Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Een onafhankelijke contractant betalen

Betalingsopties en onthoudingsvereisten


Het betalen van een onafhankelijke aannemer is anders dan het betalen van een werknemer, en het goede nieuws is dat. Ten eerste, een beoordeling van de manier waarop onafhankelijke contractanten van werknemers verschillen en vervolgens enkele opties voor het betalen van deze onafhankelijke zakenmensen.

Wat is een onafhankelijke contractant?

Een onafhankelijke contractant is een onafhankelijke ondernemer die op contractbasis voor een bedrijf werkt. Een onafhankelijke contractant is geen werknemer en staat niet onder de directe controle van het bedrijf. De IRS heeft verschillende manieren om een ​​werknemer te onderscheiden als een onafhankelijke contractant of werknemer, op basis van de hoeveelheid controle over het werk en de tijd van de werknemer. Het type werk dat wordt uitgevoerd heeft ook een effect op de vraag of de werknemer een werknemer of een onafhankelijke contractant is; een verkoper kan het bijvoorbeeld ook zijn.

De IRS kijkt naar de algemene categorieën van gedragscontrole, financiële controle en de aard van de relatie.

Kortom, iedereen die voor uw bedrijf werkt en geen werknemer is, kan als een onafhankelijke contractant worden beschouwd. U hebt al dan niet een schriftelijk contract met deze persoon of bedrijf.

Het is belangrijk op te merken dat de IRS gaat ervan uit dat een werknemer een werknemer is tenzij je kunt bewijzen dat deze persoon geen werknemer is. Voordat u overweegt een werknemer te betalen als een onafhankelijke contractant, moet u ervoor zorgen dat u deze werknemer correct hebt geclassificeerd als een onafhankelijke contractant. Als de IRS of overheidsinstanties uw bedrijf controleren en vaststellen dat de werknemer echt een aannemer is, kan uw bedrijf mogelijk worden bestraft met boetes en straffen.

Voordat u uw eerste onafhankelijke contractant inhuurt

Voordat u begint met het betalen van een onafhankelijke contractant, heeft u verschillende documenten nodig:

  • Een werkgever ID-nummer
  • Een sollicitatie of CV / CV, en
  • Een geschreven contract.

Een Employer ID Number (EIN), vergelijkbaar met een sofinummer voor een bedrijf, en dit is vereist voor de meeste bedrijven, ook als u geen werknemers heeft. U kunt online een EIN-nummer aanvragen en ontvangen via de IRS.

Nadat de nieuwe contractmedewerker is ingehuurd en voordat u deze persoon begint te betalen, moet u formulier W-9 (Verzoek om identificatiecode en identificatie van belastingbetaler) hebben ondertekend door de werknemer. Dit formulier identificeert de contractant (met een identificatienummer van de belastingbetaler) en verstrekt andere informatie die nodig is voor het voltooien van de betalingen en deze in te dienen bij de IRS.

Opties voor het betalen van een onafhankelijke contractant

Nu u hebt vastgesteld dat de persoon die u wilt inhuren een onafhankelijke contractant is, moet u dit doen. Een onafhankelijke contractant ontvangt een vergoeding op verschillende manieren, afhankelijk van de overeenkomst tussen uw bedrijf en de aannemer:

  • ieder uur. Sommige contractanten worden op uurbasis betaald; een computerprogrammeur kan bijvoorbeeld worden betaald voor uren die zijn gewerkt aan programmeertaken.
  • Door de baan. Het andere betaalalternatief is om te betalen voor het werk of voor de klus. Een blogger kan bijvoorbeeld worden betaald door het aantal gemaakte blogposts. Een schoonmaakservice kan een vast bedrag krijgen voor het schoonmaken van uw kantoor.

In beide gevallen bepaalt het contract de loonsom. Een mondeling contract is net zo goed als een schriftelijk contract, maar het is altijd beter om de details van de betaling schriftelijk te krijgen, om miscommunicatie te voorkomen.

Inclusief aanvullende voorwaarden in een betalingsovereenkomst

Naast het beschrijven van het loontype en -bedrag, moeten enkele andere belangrijke termen worden opgenomen:

  • Hoe vaak is de betaling verschuldigd?
  • Wat zijn de "meetbaarheden" of mijlpalen voor betaling? Een "door de baan" -loonovereenkomst omvat bijvoorbeeld vaak specifieke deadlines voor delen van het project. Wanneer de deadline is bereikt, wordt een bepaald bedrag uitbetaald.
  • Wat als het werk niet op tijd wordt gedaan?
  • Wat als betalingen niet op tijd worden gedaan?
  • Wat als het werk niet acceptabel is

Deze betalingsvoorwaarden zijn net zo belangrijk als het betalingsbedrag en moeten worden beslist voordat de persoon aan het werk gaat.

Inhouding en verminderingen van contractloon

In de meeste gevallen wordt geen federale of staatsbelasting ingehouden op de beloning van een onafhankelijke contractant. De aannemer is verantwoordelijk voor het betalen van zijn of haar eigen inkomstenbelasting en zelfstandige belasting (sociale zekerheid en Medicare).

Inhouding volgens de regels voor het achterhouden van wachtwoorden

Zoals hierboven vermeld, hebt u een W-9-formulier nodig voor de onafhankelijke contractant voordat het werk begint. In sommige gevallen kan de ID van de belastingplichtige op dat formulier onjuist zijn of ontbreken. In die gevallen moet u mogelijk federale inkomstenbelasting van de betalingen van die persoon inhouden. Dit wordt back-up-inhouden genoemd.

U moet federale belastingen achterhouden tegen de back-up-inhouding van 28%. Net als bij een werknemer, neem het brutoloon van de persoon en vermenigvuldig het met 28 om de belasting te krijgen.

Rapportage en betaling van back-up aan de IRS

Als u belastingen van een onafhankelijke contractant moet inhouden, moet u deze belastingen ook regelmatig aan de IRS betalen. Back-up bronbelasting moet worden gerapporteerd aan de IRS op formulier 945, jaarlijkse terugkeer van niet-geheven federale inkomstenbelasting. Formulier 945 is uiterlijk 31 januari voor het vorige belastingjaar.


Video Van De Auteur: Mishandeling door knijpen ? - Mistreatment by squeezing? english sub

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De 8 beste visitekaartjes voor 2019

✔ - Werkgevers aansprakelijkheidsdekking

✔ - De definitie van lichamelijk letsel


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!