of problemen met betalingen.

Sommige leden hebben geklaagd dat beloofde updates niet op tijd (of ooit) zijn gemaakt en dat de tijd om gepubliceerde sweepstakes te controleren en te verifiëren te lang heeft geduurd.

Er zijn veel loyale leden die af en toe een storing op de site nemen en functies beloven met een goed humeur, en ik vind ze zelf ook niet zo erg. Hoewel sommige verbeteringen leuk zouden zijn, doet de site het goed met het formaat dat hij heeft.

Samenvatting van de Online-Sweepstakes.com Service:

Pros

 • Groot aantal opgenomen sweepstakes.
 • Verse aanbiedingen dagelijks toegevoegd.
 • Goed georganiseerd om gemakkelijk binnen te komen.
 • Mogelijkheid om favoriete sweepstakes op te slaan en toegangstijden te markeren.
 • Mogelijkheid om notities over de sweepstakes achter te laten, die tips bevatten, manieren om technische problemen te omzeilen en meer.
 • Groot en actief forum met ervaren leden die bereid en in staat zijn om tips, hints en adviezen te geven.
 • Open de websites van maximaal 15 favorieten met een enkele klik.

Cons

 • Lidmaatschapskosten vereist om sommige functies te gebruiken.
 • Met zoveel sweepstakes, waarvan vele zeer lage prijzen bieden, kan het tijdrovend zijn om alle beschikbare weggeefacties te doorlopen.
 • Persoonlijkheidsconflicten kunnen op de forums ontstaan.
 • Sponsors (zeer zelden) verbieden toegang rechtstreeks via Online Sweepstakes.

Bezoek hun website

Openbaarmaking: ik ben al vele jaren een premium lid van Online-Sweepstakes.com. Er is mij geen aansporing of compensatie gegeven van Online-Sweepstakes voor het schrijven van deze recensie.


Video Van De Auteur: Largest Premium Online Sweepstakes and Contest Directory

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Nestle - Concerten voor een jaar met buitenstaanders Pizza Sweepstakes (verlopen)

✔ - Forever Stamps: What They Are and How They Work

✔ - Family Media - Ultimate Stroller Giveaway (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!