Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Out-of-pocket betalingen voor werknemersverwondingen


Als een werknemer een lichte verwonding oploopt, moet u de medische kosten van de werknemer dan uit eigen zak betalen om geld te besparen op de werknemerscompensatieverzekering? Veel bedrijfseigenaren hebben met dit dilemma te maken gehad. Hier is een typisch scenario.

Scenario

Je hebt een restaurant dat de Bordeaux Bistro wordt genoemd. Het is een doordeweekse ochtend en Benny, een medewerker van je, is in de keuken groente aan het hakken. Plots slipt Benny's mes en snijdt hij per ongeluk zijn linker wijsvinger. De snee is diep en overvloedig bloeiend. Je rijdt Benny meteen naar een nabijgelegen ziekenhuis voor een tetanus-injectie en verschillende hechtingen.

Het is nu de volgende dag en Benny is weer aan het werk. Je bent opgelucht dat zijn blessure gering is en dat de kosten van zijn behandeling ($ 700) relatief laag zijn. U bereidt u voor om Benny de vormen te geven die hij nodig heeft om een ​​claim in te dienen voor compensatie voor werknemers.

Je twijfelt echter. Het beloningsbeleid van uw werknemers is onderworpen aan ervaringsclassificatie. U hebt de afgelopen twee jaar al twee kleine claims ingediend. Een derde claim zal waarschijnlijk tot gevolg hebben dat je modifier voor je ervaring (en je premie) omhoog gaat. Je vraagt ​​je af of je de compensatiekosten van je werknemers zou kunnen verlagen door de $ 700 als zakelijke kosten te betalen in plaats van de claim van Benny in te dienen.

Ervaring ratingplannen leggen een hogere straf op voor claimfrequentie dan ernst van claim. Dat wil zeggen dat de formule die wordt gebruikt om uw ervaringsmodifier te berekenen, meer waarde hecht aan een verzameling kleine verliezen dan aan één enkele grote.

Uw ervaringsmodifier moet niet uw enige zorg zijn met betrekking tot contante betalingen voor medische kosten van gewonde werknemers. Hier zijn enkele andere zaken die u moet overwegen.

  • Claims die alleen voor een arts zijn, kunnen worden onderworpen aan een aanpassing van de ervaringsbeoordeling.
  • De staatswet kan u verbieden om uw eigen kosten te betalen.
  • U kunt hogere kosten voor medische behandeling betalen dan uw verzekeraar.
  • De vordering is mogelijk niet vergoedbaar volgens de wetgeving voor werknemerscompensatie in uw land.
  • Een lichte verwonding kan ernstig worden.
  • U hebt meldingsvereisten volgens federale wetgeving als gekwetste werknemers in aanmerking komen voor Medicare.
  • Uw contante uitgaven kunnen elke besparing op premie overstijgen.

Minder medische claims

In het bovenstaande scenario heeft de schade van Benny alleen geleid tot medische kosten. In veel landen zijn alleen-medische claims onderworpen aan een Experience Rating Adjustment (ERA). Als de ERA in uw land van toepassing is, wordt slechts 30% van de medische claims gebruikt voor de berekening van uw ervaringsmodifier. In het vorige voorbeeld zouden de medische kosten van Benny met 700% met 70% worden verlaagd. Dus zou slechts $ 210 worden toegepast op je ervaringsmodifier.

Staatswetten kunnen out-of-pocket betalingen verbieden

Sommige staten staan ​​werkgevers toe om kleine medische kosten als een uitgave uit eigen zak te betalen in plaats van een schadevergoeding voor werknemers in te dienen. Andere staten verbieden deze praktijk. Toch laten andere staten eigen bijdragen van medische kosten alleen toe als de werkgever een gekwalificeerde zelf-verzekeraar is. Betaal geen medische kosten die verband houden met letsel, tenzij u duidelijk begrijpt hoe de wetten in uw land van toepassing zijn.

Staatsverboden op het betalen van medische kosten uit eigen zak zijn niet van toepassing op eerste hulp. De gemaakte kosten voor eerste hulp (ijs, verband, splinterverwijdering etc.) worden betaald door werkgevers. Wat 'eerste hulp' is, verschilt van staat tot staat. Als u niet zeker weet wat deze term in uw land betekent, neemt u contact op met de schadeverzekeringsmaatschappij van uw werknemer.

Hogere tarieven

Veel staten stellen het gebruik van vergoedingsschema's voor werknemers verplicht, waardoor het aantal providers dat betaald wordt voor medische behandeling wordt beperkt. Daarnaast bieden sommige landen werknemers compensatie-verzekeraars om te onderhandelen met aanbieders om plannen voor managed care op te stellen.

Vanwege deze regelingen zal uw verzekeraar waarschijnlijk aanzienlijk minder betalen voor medische behandeling dan u (de werkgever). Werkgevers worden meestal de "gebruikelijke en gebruikelijke" tarieven in rekening gebracht, niet de kortingstarieven die aan verzekeraars worden aangerekend.

Niet-Compensable Injuries

Sommige letsels die werknemers oplopen, zijn niet vergoedbaar volgens de wetgeving voor werknemerscompensatie. Voorbeelden zijn geestesziekte (bij afwezigheid van een lichamelijk letsel), een blessure opgelopen door bedwelmde werknemers en verwondingen veroorzaakt door werknemers tijdens het woon-werkverkeer.

Kleine verwondingen kunnen kostbaar worden

Lichte verwondingen kunnen na verloop van tijd verslechteren. De afgesneden vinger van Benny kan bijvoorbeeld worden geïnfecteerd. Als de infectie ernstig wordt, kan Benny ziekenhuisopname en andere kostbare behandelingen nodig hebben. Verzekeraars weten hoe ze kunnen voorkomen dat kleine claims in grote worden gebaronnonneerd. De meeste werkgevers missen deze kennis.

Medicare-vereisten

Medicare dekt normaal gesproken geen medische kosten die voortvloeien uit werkgerelateerde verwondingen. Dergelijke uitgaven moeten worden gedekt door een werknemersverzekeringsverzekering. Om ervoor te zorgen dat Medicare niet wordt gefactureerd voor medische kosten die worden opgelopen door gewonde Medicare-begunstigden, eist de federale overheid dat verzekeraars periodieke rapporten indienen bij de Centres for Medicare & Medicaid Services. Deze verplichting geldt ook voor werkgevers die de medische kosten van gewonde werknemers zelf betalen.

Kosten kunnen besparingen op premies overtreffen

Als u de medische kosten van een gewonde werknemer uit eigen zak betaalt in plaats van een claim in te dienen, kunt u dan geld besparen op de vergoedingskosten voor werknemers? In veel gevallen is het antwoord nee. Als u bij uw verzekeraar een medische claim indient, wordt het verlies uiteindelijk opgenomen in de berekening van uw ervaringsmodifier.

Zelfs als uw modifier stijgt, verhoogt de premie die resultaten waarschijnlijk minder dan het bedrag van de claim. Dat wil zeggen, het is onwaarschijnlijk dat een medische claim van 700 dollar uw premie met $ 700 zal laten stijgen. Dit geldt met name als een aanpassing van de ervaringsbeoordeling van toepassing is in uw land.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Beste goedkope non-profitorganisatiesoftware

✔ - Voorbeelden van voicemailgroeten buiten kantoor

✔ - Niet-betaling van werknemers en aannemers


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!