Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Overzicht van LLC inkomstenbelastingsopties

Opties voor LLC inkomstenbelastingen


Een Limited Liability Company (LLC) is een relatief nieuwe vorm van bedrijfsentiteit, die pas sinds 1980 door de IRS is erkend. De LLC combineert het gemak van opstarten en functioneren van een eenmanszaak of partnerschap met de aansprakelijkheidsbescherming van een onderneming. Omdat de IRS geen belastingclassificatie heeft voor LLC's, heeft deze ervoor gekozen om bestaande belastingclassificaties voor andere bedrijfstypen voor LLC-belastingen te gebruiken.

LLC Eigendom en belastingen

Een LLC betaalt inkomstenbelasting anders, afhankelijk van het type LLC en de eigendomsstructuur. LLC-eigenaren worden leden genoemd en een LLC kan één lid hebben (een single-member LLC) of veel leden. Naast een individuele persoon als lid, kan een LLC eigendom zijn van een bedrijf, een bedrijf, een andere LLC, een trust of een pensioenplan.

LLC's zijn pass-through-entiteiten, wat betekent dat de winsten van de LLC worden belast door deze door te geven aan de leden om te worden betaald over hun individuele aangiften inkomstenbelasting, samen met hun andere inkomsten.

LLC-eigenaren zijn geen werknemers, ze ontvangen geen lonen of salarissen, dus moeten ze als zelfstandige belasting betalen (sociale zekerheid en Medicare belasting) op hun aandeel in de winst van de LLC. Deze belasting wordt ook betaald over de individuele aangifte inkomstenbelasting van het lid.d

Als de eigenaar een entiteit is zoals een bedrijf of een andere LLC, wordt de inkomstenbelasting voor het deel van de belasting van dat lid betaald op de belastingaangifte van de eigenaar (bijvoorbeeld een belastingaangifte voor de vennootschapsbelasting).

Hoe betaalt een LLC voor één eigenaar belastingen?

Een LLC met één lid / eigenaar wordt op dezelfde manier belast als een bedrijf met één eigenaar - een eenmanszaak. Net als de eenmanszaak, registreert de single-member LLC zijn belastingaangifte op Schedule C. De winst of het verlies uit Schedule C is opgenomen in de persoonlijke belastingaangifte van de eigenaar.

Hoe betaalt een LLC voor meerdere eigenaren belastingen?

Een LLC met meer dan één lid (eigenaar) betaalt belastingen als een partnerschap. om partnertaksen in te dienen, registreert het samenwerkingsverband een informatieretour op formulier 1065 met de totale winst / verlies van het partnerschap. Elke partner ontvangt een belastingformulier (schema K-1) dat zijn of haar deel van de winst of het verlies van het partnerschap weergeeft. Dit schema K-1 inkomen / verlies is opgenomen in de persoonlijke belastingaangifte van de eigenaar.

Inkomstenbelastingen voor LLC's belast als bedrijven of S-bedrijven

Nu komt de complicatie: Een LLC heeft twee andere opties voor het betalen van inkomstenbelastingen - hetzij als een bedrijf of een S-bedrijf.

LLC belasting betalen als een bedrijf. Een LLC kan belastingen betalen als een bedrijf. Het bedrijf moet IRS-formulier 8832 inzenden. Lees meer over het indienen van een entiteitsindelingsverkiezing op formulier 8832. Vervolgens registreert de LLC een aangifte vennootschapsbelasting om de winst en de belastingen te berekenen die moeten worden betaald. d

LLC betaalt belastingen als een S-bedrijf. Een LLC kan belastingen betalen als een S-bedrijf. Het voordeel van indienen als een S-bedrijf in plaats van een bedrijf is dat de eigenaars van de S-bedrijven hun bedrijfsinkomsten / -verlies kunnen melden op hun persoonlijke belastingaangiften en geen dubbele belasting betalen. De S-corporatie dient een belastingaangifte in op formulier 1120-S en de eigenaars van S-ondernemingen dienen een Schedule K-1 in, die vergelijkbaar is met de Schedule K-1 ingediend door LLC-leden.

Het verschil tussen een S Corp en een LLC begrijpen

Overweeg voordat u overweegt de belastingstatus van uw LLC te wijzigen in die van een S-bedrijf, de belastingverschillen tussen een S-bedrijf en een LLC.

Om de belastingstatus te wijzigen in die van een S-bedrijf, moet de LLC voldoen aan de IRS-vereisten voor S-bedrijven, waaronder (a) het moet een "binnenlandse entiteit zijn die in aanmerking komt om als een bedrijf te worden behandeld" (dat wil zeggen een LLC), ( b) het kan niet meer dan 100 aandeelhouders hebben (leden, in het geval van een LLC), en (c) haar enige aandeelhouders zijn individuen, landgoederen, vrijgestelde organisaties of trusts. De entiteit moet ook een fiscaal einde van 31 december hebben.

Elke aanvraag om de fiscale status van LLC te veranderen in die van een bedrijf of een S-bedrijf moet worden gedaan met de hulp en het advies van een belastingprofessional.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is bedoeld om algemeen te zijn en u de achtergrond te geven die u nodig hebt voor een gesprek met uw belastingprofessional. De auteur is geen CPA of advocaat en deze informatie is niet bedoeld als fiscaal of juridisch advies. Elke situatie is anders, de belastingwetgeving van de staat varieert en de belastingwetten blijven veranderen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Vendor Management betekent kwaliteitsborging

✔ - Niche-marketing versus massamarketing

✔ - Leer een effectieve keynote speech te schrijven


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!